Све сте промашили. Ја сам бот - слоган ми је мислим дакле ботујем, пошто не бих ботовао да немам мозак, али пошто имам не могу да не ботујем.
Ја не да нисам идеолог странке, нити било шта слично, ја се уопште не слажем са идеологијом странке.
Ја имам антизападне ставове, Вучић је прозападни, прави Ђинђић, онај што су га убили је био лажни, и подржавам Вучића зато што мислим да је он у земљи коју је НАТО опколико и Брисел премрежио аутоколонијалном мрежом, а Ломпар контролише националистичку алтернативу, најбоља ствар која је могла да се деси Србији. Не најмање зло - најбоље што нам је могло да се деси. Веровање да је могло нешто боље је халуџа.
Gospodine Ćirjakoviću, drago mi je da ste se pojavili na ovoj temi. Vaše iskustvo bi bilo jako značajno u ovoj našoj maloj, no ipak, žustroj raspravi.
Biti bot ima više značenja. Na žalost, zadnjih, pa koliko, 10 - 15 godina, pominje se sa vrlo negativnom konotacijom. Jer, reč "bot", kao što, verujem, i sami znate, je skraćenica od "robot", a ta reč, opet ima koren u slovenskoj reči rabota, robota i koja, naravno, znači "rad". A računati rad za nešto negativno je, pa mirne duše mogu reći, bogohulno. Nadam se da, ukoliko ste religiozni, prethodnom izjavom ne vređam Vaša, a uostalom, ni ničija tuđa osećanja.
Apsolutno Vam verujem da Vi niste ne samo glavni, već da uopšte niste ideolog SNS-a. To je, naravno, osoba koja se lažno predstavlja kao muzičar, a svi znamo da je bio samo pridržavalc plafona u jednoj od grupa beogradskog novog talasa. To što sam ja naveo Vas kao takvog je bila čista provokacija s moje strane da bih, preko nekih konstantno prisutnih, dežurnih potkazivača, ovde na forumu, poslao poruku Vama da se priključite raspravi i, na taj način, možda i razrešite neke dileme koje većinu nas muče. Nadam se da ćete mi oprostiti na tome što sam sebi dozvolio toliku slobodu i postupio na takav, više nego neprimeren, način.
Nisam znao za Vaše, kako ste rekli, "antizapadne stavove", zapravo, nisam ni pominjao ikakve Vaše stavove. Ali, kad ste već Vi to pomenuli, da li bi ste bili ljubazni da nam ih objasnite?
Eh, sad, tvrdnja da je Vučić onaj "pravi Đinđić" je već izjava o kojoj bi smo mogli da otvorimo skroz posebnu temu u kojoj bi, sigurno, bilo mnogo suprotstavljenih stavova. No, pitanje koje se samo po sebi nameće je, šta to uopšte znači da je neko pravi ili lažni Đinđić. Šta to predstavlja?
Sa Vašom tvrdnjom da je NATO opkolio našu zemlju se, svakako, slažem, jer je to više nego očigledno (naravno, sa izuzetkom Bosne, ako se rukovodimo čisto konkretnim činjenicama). Ali, dodao bih da NATO gotovo u potpunosti kontroliše i našu državu, naša vojska često ima vežbe sa jedinicama te alijanse (nedavni zlosrećni Platinasti vuk 25, npr.) i, iako nismo zvanično zemlja članica, trudimo se svim silama da to postanemo. Tako rečeno, s obzirom na, po Vašem sopstvenom priznanju, Vi imate "antizapadne stavove", izjava da je "Vučić najbolja stvar koja je mogla da zadesi Srbiju" je, morate priznati u maloj kontradiktornosti s prethodnom citiranom Vašom izjavom.
A na samom kraju, Vi rekoste i nešto o jednoj od mojih omiljenih tema, haludžama (verujem da tako iz milošte nazivate halucinacije), ili, kako ih ja zovem, isto iz milošte, halunadže. Kao pasionirani korisnik halucinogenih sredstava (naravno, samo onih alternativnih, zakonom dozvoljenih) i kao neko ko je sebe, istina u samo par navrata, uspeo, da različitim tehnikama, dovede u stanje koje bi neki nazvali halucinacijama, a ja "dodir sa onostranim", voleo bih da popričamo i na tu temu.
Do sledećeg čitanja...