Dobro vece,
Dolazimo do jednog pitanja. Jedem zivo govedje meso i pijem ne uzvareno mleko po 3,5 godina I nije mi nista ? Kako je to moguce ? Zivim nachinom spartana. Moze se reci, da treniram, vodim nacin ishrane, lifestyle od sparanaca, cak i disem kao spartanac. Imam jednostavno verovanje da covek treba da jede za chega je dizajniran da jede. Pored mene postoje mnogo ljudi koji podrzavaju misljenje za govedje meso. Postovao sam ovaj post u forum ba bi cuo razlicita misljenja. Osecam da mi telo ide ka maksimalnom potencijalu. Svaki dan se bavim extremnim dizanjem tegova i skoro 2 sata provedem na trcanje. Od kad sam poceo da koristim takvu vrstu ihrane, nisam nikada bio bolestan. Ne kazem da je zbog zivog govedjeg mesa i zbog ne uzvarenog mleka, vec jedem za chega sam dizajniran da jedem. Kao sto sam rekao, skoro 3 godine nisam imao ni obicnu smrkavicu. Kako je to moguce ? kako doci do tog nivoa zdravlja ?
Jednostavno je. Jedem samo korisnu hranu. Govedje meso je korisno. Mozete samo po teoriji da kazete da nije zdravo, ali po licnom iskustvu ne mozete, jer je niste probali. Potrebno je barem 2 meseca da jedete pravu hranu da bi se vas organizam iscistio od dju8reta od hrane koje ste jeli od rodjenja pa do sad.
Sto se tice spartanaca. Borbeni kralj Leonidas je sa 60 godina isao u rat, noseci stit od 20 kg, i mac od 15 kg. Isao je sa svojom vojiskom u rat, trcajuci duge razdeljine i dok su dosli do borbe trebalo im je snage da se bore. Recimo da su onda bili izuzetno snazni ljudi, i zdravi. Sto kazes da su tada ljudi ziveli do 30 godina, to je u pitanju neka druga vrsta/rasa.
Dolazimo do sledeceg pitanja. U svakodnevnom zivotu se suocimo sa raznim zagadjivachima, necist vazduh, zagadjenje u vodama itd, ali kako doci do tako jakog nivoa zdravlja ?
Pre svega nego sto nastavim zeleo bi da napravim jednu jasnu pouku. Kad kazem "zdravlje" ne mislim "obicno zdravlje" mislim "super zdravlje"
Ona vrsta zdravlja sto jednostavno znaci iz tebe.
Cisti zubi, blistave oci, cista koza, povecana zivotna energija itd.
Kako doci do pravog nivoa zdravlja ? Najbrze i najbolje poboljsanje tvog zdravlja je tvoja dijeta. Najvaznije je sta uneses u organizam.
Pitali su kreatora spartanskog programa sta misli o doktorima, odgovorio je;
I have nothing but respect for doctors. But honestly, have your seen the average body and health of your average doctor? They don't tend to stand out from the rest of our out-of-shape society. If anything they tend to be in worse shape from all the stress of dealing with the rest of us.
Sto se tice kreatora, bavi se istom vrstom ishrane vise od 8 godina (ako me pamcenje dobro sluzi) i nije bio bolestan.
Pre nego sto pojedem meso, postaram se da je sveze i da je iz dobrog izvora. Znaci da je krava jela travu a ne da su je bockali steroidima. Zamrznem meso 1 dan u zamrzivas i pred trening stavim da se otkravi i posle treninga pojedem.
P.S. Za skeptike, postoje extra testemoniali za program, znaci pravi ljudi sa pravim rezultatima (na engleski)
P.P.S Samo sam trazio da cujem vase misljenje i da vidim da li postoji osoba koja jede zivo govedje meso. Nista vise.
Zdravlje&Snaga
Boris