Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je ovo palo na pamet. Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami? Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne ljutim se. Ta opcija je uvek na stolu.Nemoj se ljutis al rokni se
koji si ti šampion….Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.
Jedini smisao zivota je porodica deca dom ljubav,sta god individualac postigo u zivotu van toga je bullshitMa ne ljutim se. Ta opcija je uvek na stolu.
Sam
U porodici sam gde svako godinama ima svoje obaveze i retko kad smo zajedno
Pa je svako poceo da jede kad stigne i kad moze
U neku ruku je bolje da jedu svi zajedno a u drugu da svako slusa svoj organizam i jede kad mu to odgovara.
Kad smo prokleti,tacno znas na cemu je porodica kad jedu odvojenoneke ljude iritiraju ukucani svojim postojanjem. i to je to
vidjao sam to iz druge ruke. nije ni tako retka pojava.
ima nas razni
Ni najmudriji ljudi i ucitelji, ukljucujuci i Isusa, Budu, Muhameda se nisu usaglasili sta je smisao zivota, ali Djordje sa Krste zna. Nema sta dalje da diskutujemo. Toeto.Jedini smisao zivota je porodica deca dom ljubav,sta god individualac postigo u zivotu van toga je bullshit
S obzirom da mi je porodica pas, a bez njega nema sanse da se provuces sa obrokom, znaci da uvek jedem sa porodicom.Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami?
Samo mojne da nam pocinjes opet svoju gej propagandu protiv porodice plizS obzirom da mi je porodica pas, a bez njega nema sanse da se provuces sa obrokom, znaci da uvek jedem sa porodicom.
Kad si dovoljno pglu da utripujes da gejevi imaju nesto protiv porodice....Samo mojne da nam pocinjes opet svoju gej propagandu protiv porodice pliz
Ne nemaju kad svoju imaju u psu i mackama i zagovaraju zasto nece decu,pazi nece,a inace imaju mogucnost,shatro, da im ne uskratimo moc izboraKad si dovoljno pglu da utripujes da gejevi imaju nesto protiv porodice....
Niko tebi nista ne zagovara. Ako neko ne zeli decu, ne zeli za sebe. Sta tebe to tangira uopste?Ne nemaju kad svoju imaju u psu i mackama i zagovaraju zasto nece decu,pazi nece,a inace imaju mogucnost,shatro, da im ne uskratimo moc izbora
Pa da imas nesto u zivotu vaznije od toga sto je neki dzordzi zapamtio da ti je promasen zivotNiko tebi nista ne zagovara. Ako neko ne zeli decu, ne zeli za sebe. Sta tebe to tangira uopste?