da li mislite da cete biti srecniji u budcnosti

i sta planirate da uradite da bi tako bilo?
sta sad dobro radite za sebe,a sta lose i koliko puta ste taj los obrazac ponasanja pokusali da prekinete?

Nadam se da cu biti srecniji.
Pronalazak nekog postenog posla bi dosta pomogao u tome, time bih se konacno pomerio iz mesta.
Uvek pravim planove ali i dobrim delom ostanem bez volje da ih uvek sprovedem do kraja. Imam losu naviku da uvek odlazem stvari, nisam siguran kako da je se otarasim ili je bar ublazim.

tvoji komentri su toliko sablonski da bi komotno mogo da mi placas da ti vrbujem forumasice i kuckam u tvoje ime jer sve znam sta ces reci:rotf:

Dva Andjelka :rotf:

Nadam se da cu biti srecniji.
Pronalazak nekog postenog posla bi dosta pomogao u tome, time bih se konacno pomerio iz mesta.
Uvek pravim planove ali i dobrim delom ostanem bez volje da ih uvek sprovedem do kraja. Imam losu naviku da uvek odlazem stvari, nisam siguran kako da je se otarasim ili je bar ublazim.

Dva Andjelka :rotf:
pu pu daleko bilao al su meprozivali jednom da sam njegov klon:rotf:

al ima oseca da ljudi cesto nemaju volje da se promene jer su za pozitivneefekte iao logicneculi samo u prici..
jer nisu osetili i doirnuli tu pozitivnu buducnost pa reci motivacijei podrske nekad deluju prazno..
plus u nekim sl ljudi cesto cuvaju sebe od ostecenja bilo koje vrste...
mozda postadosmo suvise osetljivi..

pu pu daleko bilao al su meprozivali jednom da sam njegov klon:rotf:

al ima oseca da ljudi cesto nemaju volje da se promene jer su za pozitivneefekte iao logicneculi samo u prici..
jer nisu osetili i doirnuli tu pozitivnu buducnost pa reci motivacijei podrske nekad deluju prazno..
plus u nekim sl ljudi cesto cuvaju sebe od ostecenja bilo koje vrste...
mozda postadosmo suvise osetljivi..

Sta li si tad zabrljala :lol:

Ima i toga ali nekada je to i susret sa realnoscu ili razmisljanje "sta ako ne uspem".
Treba posmatrati stvari iz vise uglova ali kada pogledam stvari oko sebe sve je sivo i sumorno :(
Vecina se nada necemu a ne cini nista da to promeni, kao da cekaju smrt i nije ih briga sta ce biti.

;)

Sta li si tad zabrljala :lol:

Ima i toga ali nekada je to i susret sa realnoscu ili razmisljanje "sta ako ne uspem".
Treba posmatrati stvari iz vise uglova ali kada pogledam stvari oko sebe sve je sivo i sumorno :(
Vecina se nada necemu a ne cini nista da to promeni, kao da cekaju smrt i nije ih briga sta ce biti.

;)
nisam nista zabrljala(al mi je zivot zabrljan slatki haos :lol:)nego se cimam da ako ne promenim neke stvari u zivotu i neke nacine razmisjanja da cu zavrsiti ko ti sumorni i da cu se kajati sto nisam ovo ili ono..
Ne, ne planiram ništa da uradim. Protiv sudbine se ne može ....

sudbinu svako sam odredjuje...

To i mene brine.
Imam dve slike u glavi, svetlu (posao, zena, porodica, sreca...) i tamnu (tezak rad i samoca).

imas slike u glavi a nedovoljno voljeda pozitivne realizujes jer ili nemas neki osecaj podrske ljubavi i vere u sebe ili ne mozes da osetis i dodirnes to lepse sutra i samo vidis prepreke umesto da vidis mogucnosti ili tel ljudi suvise mrace ili mnogo toga jos(mogucnosti su beskonacne:lol:)... a zivot jedan pa se nekad mislim da umesto zasto ne moze i straha od toga sta ce biti..da covek bude u fazonu zivecu zivot pa kako bude al ga necu opterecivati nerealnostima,negativnoscu,prosloscu ili sa buducnoscu koja se jos nije desila....

imas slike u glavi a nedovoljno voljeda pozitivne realizujes jer ili nemas neki osecaj podrske ljubavi i vere u sebe ili ne mozes da osetis i dodirnes to lepse sutra i samo vidis prepreke umesto da vidis mogucnosti ili tel ljudi suvise mrace ili mnogo toga jos(mogucnosti su beskonacne:lol:)... a zivot jedan pa se nekad mislim da umesto zasto ne moze i straha od toga sta ce biti..da covek bude u fazonu zivecu zivot pa kako bude al ga necu opterecivati nerealnostima,negativnoscu,prosloscu ili sa buducnoscu koja se jos nije desila....

Volje cas imam, cas nemam. Sve zavisi od toga kako mi krene dan i kako okolina utice. Podrsku bas i nemam, vise su to kocnice jer svi u kuci imaju neke planove koji ukljucuju i mene i moj ostanak.
Lepse sutra mi je samo u snovima ili kada se zalepim za ekran.

Da covek moze lako da se oslobodi straha ne bi znao za isti ali je i pitanje kakav bi tada bio i u kakvom bi svetu tada svi mi ziveli.

i sta planirate da uradite da bi tako bilo?
sta sad dobro radite za sebe,a sta lose i koliko puta ste taj los obrazac ponasanja pokusali da prekinete?

Mislim da se ljudi generalno opterecuju glupostima. Iskustvo, ne licno, ali jeste porodicno, je da kada imate zdravlje mozete sve sto se kaze. Kada to nema ode mast u propast.

Sve price o samoci, nesreci, teskom zivotu, mracnjastvu su totalno besmislene kada je covek zdrav. Covek moze da radi i za 20.000, a da bude sto se kaze srecan i zadovoljan.

A ljudi imaju potrebe te uvek nekako traze jos. Zene na primer traze ozbiljnu ljubav i kada to nemaju bas su sklonije depresiji. Muskarci su skloniji depresiji ako nisu samozadovoljni sobom.

A sve to su samo losi i samodestruktivni mehanizmi.

Back