- Poruka
- 92.863
Da li je zima bolja od leta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proleće je za mene najlepše godi[nje doba kada priroda krene da se budi kada krenu da cvrkuću ptičice.i jedno i drugo ima svoje lepote i volim oba godisnja doba.
Zimu sa manje snega, po mogucnosti sto manje ali od zime najvise volim suvomrazicu.
meni samo da ne bude klizavo, a neka je hladno..Zima je zakon. Obučeš se, zamotaš nos i uši, možeš da dišeš.
Nek je i klizavo i neočišćen sneg uvek je bolje od onog pakla od 40 stepeni.
a sto ti ne radis danas vec se svrckas po planinama
To je bilo juče, očisti cvikea sto ti ne radis danas vec se svrckas po planinama![]()
a kako onda znas kako je danas sa fotkom od danas?To je bilo juče, očisti cvikepiše
Šta mi brojiš slobodne minute, ko da me plaćaš![]()
Na retkih 40° leti tesko da je pogubno ako se izgubis,zimi na svakom minimalnom minusu ti zivot visi o koncuSve zavisi voliš li više plivanje ili skijanje![]()
Не,лето је дефинитивно боље.
Слажем се,али при "афричком лету" температуре увек прелазе 30 степени током дана.Волим лето......АЛИ....кад су јутра свежа и ноћи хладније. Волим "Афричко лето" где сунце ПЕЧЕ, дакле нема влаге у ваздуху. Не волим оно кад удари спарина и влага па се ознојим у пет вода а не осећам уопште дашак ваздуха. Дакле, кад температура не прелази 30 степени.
Да. Више сам мислио кад би могло код нас овде да буде афричко лето али да не прелази 30 степени.Не,лето је дефинитивно боље.
Слажем се,али при "афричком лету" температуре увек прелазе 30 степени током дана.