Ako Rusija pobijedi u Ukrajini, da li Kraljevina Spanija kao bivsa kolonijalna sila ima pravo da pomogne Meksiku, da vrati svoje ranije historijske granice oduzete SADovom agresorskom politikom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu tu Spanci nista,ako se Meksikanci ne podignu i pobune,ali Meksikanci znaju da protiv amera nemaju sanse,pa se zato i ne doticu te stvari.
Значи ништа од тога?Ako Rusija pobijedi
Ako krene Texas da se odvoji,svasta moze da se desi,a postoji velika mogucnost,jer se vec duze vreme prica o odvajanju Texasa od SAD-aSve se mijenja pobjedom Rusije. Poslije Ukrajine na red dolazi Izrael a jedan od mogucih poteza je prosirenje Meksika na Kaliforniju, Nevadu, Arizonu, New Mexico, Texas pa i Floridu.
Rusija nikada ne gubi. Kraljevina Spanija takodjer mora vratiti muslimane u Andaluziji kao i neovisnost te provincije. Andaluzija pripada muslimanima a Spaniji pripada Latinska Amerika.Значи ништа од тога?
А од када за тебе важи историја? Јел постојала она пре 7 века нове ере или није постојала?Rusija nikada ne gubi. Kraljevina Spanija takodjer mora vratiti muslimane u Andaluziji kao i neovisnost te provincije. Andaluzija pripada muslimanima a Spaniji pripada Latinska Amerika.
Svi smo svjedoci necovjecnih postupaka spanske inkvizicije prema spanskim konvertitima Moriskosima tako da su oni morali izbjeci u Maroko. Andaluzija pripada njima jer i oni su Spanci.А од када за тебе важи историја? Јел постојала она пре 7 века нове ере или није постојала?
По твојој логици, почни да купиш прње и ти и такви као ти јер муслимана на Балкану није било до 14 века.
Живиш на српској земљи!
Svi smo svjedoci necovjecnih postupaka spanske inkvizicije prema spanskim konvertitima Moriskosima tako da su oni morali izbjeci u Maroko. Andaluzija pripada njima jer i oni su Spanci.
Ista stvar je i sa nama Bosnjacima jer ako smo srpskog porijekla, onda zasto bi smo uopce kupili nasa prnja i odlazili sa Balkana? Bosna-Bosnjacioma, Srbija-Srbima.
А чиме се изменило порекло па си од Србина постао Бошњак?Svi smo svjedoci necovjecnih postupaka spanske inkvizicije prema spanskim konvertitima Moriskosima tako da su oni morali izbjeci u Maroko. Andaluzija pripada njima jer i oni su Spanci.
Ista stvar je i sa nama Bosnjacima jer ako smo srpskog porijekla, onda zasto bi smo uopce kupili nasa prnja i odlazili sa Balkana? Bosna-Bosnjacioma, Srbija-Srbima.
Citao sam knjige, i to je dovoljno da budem svjedok jer sam prilikom citanja zamisljao scene spaljivanja na lomaci i drugih tortura.Jesmo li svjedoci? Jer si gledao u filmu?
Citao sam knjige, i to je dovoljno da budem svjedok jer sam prilikom citanja zamisljao scene spaljivanja na lomaci i drugih tortura.
Ali, tema je Meksiko i vracanje njegovog statusa regionalne sile, kao nekada davno kad je Meksiko nesto znacio u obje Amerike.
Да ли у тим књигама пише да је пре Мексика била једна моћна земља Индијанаца?Citao sam knjige, i to je dovoljno da budem svjedok jer sam prilikom citanja zamisljao scene spaljivanja na lomaci i drugih tortura.
Ali, tema je Meksiko i vracanje njegovog statusa regionalne sile, kao nekada davno kad je Meksiko nesto znacio u obje Amerike.
od preteranog klecanjaА чиме се изменило порекло па си од Србина постао Бошњак?
pre ce petro dolar da pukne. a kada se to desi nastace anarhija.Koliko ja znam broj meksikanaca rezidenata u drzavama koje su teritorijalno pre US pripadale meksiku neprestano raste. Negde sam citao da mogucnost unutrasnjeg sukoba velike i da je vrlo moguc gradjanski rat bas na tom terenu. Verovatno da se nece desiti uskoro, ali moguce je i to da se jednostavno otcepe 'demokratski' kao sto se otcepila slovenija, hrvatska ili kosovo.
Ne radi se tu samo o šansama. Mnogi Meksikanci su ilegalno ulazili u SAD, rizikujući živote. Da li neko misli da bi oni hteli da se vrate u bedak državu, to jest da ta država dođe do njih?Ne mogu tu Spanci nista,ako se Meksikanci ne podignu i pobune,ali Meksikanci znaju da protiv amera nemaju sanse,pa se zato i ne doticu te stvari.
Ел Менчо за председникаNe radi se tu samo o šansama. Mnogi Meksikanci su ilegalno ulazili u SAD, rizikujući živote. Da li neko misli da bi oni hteli da se vrate u bedak državu, to jest da ta država dođe do njih?
pa ni srba nije bilo pre 10 vekova, ni hrvata, ni slovenaca, ni crnogoraca.... Ima sve da vas vratimo odakle ste dosli!А од када за тебе важи историја? Јел постојала она пре 7 века нове ере или није постојала?
По твојој логици, почни да купиш прње и ти и такви као ти јер муслимана на Балкану није било до 14 века.
Живиш на српској земљи!
Meksiko ima samo pravo na svoje histerijske granice.Ako Rusija pobijedi u Ukrajini, da li Kraljevina Spanija kao bivsa kolonijalna sila ima pravo da pomogne Meksiku, da vrati svoje ranije historijske granice oduzete SADovom agresorskom politikom?