Da li mislite da medju bot armijom ima licno i clanova vrha rezima ?

kapetanmark

Legenda
Poruka
57.794
autorska tema

Jasno je da postoji bot armada, odredjen broj onih koji botuju po svim protalimagde im se ukaze prilika kako bi politiku lopovskog sistema prikazali kao ekonomskog tigra i dali podrsku svojim ktitorima a ne retko su puni mrznje prema gradjanima koji ne podrzavaju sns kartel...

Vidjali smo pre neke i spiskove... Na stranu to, posto je bot armadi ista matrica tj sustina njihovog nastupa kao i dupliranje naloga da li mislite da botovanje vrs licno i poneki iz vrha ovog vladajuceg kartela ?

S obzirom na mrznju ne retko prikazanu prema suprotnom tabor u javnosti (nacisti, teroristi ...) miliste li da licno botuju i junaci tog kartela ?

Videli smo u vise navrata da vrh prica o necemu sto se polemise po mrezama a nije stvar pozicije i opozicije...

1751469493259.png

autorska tema

Jasno je da postoji bot armada, odredjen broj onih koji botuju po svim protalimagde im se ukaze prilika kako bi politiku lopovskog sistema prikazali kao ekonomskog tigra i dali podrsku svojim ktitorima a ne retko su puni mrznje prema gradjanima koji ne podrzavaju sns kartel...

Vidjali smo pre neke i spiskove... Na stranu to, posto je bot armadi ista matrica tj sustina njihovog nastupa kao i dupliranje naloga da li mislite da botovanje vrs licno i poneki iz vrha ovog vladajuceg kartela ?

S obzirom na mrznju ne retko prikazanu prema suprotnom tabor u javnosti (nacisti, teroristi ...) miliste li da licno botuju i junaci tog kartela ?

Videli smo u vise navrata da vrh prica o necemu sto se polemise po mrezama a nije stvar pozicije i opozicije...

Pogledajte prilog 1750820
za te botove ne znam, al znam da me gradjani svih bivsih republika nekadasnje SFRJ pitaju "zasto rusimo Vucica kada je napredak Srbije po svim pitanjima vidljiv ne samo u brojkama vec i na terenu".
Sta mislite, kako sam im odgovorio ?

autorska tema

Pogledajte prilog 1750820

Apsolutno svi koji botuju su preostali SNS-ovci iz vrha režima.

Nema niko drugi da botuje osim oni (nekolicina možda njih 15 do 25 najviše i to iz samog vrha režima i svaki ima po više lažnih profila ( jer cela Srbija je protiv Vučića i nemaju oni nikog za njih da botuje osim oni sami)).

A pružiću vam jedno moje zapažanje iz Crne Gore kada su bile litije ( i posle toga promena Milove vlasti, pa pokušaj sprečavanja ustoličenja Mitropolita Joanikija na Cetinju i posle toga potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC) kada sam se ja prvi put zainteresovao za pisanje komentara preko interneta u vezi politike i baš sam se primio na to.
Taj period mog pisanja komentara na FB u CG je trajao oko 2 godine od početka litija do potpisa Temeljnog ugovora sa SPC i posle više nisam išao tamo, jer pobeda je izvojevana.
Tada sam pisao preko FB i primetio sam mnogo neverovatnijh po meni komentara, i sve sa mnoštva lažnih profila, i svi komentari mesecima tada u CG stalno isti i po jednom te istom šablonu (prosipaju mržnju između Crne Gore i Srbije i litije nazivaju teroristima itd)

A za to vreme za tih 2 godine ti DPS botovi u CG sa lažnih profila retko kad se pojavi neki njihov pravi FB profil da nešto napiše, otprilike za 2 godine na FB-u je za DPS i Mila botovalo jedno 20 pravih profila i jedno 1000 lažnih profila. I sve te prave FB profile sam zapazio i zapamtio im face jer sam baš bio stalno na internetu i zalegao da pomognem litijama i SPC.

A ono što hoću da kažem je da posle te 2 godine i dan uoči potpisivanja Temeljnog ugovora u CG sa SPC i kada su 1000 bot DPS profila na internetu pozivali na blokadu njihovog predsedništva gde je to trebalo da se potpiše i da dođu Porfirije i Dritan Abazović na taj protest se pojavilo oko 25 ljudi.
A tih 25 ljudi koji su došli da blokiraju potpis Temeljnog ugovora SPC su bili samo oni DPS botovi koje sam ja već 2 godine video na FB sa pravih profila i zapamtio im face kada bi pisali. I svi oni bili su iz vrha tadašnjeg DPS režima (nije im došao NIKO DRUGI sem SAMI ONI botovi )

To je ova slika, to su oni (tih 20 DPS botova iz vrha režima koji su se jedini pojavljivali na FB-u već 2 godine ( i niko drugi sem njih nije došao na taj protest na koji su pozivali 2 god i sa 1000 botova tvrdili da su većina)) i sede ispred zgrade gde je dan posle toga potpisan TU sa SPC.
To su svi oni sa FB-a DPS botovi njihova lica sam dobro zapamtio pišući protiv njih 2 god na FB-u, niko im nije došao sem sami oni, jedino oni botovi došli i sede da blokiraju.
296843121_771935247455210_380042346474960899_n-1000x555-1-e1659468131249.jpg

Iz iskustva znam da jedini preostali u Srbiji koji po internetu pišu za Vučića to su njih 20-25 iz vrha režima SNS i ovde među lažnim profilima su sigurno Vučić, Mali, Brnaba, Vučević, Đuka i još jedno njih 20 i svi oni će se na kraju pojaviti usamljeni i odbačeni kao ova grupa DPS botova iz CG gore na slici

Poslednja izmena:
Sad se setih. Zoran Ćirjaković. Dobro, on nije baš bot, ali je jedan od najvećih ideologa stranke koji je, čini mi se imao ovde na forumu neke objave svojevremeno. Sad, ne znam jel to baš on ili je neko postavio profil pod tim imenom onako. Po onome što se sećam objava člana sa tim nick-om, stil podseća na Ćirjakovićeve kolu
Све сте промашили. Ја сам бот - слоган ми је мислим дакле ботујем, пошто не бих ботовао да немам мозак, али пошто имам не могу да не ботујем.
Ја не да нисам идеолог странке, нити било шта слично, ја се уопште не слажем са идеологијом странке.
Ја имам антизападне ставове, Вучић је прозападни, прави Ђинђић, онај што су га убили је био лажни, и подржавам Вучића зато што мислим да је он у земљи коју је НАТО опколико и Брисел премрежио аутоколонијалном мрежом, а Ломпар контролише националистичку алтернативу, најбоља ствар која је могла да се деси Србији. Не најмање зло - најбоље што нам је могло да се деси. Веровање да је могло нешто боље је халуџа.

Све сте промашили. Ја сам бот - слоган ми је мислим дакле ботујем, пошто не бих ботовао да немам мозак, али пошто имам не могу да не ботујем.
Ја не да нисам идеолог странке, нити било шта слично, ја се уопште не слажем са идеологијом странке.
Ја имам антизападне ставове, Вучић је прозападни, прави Ђинђић, онај што су га убили је био лажни, и подржавам Вучића зато што мислим да је он у земљи коју је НАТО опколико и Брисел премрежио аутоколонијалном мрежом, а Ломпар контролише националистичку алтернативу, најбоља ствар која је могла да се деси Србији. Не најмање зло - најбоље што нам је могло да се деси. Веровање да је могло нешто боље је халуџа.
Gospodine Ćirjakoviću, drago mi je da ste se pojavili na ovoj temi. Vaše iskustvo bi bilo jako značajno u ovoj našoj maloj, no ipak, žustroj raspravi.
Biti bot ima više značenja. Na žalost, zadnjih, pa koliko, 10 - 15 godina, pominje se sa vrlo negativnom konotacijom. Jer, reč "bot", kao što, verujem, i sami znate, je skraćenica od "robot", a ta reč, opet ima koren u slovenskoj reči rabota, robota i koja, naravno, znači "rad". A računati rad za nešto negativno je, pa mirne duše mogu reći, bogohulno. Nadam se da, ukoliko ste religiozni, prethodnom izjavom ne vređam Vaša, a uostalom, ni ničija tuđa osećanja.
Apsolutno Vam verujem da Vi niste ne samo glavni, već da uopšte niste ideolog SNS-a. To je, naravno, osoba koja se lažno predstavlja kao muzičar, a svi znamo da je bio samo pridržavalc plafona u jednoj od grupa beogradskog novog talasa. To što sam ja naveo Vas kao takvog je bila čista provokacija s moje strane da bih, preko nekih konstantno prisutnih, dežurnih potkazivača, ovde na forumu, poslao poruku Vama da se priključite raspravi i, na taj način, možda i razrešite neke dileme koje većinu nas muče. Nadam se da ćete mi oprostiti na tome što sam sebi dozvolio toliku slobodu i postupio na takav, više nego neprimeren, način.
Nisam znao za Vaše, kako ste rekli, "antizapadne stavove", zapravo, nisam ni pominjao ikakve Vaše stavove. Ali, kad ste već Vi to pomenuli, da li bi ste bili ljubazni da nam ih objasnite?
Eh, sad, tvrdnja da je Vučić onaj "pravi Đinđić" je već izjava o kojoj bi smo mogli da otvorimo skroz posebnu temu u kojoj bi, sigurno, bilo mnogo suprotstavljenih stavova. No, pitanje koje se samo po sebi nameće je, šta to uopšte znači da je neko pravi ili lažni Đinđić. Šta to predstavlja?
Sa Vašom tvrdnjom da je NATO opkolio našu zemlju se, svakako, slažem, jer je to više nego očigledno (naravno, sa izuzetkom Bosne, ako se rukovodimo čisto konkretnim činjenicama). Ali, dodao bih da NATO gotovo u potpunosti kontroliše i našu državu, naša vojska često ima vežbe sa jedinicama te alijanse (nedavni zlosrećni Platinasti vuk 25, npr.) i, iako nismo zvanično zemlja članica, trudimo se svim silama da to postanemo. Tako rečeno, s obzirom na, po Vašem sopstvenom priznanju, Vi imate "antizapadne stavove", izjava da je "Vučić najbolja stvar koja je mogla da zadesi Srbiju" je, morate priznati u maloj kontradiktornosti s prethodnom citiranom Vašom izjavom.
A na samom kraju, Vi rekoste i nešto o jednoj od mojih omiljenih tema, haludžama (verujem da tako iz milošte nazivate halucinacije), ili, kako ih ja zovem, isto iz milošte, halunadže. Kao pasionirani korisnik halucinogenih sredstava (naravno, samo onih alternativnih, zakonom dozvoljenih) i kao neko ko je sebe, istina u samo par navrata, uspeo, da različitim tehnikama, dovede u stanje koje bi neki nazvali halucinacijama, a ja "dodir sa onostranim", voleo bih da popričamo i na tu temu.

Do sledećeg čitanja...

Back