Da li je Željko Mitrović satanista?

Meliot

Elita
Poruka
24.182
Da li je Željko Mitrović satanista? Godinama forsira rijaliti programe na svojim televizijama u kojima se propapira nasilje, blud i nemoral, skoro je režisirao predstavu kija se zove "Lucifer" u kojoj uz muziku igraju mlade i polugole devojke, sada se vrti na njegovim tepvizijama reklama za neku predstavu u kojoj su muškarci obučeni u žene. Šta mislite, da li je Željko Mitrović povezan sa mračnim silama sa ovoga sveta?

Јесте! Мудри Миломир је Ореол Православља!

1730288373894.jpeg

Da li je Željko Mitrović satanista? Godinama forsira rijaliti programe na svojim televizijama u kojima se propapira nasilje, blud i nemoral, skoro je režisirao predstavu kija se zove "Lucifer" u kojoj uz muziku igraju mlade i polugole devojke, sada se vrti na njegovim tepvizijama reklama za neku predstavu u kojoj su muškarci obučeni u žene. Šta mislite, da li je Željko Mitrović povezan sa mračnim silama sa ovoga sveta?
Istorija pozorista i glume je istorija muskaraca koji se obuceni kao zene.

To je tradicija pozorista i drame.

Tradicija je isto ono sto su nasi preci radili u seksualnom smislu, a sto ti i danasnji 'tradicionalni' dusebriznici ne smete cak ni da izgovorite.

To je sve tradicija.

Je li sada i tradicija satanizam? :dontunderstand:

verovatno jeste satanista...i on i Karleuša i mnogi drugi sa estrade...

Jel se satanizam maze na lebac?

Istorija pozorista i glume je istorija muskaraca koji se obuceni kao zene.

To je tradicija pozorista i drame.

Tradicija je isto ono sto su nasi preci radili u seksualnom smislu, a sto ti i danasnji 'tradicionalni' dusebriznici ne smete cak ni da izgovorite.

To je sve tradicija.

Je li sada i tradicija satanizam? :dontunderstand:
Sta znaju ljudi sta je anticka Grcka

Ne znam
Da li je Željko Mitrović satanista Šta mislite, da li je Željko Mitrović povezan sa mračnim silama sa ovoga sveta?
Vrlo malo znam o liku da bih znala odgovor na pitanje. Ali, abnormalan, jeste.Narod nema ni za hleb ni za lekove, a on otvara hram.
I ona Elita.Fuj.Ko može to da gleda i posle još da komentariše, raspravlja s prijateljicama ko je tamo bolji. :roll:Cica ili Mica il ne znam ko. Samo što se ne počupaju. :lol:
Pretpostavljam da je narkoman. I nije mi jasno odakle mu toliki novac? Zavrnuo rukave i pošteno zaradio?
Nasledstvo? Ne znam. I drago mi što sam se drznula da živim u neznanju.
Jedino što znam je da mi je lik odvratan po svemu što čujem.

Nije satanista on samo proizvodi programe i rijalitije koji mu donose novac i dobit..a da pri tom nema nikakva ogranicenja od strane države

Back