- Poruka
- 60.291
I meni se to desava kada spavam sa ribom sto se nemrda nego ocekuje da ja sve radimI feel your pain
![]()
Pa animiraj je...valjda komunicirate tokom sexa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni se to desava kada spavam sa ribom sto se nemrda nego ocekuje da ja sve radimI feel your pain
![]()
od danas,ima da se sexam samo kad se ozenim...a to znaci, nikad
Dan posle koncerta sam provela kod kuce. Decko mi je otisao za Zemun, gde su mu ostale stvari, a ja sam ga zamolila da ostane tamo sa mojim drugarima, dok se ja ne odmorim od svega. Medjutim, negde oko 21.00 h, poslala sam mu poruku s pitanjem: Sta radis? On mi je rekao da nije kod kuce? Po prirodi sam lako zaljubljiva i naivna, tako da sam odmah pocela da se nerviram i pitam gde je.
Sta mislite? Da li me vara?
Lepoledjasta i leponoga Fe, ova tema ima da ima 4 strane
uuuu,. da neces u popove![]()
mislim ja imao redaljku sa tim tvojim drugarima![]()
u monahe, popovi kresu...nego, bilo bi pametno da nemamo sex do posle vencanja..tako je po tradiciji
a sta ako nam se ne svidi![]()
ako imas male sise i veliku guzu, svideces mi se sigurno![]()
Dan posle koncerta sam provela kod kuce. Decko mi je otisao za Zemun, gde su mu ostale stvari, a ja sam ga zamolila da ostane tamo sa mojim drugarima, dok se ja ne odmorim od svega. Medjutim, negde oko 21.00 h, poslala sam mu poruku s pitanjem: Sta radis? On mi je rekao da nije kod kuce? Po prirodi sam lako zaljubljiva i naivna, tako da sam odmah pocela da se nerviram i pitam gde je.
не мислиш ли да си оставила одвећ мало података да би ти неко могао одговорити на питање?
Ma nemoj da se bavis sumnjama
Varaj i ti njega pa ste kvit