- Poruka
- 199.113
To je zato što nemate iskrenog partnera koji bi vam pružio svu ljubav ovog sveta. Veoma tužno.I mi tako računamo,...pa si kupimo dildo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato što nemate iskrenog partnera koji bi vam pružio svu ljubav ovog sveta. Veoma tužno.I mi tako računamo,...pa si kupimo dildo.![]()
Jeste!I ja sa tobom duboko saosećam.To je zato što nemate iskrenog partnera koji bi vam pružio svu ljubav ovog sveta. Veoma tužno.
Ok sad si već smorioTo zvuči veoma uznemiravajuće. Bojim se d atu nema prave ljubavi kao kod nas dvoje iz ove romantične priče.
Hvala najiskrenije.Jeste!I ja sa tobom duboko saosećam.
To je, da ponovim, jer ti ne razumeš nas odnos i našu ljubav.Ok sad si već smorio
DobroTo je, da ponovim, jer ti ne razumeš nas odnos i našu ljubav.
vraticu ga brzo na fabricka podesavanja@Stevcina zabica ovaj opet baguje
Hvala na razumevanju, to mi mnogo znači.Ова тема је хит![]()
A sta je tema ustvari?Ова тема је хит![]()
Да је он њу довољно волео њој би груди порасле. Груди порасту од доброг, зрелог сексаTi joj onda lepo reci "ti da me voliš, tebi bi grudi vremenom porasle", probaj neku emotivnu manipulaciju, šta ti ja znam sad...![]()
Да је он њу довољно волео њој би груди порасле. Груди порасту од доброг, зрелог секса![]()
Твоја шакаdovoljno ?
a koja je mera za to ?
Ja imam veliku šaku, krupan sam čovek, ali to nije dobra mera. To je mera za jedva, ne za dobre grudi.Твоја шака![]()
Занимљиво, значи да сам само налетао на недојебане.Да је он њу довољно волео њој би груди порасле. Груди порасту од доброг, зрелог секса![]()