Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.827
Uz ovo pitanje ustvari ide pitanje, da li jedete ono sto svi kazu da je stetno a izuzetno je slatko a i nije u velikim kolicinama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pile za rucak bez koze?kad sam bio klinac keva ispece pile u rerni i ostavi ga da se ohladi. ja naidjem odnekud gladan i ajd malo da capnem kozuru i tolko mi se svidi da komplet ogulim celo pile i pojedem samo kozicu.
zna se posle sta mi sledovalo...
batine bez piletaPile za rucak bez koze?
kao sto ne ide meso bez koske....praseca rebarca na primerKako moze da se jede meso bez kozice...
Najlepsi deo mesa.
Samo pire a gladno dete bilo.batine bez pileta
sećam se samo batinaSamo pire a gladno dete bilo.
taj dogadjaj je bio ranih osamdesetih kad su ucitelji tukli decu u skoli i kad je jedini crtani bio u 7.15 pred dnevnik. a cale pravo s posla isao u kafanu i dolazio pred ponocE jbg. Ja da sam ti cale, ja bih otisao u prodavnicu, kupio jedno 10 pecenih pileta, seli zajedno, izvukao bih onaj noz za gril i lepo, lagano, ajde sinak.
e bato naisao si na majstora za prasecu kozicu i ja isto obozavam a posto sam odrastao na selu naucio sam da koljem (svinje i prasice) i da ga ispecem u furuni (lepsa mi kozurica iz furune nego sa raznja), da bude par ekselans.Piletinu ne podnosim, ali zato kožicu od prasećeg pečenja njam.
Ne jedem to često, evo sad čekam Božić a pitanje je kako će ispasti.
Bukvalno par puta godišnje jedem pečenje i baš se smorim ako ne ispeku dobro, volim hrskavu a ne meku kožu i da je slano.
Slilčno kao bata Dača...samo krilca sa kožom piletja, i to još kad ja mariniram začinima i medom...prste da poližeš.
sestro, boli glava?