WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
I to za dzab-dzabe, iz cistog humanitarizma! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
borisbg:Ljudi, malo ste skrenuli sa teme, a mogli bi malo i da spustimo loptu.
Dakle, Boris je pitao, da li je zdravo jesti zivo meso. Koliko sam ja uspeo da shvatim, citajuci vase postove, da bi to moglo biti zdravo samo u slucaju da je i meso 100% zdravo.
Znaci, ipak je bolje (zdravije) jesti peceno meso, zbog manjeg rizika od trovanja.
dr.:E majke mi nekad mi je zao same sebe, sta ja sve mora da citam kao moderator!
Vragolasta Amfibija:malo uporedjenje : psu se ne daje da jede zivo meso da se ne bi ostrvio sto znaci da ne bi jurio kokoske po dvoristu i klao ih .
ako ti nekad dodje da pojuris neku koku i da je gricnes...da znas od cega ti je. !
boris0230:Danas sam citao za pro-vitamin
U sangarepi se nalazi beta karotin. Kad pojedemo beta karotin on se pretvara u vitamin A. Zato se to zove pro-vitamin. Unesemo preko namirnica tu neku supstancu (ili sta vec, neznam tacan naziv) i pretvara se vitamin. Takodje ima za razne bolesti itd.
poz.
indigo:borise...iako si mi sasvim simpatican, moram da ti kazem da ovde ima bar 4 doktorice, na ovoj temi, od toga bar dve sa vise od tri godine skolovanja u struci POSLE zavrsenog medicinskog fakulteta....na kojem se unosenje neke hranljive materije, resorpcija, dinamika metabolisanja, delovanje i delovanje nusprodukata, izucivanje osnovne supstance i metabolita - radi na subcelularnom, obaska biohemijskom nivou....a poremecaje da preskocim na trenutak.
cisto da se i dalje ne "izbedachis pred svetom", sto bi rekla moja cerka.....
i, cisto da znas zasto dr sleze ramenima, ovo bog nije video ...
WithdrawnWater:I to za dzab-dzabe, iz cistog humanitarizma!![]()