Da li lazete roditelje?

Alexandra9:
hajd' polako... ((;
da, tachno je (:p)... stranice dnevnika su u A3 formatu. (; Kada takvu stranicu presavijesh (spalish je kasnije (: )... dakle, presavijesh na pola ~ ,dobijesh' stranicu A4 formata... to presavijesh na lapo... ,dobijesh' A5 format... and so on :pPp
... tako mi i treba kad ~shtekam prostor pa ne citiram ceo post... :ppp
elem... rechenica je u sebi imala ovaj deo -u nekoh crvenoj svesci A5 formata-, na shta smo mi skochile sa ispravkama... (8

Alexandra9:
zaustavi se alex... polako, polako...

ovo nije bilo potrebno ali nervoza chini svoje :p
previshe puta rech -polako- u jednom postu.
'aj ja josh jednom da reknem...

... samo polako... (;

miss:
*november rain*:
shto se tiche ocjena…p i ne bash…prihvatila sam bash ovu 'definiciju' ocjena, da citiram (8 "Ocena je samo mrlja mastila u nekoh crvenoj svesci A5 formata koju chike i tete koji rade u shkoli iz nekog razloga stalno vuku za sobom..." – Stasha (:
elem, to moji shvataju... :p vishe se ja cimam zbog ocjena nego roditelji…
ionako cje saznati…
:p
a ja svakako ne znam da lazhem oOps
A5?! :roll:
nisam sigurna al mislim da je A3....valjda je A0 najveci,pa se smanjuje....

sorry,skrecem sa teme,al mi ovo zapalo za oko... :oops:
auh... pa to sam ja pogreshila? mwahaha
PPP (prolupalo, pogubljeno, poludelo, ......)

Lazem za razloge kasnjena,za neopravdane,ocene,za neke tako probleme koje ja sebi napravim,ponekad im nekazem gde i sa kim idem jer znam da me sigurno ne bi pustili vec kazem da idem na neko drugo mesto sa drugim ljudima,sve u svemu lazem kada moram.

Ja nemam problema sa kasnjenjem, jer nikada nemam neki limit, samo me pitaju kada cu doci, ja kazem da ne znam, i to je to... Sto se tice neopravdanih, moram da im kazem, jer ne mogu nikako drugacije da ih opravdam, ali zato kada keva pocne da se buni, samo je pitam "Hoces ti to meni da pravdas, ili da me izbace iz skole", i onda nema frke... :wink: 8) Sa kim izlazim i gde od prilike znaju, i nema frke... imaju poverenja u mene... :wink: 8)

Back