Da li je Željko Mitrović satanista?

Istorija pozorista i glume je istorija muskaraca koji se obuceni kao zene.

To je tradicija pozorista i drame.

Tradicija je isto ono sto su nasi preci radili u seksualnom smislu, a sto ti i danasnji 'tradicionalni' dusebriznici ne smete cak ni da izgovorite.

To je sve tradicija.

Je li sada i tradicija satanizam? :dontunderstand:
Pozorište lutaka koje si opisao jeste satanizam

леволиберашки наркоманчић у служби ниских страсти и страног и домаћег олоша

на све то, сатанизам му дође само као мало зачина
Не баш...

Шири се тај њихов оргијашки злодух ругача свима ако се не сузбија, нема међустања...

Čeka se ekspert za satanizam, @Grom_sa_neba!, koji će dati svoj sud.

Poštovani kolega formašu,

hvala na ovoj uvodnoj reĉi i poverenju koje ukazujete mojim stavovima u pogledu dotičnog sataniste, kao i svih drugih AVtihrista...

Da, dakle dileme nema..., dotični je satanista!

I to ne neki low cost koji cereci pilice i vezuje u cvor gusterov rep...vec high profile satanista...za kojim vec postoje tragovi smrti, bilo onih koji su mu bili bliski (slucaj Hayat i Iva Bodrozic...) bilo od strane njemu bliskih srodnika koji gaze decu po pesackim...

Sada, sa "pozorisnom predstavom" (koja to nije) "Lucifer"...smo dosli do otvorenog satanisanja tj ritualisanja pred ocima celokupne javnosti...

Ima tu jos xyz poveznica koje sam vec ranije pominjao (okultno ritualni slucajevi masovnog zrtvovanja poput slucajeva Ribnikar i Dubona...)
Ali za uvod je dovoljno i ovoliko...

Srdačno vas pozdravljam i apelujem na vasu savest da se odreknete satane i svih drugih AVtihrista...ako vec niste...

Ostale forumase pozivam da gledajuci u profil cenjenog forumasa i sa najboljim mu zeljama 3 puta ponove:
- AVtihriste izadji iz njega!

Amin!
Hvala na interakciji :kpozdrav:

...

Da li je Željko Mitrović satanista? Godinama forsira rijaliti programe na svojim televizijama u kojima se propapira nasilje, blud i nemoral, skoro je režisirao predstavu kija se zove "Lucifer" u kojoj uz muziku igraju mlade i polugole devojke, sada se vrti na njegovim tepvizijama reklama za neku predstavu u kojoj su muškarci obučeni u žene. Šta mislite, da li je Željko Mitrović povezan sa mračnim silama sa ovoga sveta?
Ha ha

Da li je Željko Mitrović satanista? Godinama forsira rijaliti programe na svojim televizijama u kojima se propapira nasilje, blud i nemoral, skoro je režisirao predstavu kija se zove "Lucifer" u kojoj uz muziku igraju mlade i polugole devojke, sada se vrti na njegovim tepvizijama reklama za neku predstavu u kojoj su muškarci obučeni u žene. Šta mislite, da li je Željko Mitrović povezan sa mračnim silama sa ovoga sveta?
Није.
Само човек који мисли да је модеран.
Предуго без другова, правих.
А мислио је да му не требају...

Ja ne smatram da je covek kriv sto je zaradio lovu . Dokle.god radnike placa na vreme i podzuje ih . A elite , zadruge, ciljna grupa, ponuda-potražnja. Šta ćeš, plodno tlo.
Није зарадио...

Ту се перу паре од дроге и проституције, услужна је делатност, а не продуктивна...

Штеточина за све око, па и за себе

Шири се тај њихов оргијашки злодух ругача свима ако се не сузбија, нема међустања...
нисам рекао да не треба да се сузбија, али и пре некаквог сатанизма, навео сам конкретније разлоге

Poslednja izmena:

Satanista.

Njega je kreirala Mira Marković još devedesetih godina tako što je otuđila državnu imovinu i poklonila ga Željku Mitroviću, a on je bio i član Jula, mirine političke partije, i tvorac slogana "Jul je kul".

A za Miru su govorili da je imala zmijske oči, ne u prenesenom značenju nego u bukvalnom značenju da je imala oči zmije. Sećam se tih priča, poznavao sam čoveka iz političkih krugova koji je imao kontakte sa Mirom Marković koji se usitinu malte ne smrtno uplašio jer je video oči zmije umesto ljudskih očiju. Ne znam... jedino objašnjenje je možda neki prekrivani... satanizam. Opsednuti su demonima i neki to mogu da vide na različite načine, neki su videli bukvalno oči zmije.

Kaže čovek, kao oči na nekom gušteru, zeleno žuta boja što je nama beonjača, a zenice crne vertikalne od vrha do dna. Čovek se pitao da li je lud, il je on lud, il vuda tumaraju pali demoni, odnosno njihove sluge koje su poseli. Ja ne znam... ko veruje u Đavola veruje, ko ne veruje, ne veruje.

A ovaj, Mitrović, pa ne zna se tačno šta treba još da uardi da bi bilo očigledno da je Satanista. Režirao je predstavu Lucifer.

Pored toga nedavno je imao ono grandiozno otvaranje gde je scena kako sam Bog dolazi na zemlju da čestita Željku Mitroviću. Od satanizma do bogohuljenja.

Izgleda da je ostalo još samo da sam javno objavi da je Satanista. I to da se dogodi, imaćeš ljude koji će to smatrati sprdnjom.

Није зарадио...

Ту се перу паре од дроге и проституције, услужна је делатност, а не продуктивна...

Штеточина за све око, па и за себе
Neka legalizuju drogu i prostituciju haha

Niti ga volim, nit mi je simpatičan, ali da zna šta da ponudi mediokritetima i da zaradi ,zna, ebi ga

Satanista.

Njega je kreirala Mira Marković još devedesetih godina tako što je otuđila državnu imovinu i poklonila ga Željku Mitroviću, a on je bio i član Jula, mirine političke partije, i tvorac slogana "Jul je kul".

A za Miru su govorili da je imala zmijske oči, ne u prenesenom značenju nego u bukvalnom značenju da je imala oči zmije. Sećam se tih priča, poznavao sam čoveka iz političkih krugova koji je imao kontakte sa Mirom Marković koji se usitinu malte ne smrtno uplašio jer je video oči zmije umesto ljudskih očiju. Ne znam... jedino objašnjenje je možda neki prekrivani... satanizam. Opsednuti su demonima i neki to mogu da vide na različite načine, neki su videli bukvalno oči zmije.

Kaže čovek, kao oči na nekom gušteru, zeleno žuta boja što je nama beonjača, a zenice crne vertikalne od vrha do dna. Čovek se pitao da li je lud, il je on lud, il vuda tumaraju pali demoni, odnosno njihove sluge koje su poseli. Ja ne znam... ko veruje u Đavola veruje, ko ne veruje, ne veruje.

A ovaj, Mitrović, pa ne zna se tačno šta treba još da uardi da bi bilo očigledno da je Satanista. Režirao je predstavu Lucifer.

Pored toga nedavno je imao ono grandiozno otvaranje gde je scena kako sam Bog dolazi na zemlju da čestita Željku Mitroviću. Od satanizma do bogohuljenja.

Izgleda da je ostalo još samo da sam javno objavi da je Satanista. I to da se dogodi, imaćeš ljude koji će to smatrati sprdnjom.

David icke, ti li si?

Satanista.

Kad dodje oslobodjenje,Mitrovicu uskratiti kokain i oterati da čuva ovce tamo odakle je došao ,ali bez plate ,nego samo za mleko da radi

Он који сваког исмева, па чак и Бога... А то трубадури воле да раде, сваког да заблате... Ротшилд плаћа

Дефиниција је небитна, већ ко се како понаша...
Žeks je svakako demonizovana osoba, da ne kažem satanista. Po nekima Žeks je i kripto Jevrejin (Hazar).

jadnik. Presesce mu ti dolari sa kojima je placen da truje srpski narod.
On misli da ce racune platiti samo njegov finansijer Rotschild.

Back