john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Samo ako ne kreneš opet s onim patriJotstvom.![]()
Evo svima jedna slika za i-lustraciju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mi smo sipce bili gde smo ih videli, morao je celokupni NATO da ih brani kolko smo ih se plasili,O čemu ti pričaš. O kakvom strahu, mališa. Gde su oni to ratovali, pobeđivali srpsku vojsku? Jaki su bili iza fašističkih leđa, mislim i na italijane, nemce i nato. Imam ja dovoljno iskustva u ratovanju sa njima i daće bog ponova da "razgonim turke na buljuke ( svaka čast pravim turcima ). Otići će nato pa će i balije za njima.
Не док су Мило и екипа на власти.Da li mislite da je moguće da Crna Gora povuče priznanje Kosova, ukoliko međunarodni sud u Hagu taj čin ocijeni kao nelegalan?
Priznali8 su Kosovo kako su najavili kada se odobri razmatranje na sudu,a da ce postovati odluku suda Tako da su sa tim potezom odradili dva udarca.Nadaju se da ce sud biti na strani Srbije a nisu isli protiv onih koji su im kao isto potrebni zato su sacekali da se odobri sud i priznali Kosovo.
Da li ti uopste znas sta si napisala? Priznali su Kosovo kad su najmanje trebali da bi se amerima uvukli u cmar. To je unutrasnja stvar Crne Gore (mislim sad su unutar americkod cmara). Sigurno im je tamo lepo jer ne mrdaju odatle. Miris se oseca sirom Srbije.![]()
znaci crnogorci su americki cmarni paraziti?
znaci crnogorci su americki cmarni paraziti?
Jesu paraziri (nesto kao pantljicara) samo sto nisu jedini. Tamo je guzva u pm. Dok su bili kod nas u drzavi, isto su bili paraziti, samo na ministarskim i direktorskim funkcijama, ali ocigledno im je prijatnije u americkom cmaru. Malo zaudara ali amerika je to.
Ма повукли нас или не, ми у ЦГ на море нећемо ...
Jesu paraziri (nesto kao pantljicara) samo sto nisu jedini. Tamo je guzva u pm. Dok su bili kod nas u drzavi, isto su bili paraziti, samo na ministarskim i direktorskim funkcijama, ali ocigledno im je prijatnije u americkom cmaru. Malo zaudara ali amerika je to.
Ni ja nijesam rekao da je smiješan, naprotiv, to je vrlo ozbiljna odluka. Meni je smiješno to što oni kojima je pritisak bio 250 kad su čuli tu vijest, sad kažu kako ih nije briga.
Sva sreća pa to nije mišljenje većine