- Poruka
- 92.323
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu je Ilone, u redu je...Kamala se približava, ali ako u atmosferi totalne nacističke diktature državne diktaure, uz besomučnu propagandu sa svih "privatnih" medija, u situaciji u kojoj su se organi sile toliko osilili da su propustili tri atentata na predsedničkog kandidata i drkali u stanicama milicije, dok su Američkoj deci pod nos gurali crnačke faluse 4 godine kultom Flojda, u situaciji u kojoj se sudije i sudovi nisu izuvali od nameštaljki i u situaciji kada je Tramp zabranjeno ime, ako pobedi ne da će zgaziti Kamalu, već će je izgaziti. I tako ceo establišment.

Daj neki odgovor na tezu, inače ćeš ostati samo Balkanac.U redu je Ilone, u redu je...
Nemam odgovor.Daj neki odgovor na tezu, inače ćeš ostati samo Balkanac.
Jer si petog oktobra bio u mišjoj rupi. Kamalu svi državni mediji u Srbiji promovišu. Nisi gledao ni Kurir, ni Tanjug, ni RTS da proveriš kako se izveštava. Samo Informer drugačiju priču fura. Pa sad ti vidi.Nemam odgovor.
Svi znamo šta je Rodžer Stoun izjavio o Nepomjaniku i donacijama Klintonovima. Nije se slučajno pojavio na samitu da se izvinjava za nekakav đenosajd u Srijebrijenci.Jer si petog oktobra bio u mišjoj rupi. Kamalu svi državni mediji u Srbiji promovišu. Nisi gledao ni Kurir, ni Tanjug, ni RTS da proveriš kako se izveštava. Samo Informer drugačiju priču fura. Pa sad ti vidi.
Spava nam se, ja imam lekarski pregled za pet sati.Nekada je ovde pratila armija forumasa. Zapravo, tako je bilo jos pretrposle i prosle izbore.
Sta je ovo, sada mrkli mrak.
Za razliku od Duke Lacrosse tim silovanja u Svernoj Karolini, ovo se jeste desilo.Svi znamo šta je Rodžer Stoun izjavio o Nepomjaniku i donacijama Klintonovima. Nije se slučajno pojavio na samitu da se izvinjava za nekakav đenosajd u Srijebrijenci.
Ne znam ko je Duke Lacrosse niti me interesuje, a za Srebrenicu mi puca kita. Spavam mirno kao beba znajući da je pet do sedam osam iljada muđahidina otišlo da se sunča.Za razliku od Duke Lacrosse tim silovanja u Svernoj Karolini, ovo se jeste desilo.
čestitamo čika trampu na drugom mandatu![]()
Ni tad.Ne moze moze samo da je postave satanisti
Ma zbog čega?! Pa od Trampa Kurti i Sarajevo dobijaju napade panike, nju jedva čekaju.Može i treba.
Meni nisu jasni ovi sto pisu cirilicom a podrzavaju KamaluMa zbog čega?! Pa od Trampa Kurti i Sarajevo dobijaju napade panike, nju jedva čekaju
predviđam razliku od 0.5-1%U 21.25h po vremenu na istocnoj obali, Haris - 99, Trump -179 elektorskih glasova.
Polako se ide ka pacifickim drzavama a tamo demokrate vladaju, bice tezak fajt do kraja.