Da li jos postoje normalni tinejdzeri?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maca :):
tebra ladno!!! otkud ti ovde? pricaj, kako je tamo. mislim lose ne moze biti sigurno. evo da vidis malo sta radim u slobodno vreme. gadim se onima poput jovane i danice. da vidis molim te kako su danas dosle u skolu. jedna sa zelenim stiklicama i zelenom torbicom, a druga sa rozim stiklicama i rozom torbicom. u skolu!!! da povratis. big kiss za tebe i doru!

Maaaaa.....
Znam sve.....
Ovako,Pleshticj i ja smo se ubili od alkohola....Stokae smo znam...
Zezamo se do bolma,ali Torodea,naravno,malo kenjkava,neshto ju je Seljak-Pleshticj- danas iznarvirao i ona ladno plakala....Zbog gluposti....E,to ti je bolest......
Ccc....
A i dobila je,pa,znash kako je vecj trada, razdrazhljiiv si i sve......
Ja=ko mi je lepo...;
Ishla sam na nocjno kupanje....PRETERANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to je samo jedan deo....

Chula sam da sam dobima 5 iz latinskog.....

Hehehehehehe.......
8) :grin: :twisted:
KOJI SAM JA SHTREBER!!!!!!!!!!!!!!!!

the-tree-hugger:

Maaaaa.....
Znam sve.....
Ovako,Pleshticj i ja smo se ubili od alkohola....Stokae smo znam...
Zezamo se do bolma,ali Torodea,naravno,malo kenjkava,neshto ju je Seljak-Pleshticj- danas iznarvirao i ona ladno plakala....Zbog gluposti....E,to ti je bolest......
Ccc....
A i dobila je,pa,znash kako je vecj trada, razdrazhljiiv si i sve......
Ja=ko mi je lepo...;
Ishla sam na nocjno kupanje....PRETERANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to je samo jedan deo....

Chula sam da sam dobima 5 iz latinskog.....

Hehehehehehe.......
8) :grin: :twisted:
KOJI SAM JA SHTREBER!!!!!!!!!!!!!!!!

jao gari blago tebi, sta bi ja sad dala za nocno kupanjeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
evo ja strebam ko manijak i spavam mozda dva sata na noc,a ja tek sutra radim pismeni ,ko zna sta cu uraditi. drzi mi palceve.pozdravi mi puno doru i reci da cu ja PORAZGOVARATI sa plesticem kad se vrati! javi sta jos radite jer ja ovde umirem. big kiss iz serbie (POBEDNICI EVROVIZIJEEEEEEEEEEEE......)!!!

Maca :):
jao gari blago tebi, sta bi ja sad dala za nocno kupanjeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
evo ja strebam ko manijak i spavam mozda dva sata na noc,a ja tek sutra radim pismeni ,ko zna sta cu uraditi. drzi mi palceve.pozdravi mi puno doru i reci da cu ja PORAZGOVARATI sa plesticem kad se vrati! javi sta jos radite jer ja ovde umirem. big kiss iz serbie (POBEDNICI EVROVIZIJEEEEEEEEEEEE......)!!!

Idem sad da se spremam za veceras.....
Imamo neko sranje...ne znam ti ni ja....
Ova tasa=tatura me tako nervira mnogo je drugachija od nashe.........

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!

type-o-s!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back