vlace
Početnik
- Poruka
- 32
VOLIO BIH DA ČUJEM I ŽENSKU STRANU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nemoj...............ko zna sta se krije u gacama.............neka!!!!!!:-DAvet:ne , ja ne smem da pipnem ,,to,, dole ....![]()
nisam znao:Idol::pubertetlijo [to je vec iskorisceno]
neizivljeni perverznjaku
osjetljivo je to..............ne bih ja da se mjesam!!!!!!8-)Avet:to ce meni zena da ispita .... 8)![]()
samo bi mi jos to trebalo.................kud bih s' tobom?????:-D :-DAvet:da ..... tanko je , pa moze da se polomi![]()
bogami ja necu nista da ispitujem........:-DKad_LupimLupim:Aj' beshte pod pokrivach vas dvoje, pa se tamo ispitujte![]()
Ispipujes, ne ispitujes, nisi me dobro razumelaNedodirljiva88:bogami ja necu nista da ispitujem........:-D
ma uostalom sta ima da dokazujemo.....................vjeruju nam valjda na rijec??????:-D :-D :-DAvet:nema potrebe za ispitivanjem , dokazacemo odmah![]()
ispipujem...............ahaaaaa............dobro!!!Kad_LupimLupim:Ispipujes, ne ispitujes, nisi me dobro razumela![]()
Ma nisi me dobro razumela sta sam reko, procitaj jos jednomNedodirljiva88:pa u predhodnom postu napisao si "ispitujes"...........a ne "ispipujes"..........![]()