Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.110
Još je to jako rano. Za sada je isključivo Severna Karolina potvrđena da ju je Tramp odbranio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mrači sad i ti. Ako ona dođe pridaviće nas demokrate potpuno.Još je to jako rano. Za sada je isključivo Severna Karolina potvrđena da ju je Tramp odbranio.
Pa da, u gradovima imaš ****** i portorikanaca što je rekao Hinčklif miropomazani. U selima imaš čiste, pametne, lepe arijevce.Demokrate pobede u gradovima, republikanci po selima.
Pazi kad je Nju Meksiko crven. Ja se krstim.Još je to jako rano. Za sada je isključivo Severna Karolina potvrđena da ju je Tramp odbranio.
I ti pratis?Uzima Džordžiju i Virdžiniju, još Pensilvanija i Viskonsin i to je to.
Ja sam gledao Plastičnog Isusa sa prijateljima. Ne spava se nakon toga.I ti pratis?Nocas se ne spava.
Bog nas je pogledao.Uzima Džordžiju i Virdžiniju, još Pensilvanija i Viskonsin i to je to.
Ne mrači sad i ti. Ako ona dođe pridaviće nas potpuno.
kod mene se sedi u restoranu i ceka vecera..I ti pratis?Nocas se ne spava.
Pa da, u gradovima imaš ****** i portorikanaca što je rekao Hinčklif miropomazani. U selima imaš čiste, pametne, lepe arijevce.
To je čudnovato mnogo, jer je uvek u istoriji bilo suprotno, da je selo za idiote.
Inače, ovo zvuči kao da si nešto emotivno pogođen što će selo da izabere el prezidentea of the estados unidos
Nju Meksiko je bio plav ko zna koliko dugo, sad rotten uber allesPa ne zavisi rezultat ni od tvoje ni moje objave na Forumu Krstarice.
Jedino Severna Karolina je objavljena da je Tramp pobedio od 7 bitnih država. Ostaje još 6. Ako već Džordžiju dodamo, jer je izvesno da će i nju zadržati, ostaje još 5 država. Obe ove su i ranije bile njegove, tako da je reč o odbrani, a ne osvajanju plavih država. Tako da je manje bitno do rezultata koje iščekujemo. Da je Tramp izgubio Sev. Karolinu i Džordžiju, to bi bio kraj i već bismo sada proglašavali Kamalu verovatnijom pobednicom.
Mračiš.Pa ne zavisi rezultat ni od tvoje ni moje objave na Forumu Krstarice.
Jedino Severna Karolina je objavljena da je Tramp pobedio od 7 bitnih država. Ostaje još 6. Ako već Džordžiju dodamo, jer je izvesno da će i nju zadržati, ostaje još 5 država. Obe ove su i ranije bile njegove, tako da je reč o odbrani, a ne osvajanju plavih država. Tako da je manje bitno do rezultata koje iščekujemo. Da je Tramp izgubio Sev. Karolinu i Džordžiju, to bi bio kraj i već bismo sada proglašavali Kamalu verovatnijom pobednicom.
Pa žao mi je, nzm jel ti neko rekao, ali nisi u toj eliti batac.Ne volim seljake, ja sam elitista.
Trampove šanse rastu
Prema procenama Njujork tajmsa, Tramp sada ima 69 odsto šansi za pobedu. Tramp je blagi, ali jasan favorit za pobedu u Džordžiji i Severnoj Karolini. Ako osvoji te države, Haris bi verovatno morala da pobedi u Mičigenu, Pensilvaniji i Viskonsinu da bi pobedila — što je realna mogućnost, ali ipak težak zadatak.
Ne mrači nego je realan čoek.Mračiš.
Odoše Ukri, šta misliš?Dva mista u senatu GOP flipao.
I da zadrzi Virdziniju koja visi.Trampove šanse rastu
Prema procenama Njujork tajmsa, Tramp sada ima 69 odsto šansi za pobedu. Tramp je blagi, ali jasan favorit za pobedu u Džordžiji i Severnoj Karolini. Ako osvoji te države, Haris bi verovatno morala da pobedi u Mičigenu, Pensilvaniji i Viskonsinu da bi pobedila — što je realna mogućnost, ali ipak težak zadatak.
Neće Trampovo predsedništvo zaustaviti rat u Ukrajini.Odoše Ukri, šta misliš?![]()
Za forumaše koje zanima vizuelizacija, ovo su jedine države u kojima su bitni rezultati:
Pogledajte prilog 1637756
Ovih 7 država u principu treba pratiti; ostalo je sve izuzetno dobro poznato.