Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Opet vi o duzinama...a deca u Etiopiji gladuju..cccccc
Gladuju dok su mali, a kad im poraste, spasavaj se ko moze, tako pricaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet vi o duzinama...a deca u Etiopiji gladuju..cccccc
Gladuju dok su mali, a kad im poraste, spasavaj se ko moze, tako pricaju.
Obzirom da imaš 18 godina a dugačak ti je 17,5 ... malo je kraći nego što treba.
Za pola cm.
Jer, to otprilike tako ide, koliko godina toliko cm.
Ako u narednim godinama počne zantnije da zaostaje, preporučujem da odeš kod lekara. Postoje one standardne terapije s kanapom i ciglom. Veoma su uspešne.
Džaba ga tešiš, i on sam vidi da nešto nije u reduA posle kažu da su žene zavidne!
Kako te nije sramota da budeš toliko ljubomoran?
Stidi se!
Tema- tvoja dužina je ok, ne opterećuj se.
Eto, pa posle imaj dobe namere ...juuu, koliko si pokvaren..sramota..!!!
Ne bih da otkrivam godine ...A koliki je tvoj![]()
Pa i nije bas, jer sa tolikom kitom mozes ozlediti ruku kad drkas.
Uskoro punim 18 godina, i zanima me da li je ok da imam penis od 17.5cm?
sretnu se Mujo i Haso. Dodje Mujo kod Hase i ne moze da se nagleda lepote. Haso ima veliku kucu , 3 automobila, ispred kuce teniski tereni, Nadal, Djokovic, sestre vilijams, Ana, Jelena...ma sve prsti od lepote i dobrog tenisa. Pita ga Mujo kako je uspeo tako nesto da napravi, pa jos i teniske zvezde da dovede kod sebe? Kaze njemu Haso " ma znas Mujo, uhvatio sam zlatnu ribicu pa mi je ispunila 3 zelje". Posto je sve zelje iskoristio on je dade Muji ali ga upozori da je ona malo nagluva i da treba polako i glasno sa njom.
Ode Mujo svojoj kuci i krene sa zeljama....
1. Zelim isto ono sto ima i Haso...i nikne dvorac, kola i tenisi tereni...
2. Zelim da mi dve garaze budu pune dolara u novcanicama po 1000$...i naravo, to i bi
3. Zelim da mi u ostalim sobama bude puno sexa......medjutim, kada je otisao da se sam uveri....sobe su bile pune KEKSA.....
Mujo je poludeo, psuje ribicu, psuje Hasu, nervoza velika...sve ostalo mu je dzabe....
Ode on kod Hase da mu vrati ribicu i da se "istrese" od besa...
A Haso mu kaze...
"Pa zar te nisam opomenuo da je malo nagluva, zar ti mislis da sam ja hteo VRHUNSKI TENIS"
mali ti je.
ali nemoj da se sekirash ima jos nade za tebe. mozda ti poraste...evo meni josh raste a imam 30 godina.
![]()
niko nije savršen, pa ni ribica![]()
Pa, Mujo i Haso, baš dovitljivi momci![]()