aca kg
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
Tepsiju i pleh koristia kad kolac pecesh shta koristish?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tepsiju i pleh koristia kad kolac pecesh shta koristish?
Priznaj da sam te bas lepo nasmejao
Jesi bas si me lepo nasmejaoPriznaj da sam te bas lepo nasmejao
Znaci imam +Jesi bas si me lepo nasmejao![]()
ImašZnaci imam +
Em mi milo,em mi drago
Негде сам читала да су њу пре узимали као контрацепцију. Немој ме држати за реч, провери.Ja sam ove godine nabavio 3 stevie ali ne znam kako se koristi.
>>Osim toga, slatkoća biljke inhibira plodnost muškaraca u nekoliko studija. Manje formirane sperme. Indijci su također dobro svjesni ovog efekta: u autohtonom stanovništvu Paragvaja, je hvaljena kao prirodni kontraceptiv<<Негде сам читала да су њу пре узимали као контрацепцију. Немој ме држати за реч, провери.
Лично верујем да се више лобира за храну која утиче негативно на плодност. Па да се зато све то гура као здраво.>>Osim toga, slatkoća biljke inhibira plodnost muškaraca u nekoliko studija. Manje formirane sperme. Indijci su također dobro svjesni ovog efekta: u autohtonom stanovništvu Paragvaja, je hvaljena kao prirodni kontraceptiv<<
Ovo sam sad našla medjutim sutra ću da pogledam negde drugo posto nisam sigurna da li je ovo novija vijest ili stara to jeste iz vremena gde je šećerna lobi radila protiv svega sto je pretilo profitu
![]()
secer je secer , u cemu je razlika? secerasi ne smiju da trose ni jedan ni drugi.da li koristite alternativu za šećer i koju?
za alternativu me zanima kad pechete kolace, wafle , torte
dali koristite nama svima poznati setjer ili ste vetj na nekoj alternativi
Med
agavin sirup
javorov sirup
koncentrovanog soka od jabuke
breza šećera
sirup od urme
šećer od kokosovog cvijeta
pirinčanog sirupa
stevia
eritritol
Pogledajte prilog 1405306
Навикао сам да не једем пуно слатко, тако је најбоље.da li koristite alternativu za šećer i koju?
za alternativu me zanima kad pechete kolace, wafle , torte
dali koristite nama svima poznati setjer ili ste vetj na nekoj alternativi
Med
agavin sirup
javorov sirup
koncentrovanog soka od jabuke
breza šećera
sirup od urme
šećer od kokosovog cvijeta
pirinčanog sirupa
stevia
eritritol
Uf taf chick a living on the edgekoristim sve, kad mi se jede šećer, jedem šećer, kad želim da izbegnem nepotrebne kalorije (npr u energetskim pićima) uzmem varijantu sa zaslađivačima, kojih se ne bojim kao ostatak sveta, i to je to
Навикао сам да не једем пуно слатко, тако је најбоље.
Што се алтернативе тиче, користим мед и свеже урме.
secer je secer , u cemu je razlika? secerasi ne smiju da trose ni jedan ni drugi.
Mislim da su to zamjene za secer a fruktoza ili bilo koja vrsta secera djelujo isto na dijabeticare ali ne znam dovoljno o tome vjerujem.pa ovi šećeri koje je nabrojala: brezin (ksilitol), stevia i eritritol imaju nizak GI i bezbedni su za dijabetičare
Избацио сам рафинисани шећер у потпуности. Једем урме, банане и сл. Немам жељу за слатким, тј. од када сам престао да једем производе са шећером немам више зависност од слатког.shta u tvom shvatanju znachi "puno slatko"