Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
Kamala se približava, ali ako u atmosferi totalne nacističke diktature državne diktaure, uz besomučnu propagandu sa svih "privatnih" medija, u situaciji u kojoj su se organi sile toliko osilili da su propustili tri atentata na predsedničkog kandidata i drkali u stanicama milicije, dok su Američkoj deci pod nos gurali crnačke faluse 4 godine kultom Flojda, u situaciji u kojoj se sudije i sudovi nisu izuvali od nameštaljki i u situaciji kada je Tramp zabranjeno ime, ako pobedi ne da će zgaziti Kamalu, već će je izgaziti. I tako ceo establišment.
U redu je Ilone, u redu je...

Daj neki odgovor na tezu, inače ćeš ostati samo Balkanac.
Nemam odgovor.

Znam samo da ja licno ne bih mogao da glasam za lika koji u predsednickoj debati u USA, pominje Orbana u pozitivnom kontekstu.

Jos da je pomenuo Vucica, Erdogana i Mileta Dodika u pozitivnom kontekstu, ozbiljno bih se razmisljao da pre glasam za brata Sija, nego za njega.

Znaci cim neko pomene Orbana u pozitivnom kontekstu, I am out.

Jer si petog oktobra bio u mišjoj rupi. Kamalu svi državni mediji u Srbiji promovišu. Nisi gledao ni Kurir, ni Tanjug, ni RTS da proveriš kako se izveštava. Samo Informer drugačiju priču fura. Pa sad ti vidi.
Svi znamo šta je Rodžer Stoun izjavio o Nepomjaniku i donacijama Klintonovima. Nije se slučajno pojavio na samitu da se izvinjava za nekakav đenosajd u Srijebrijenci.

Nekada je ovde pratila armija forumasa. Zapravo, tako je bilo jos pretrposle i prosle izbore.

Sta je ovo, sada mrkli mrak.
Spava nam se, ja imam lekarski pregled za pet sati.
hugh laurie house GIF

Back