DA LI MEDJU UCESNICIMA FORUMA IMA PROFESIONALNIH POLITICARA???

Ja jesam i to iz SRS. Demokratima spremamo iznenadjenje na prestojecim izborima. A ovdasnje demokrate, ce shvatiti da smo mi iz DS-a najjaci. Kada mi iz SPS- dodjemo na vlast i opet zavladamo onda ce svi odavde morati da se bave nasom politikom , i da hoce i da nece. A cim se Ceca vrati sa Kipra, moja SSJ u kojoj sam politicar od samog osnivanja , zajedno sa mojom SRS ce pobediti na izborima.E tek tada onda DSS stranka u kojoj sam aktivni politicar ce moci da se osloni na SDA , kojeg sam osnovao zajedno sa SChP- okretom!

Dakle ja sam pravi politicar.....!

Ja jesam i to iz SRS. Demokratima spremamo iznenadjenje na prestojecim izborima. A ovdasnje demokrate, ce shvatiti da smo mi iz DS-a najjaci. Kada mi iz SPS- dodjemo na vlast i opet zavladamo onda ce svi odavde morati da se bave nasom politikom , i da hoce i da nece. A cim se Ceca vrati sa Kipra, moja SSJ u kojoj sam politicar od samog osnivanja , zajedno sa mojom SRS ce pobediti na izborima.E tek tada onda DSS stranka u kojoj sam aktivni politicar ce moci da se osloni na SDA , kojeg sam osnovao zajedno sa SChP- okretom!

Dakle ja sam pravi politicar.....!

Драги проф.Грофе неки стручњаци тврде да ДРОГА изазива шизофренију, ја у то нисам веровао све до овог твог поста!...:lol::lol::lol:

Verovatno nas svi posmatraju sa nekih skrivenih accountova ili kao gosti...verovatno je da neki prate narodne diskusije. A i ovaj podforum je odlican za regrutovanje novih kadrova, razvija u coveku sve ono sto mu profesionalno bavljenje politikom uostalom i trazi.
Paranoja :D
A mozda i nije. Kad vas zanima jano mnjenje najlakse je da na par foruma procitas stavove.

Ја НИСАМ! А за остале не знам... и не могу да коментаришем.

За себе могу рећи да сам само један мали БЕОграђански црв који овде исписује своје мисли.............!

Nisi crv. Drago mi je sto ispisujes svoje misli, bez tebe tj. tvojih postova, ne bi bilo varnica. Pozz.

Back