Da li je žena jednako raspoložena za sex u sve vrijeme menstruacinog ciklusa?

Jeste li primjetile mlade,a i one starije dame kako vam želja za sex-om raste ili opada s obzirom na menstruacioni ciklus? Možda je to i indvidualna stvar...pa napišite jeste li više raspoložene nakon menstralnog krvarenja..neposredno prije njega ili u nezavisno od svega toga.......muškarci naravno nemaju pojma o tome.....ili možda imaju???

za vreme mece sam najrazuzdanija kada je seks u pitanju :mrgreen:

Jeste li primjetile mlade,a i one starije dame kako vam želja za sex-om raste ili opada s obzirom na menstruacioni ciklus? Možda je to i indvidualna stvar...pa napišite jeste li više raspoložene nakon menstralnog krvarenja..neposredno prije njega ili u nezavisno od svega toga.......muškarci naravno nemaju pojma o tome.....ili možda imaju???

Pre ciklusa najviše..

U pravu si, sve je individualno.
Kod mene postoji želja za sexom neposredno pred početak menstralnog ciklusa,
i tamo negde pred kraj.

A ovo za raspoleženje, ne znam na šta si mislila ?
Raspoloženje inače ili raspoloženost za sex ?

:think:

Nisam primetila da imam vecu zelju za sexom u vreme menstruacije :confused:

Cak stavise nikako mi nije do sexa za vreme ciklusa...

Da, ali ovulacija ne mora da nastupi baš tada...i to je dosta individualna stvar....i zato zaboravite na dane ovulacije..oslušnite svoje tijelo i odgovorite baš prema svojoj želji....meni je baš interesantno što to i nije baš 14. dana, nego recimo počinje od 7. dana menstruacije....a s druge strane....ponekad se baš pojača nekoliko dana pred menstruaciju....odgovor na ovo prvo je možda jednostavan,a na ovo drugo.......reći ću vam ako vi meni kažete.........
Обузме ме неописива жеља у дане викенда. :lol:

:)
Nisam primetila da imam vecu zelju za sexom u vreme menstruacije :confused:

Cak stavise nikako mi nije do sexa za vreme ciklusa...

Menstruacioni ciklus ima dvije faze..proliferativnu, nakon čega slijedi ovulacija, a zatim sekretornu koja se završava menstruacionim krvarenjem....normalnim se smatra raspon od 25 do 35 dana za obe ove faze...ovdje se misli na čitav menstruacioni ciklus, obe faze...a ne samo krvarenje......
.....baš si prava Samanta......:)

:)

Menstruacioni ciklus ima dvije faze..proliferativnu, nakon čega slijedi ovulacija, a zatim sekretornu koja se završava menstruacionim krvarenjem....normalnim se smatra raspon od 25 do 35 dana za obe ove faze...ovdje se misli na čitav menstruacioni ciklus, obe faze...a ne samo krvarenje......
.....baš si prava Samanta......:)

Aha :confused: nista mi nije jasno al ajd....

Raspolozena sam za sex svih dana osim kada dobijem menstruaciju koja traje 4-5 dana......

Back