Da li je zakon za sve isti? I zasto nije?

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.885
Vidimo da posle afere "Belivuk" i detaljne pripreme atentata na predsednika nase drzave, pojedina lica koja su usko dovedena u vezu sa ovim slucajem i dalje nisu optuzena. Dijana Hrkalovic, Nebojsa Stefanovic, Vuletic, i njihovi saradnici, i detalje setaju slobodno ovim gradom, i ne samo to, vec i dalje rade na svojim predjasnim pozicijama.

Da li je moguce da Kurir i slicne novine do detalja iznose optuzbe za pomenuta lica a drzavni organi nemaju odogovor? Sigurno je da bi obican gradjanin za ovako nesto dobio barem 10+ godina robije.
Ja razumem da pomenuta lica imaju jaka ledja iz inostranstva, ali onda ne mozemo reci da je zakon jednak za sve. Ovo je ipak prevrsilo sve granice normale..
852703_nebojsa-stefanovic-dijana-hrkalovic-zloupotreba-polozaja_ls.jpg

Nikad ne zaboravi da su svi oni u SNS od početka i da se Vučić kleo u njih. Ako oni imaju stranu zaleđinu, a Vučić je to znao i opet ih kovao u zvezde, onda neka ti bude i jasno da je u pitanju samo sukob ličnih interesa, a ne država ili bilo šta drugo. Tri četvrtine ovog naroda nemaju veze sa tim interesima, tako da ne mešaj ni državu ni Srbe u ovo.

Ako nije znao, a na čelu je države i kontroliše sve obaveštajne strukture, onda je idiot. Izaberi sam, je li do skoro bio u talu sa onima koji su mu šatro radili o glavi, ili je moron? Meni svejedno, nijanse su u pitanju...
Ocigledno je da ovo ne traje godinama, vec mozda godinu ili dve. Posle nekog vremena su sluzbe sve to nanjusile i drzale pod kontrolom.

Ocigledno je da ovo ne traje godinama, vec mozda godinu ili dve. Posle nekog vremena su sluzbe sve to nanjusile i drzale pod kontrolom.

A oni za to vreme nastavili da rade što su radili i plus uživali Vučićevu podršku, dakle čak i kad su to saznale službe. Mislim, ovo je sve hipotetički jer se svi oni znaju i, što se stranaca tiče, na istom su platnom spisku, ali su se malo pokoškali oko podele plena ovde. Kao što rekoh, razmirice u porodici, mene se to ne tiče, kao ni ogromne većine Srba, a ti ako si pametan, neće se ticati ni tebe.

A oni za to vreme nastavili da rade što su radili i plus uživali Vučićevu podršku, dakle čak i kad su to saznale službe. Mislim, ovo je sve hipotetički jer se svi oni znaju i, što se stranaca tiče, na istom su platnom spisku, ali su se malo pokoškali oko podele plena ovde. Kao što rekoh, razmirice u porodici, mene se to ne tiče, kao ni ogromne većine Srba, a ti ako si pametan, neće se ticati ni tebe.
Nisu oni na platnom spisku vec u tajnom drustvu. Ne prima Vucic nikakve pare iz inostranstva posto radi sve za nase interese. On verovatno negde capne tu i tamo za sebe, al dobro to meni ne smeta. I brat mu se obogatio, al realno ko ne bi. Ipak je ovo Srbija.

Nisu oni na platnom spisku vec u tajnom drustvu. Ne prima Vucic nikakve pare iz inostranstva posto radi sve za nase interese. On verovatno negde capne tu i tamo za sebe, al dobro to meni ne smeta. I brat mu se obogatio, al realno ko ne bi. Ipak je ovo Srbija.

Ah da, ne prima ih on lično, ali ih primaju svi oko njega. Je li neko dirao ovog Nebojšu Stefanovića kad mu je ćale organizovao prodaju (državnog) oružja na veliko? Ni to nije znao Vučić? I tad ga je branio i čuvao mu leđa, ali je očigledno da je ovaj preterao u potražnji svog dela, a neće da ga prevare jer ima ozbiljne informacije i o Vučiću i svima ostalima iz te strukture, pa ga zato i ne hapse, kao ni ovu drugu. Obezbedili su se, a ja se samo nadam da će te informacije koje imaju jednom da podele i sa širom javnošću, čisto da znamo kasnije koga da linčujemo.

Ah da, ne prima ih on lično, ali ih primaju svi oko njega. Je li neko dirao ovog Nebojšu Stefanovića kad mu je ćale organizovao prodaju (državnog) oružja na veliko? Ni to nije znao Vučić? I tad ga je branio i čuvao mu leđa, ali je očigledno da je ovaj preterao u potražnji svog dela, a neće da ga prevare jer ima ozbiljne informacije i o Vučiću i svima ostalima iz te strukture, pa ga zato i ne hapse, kao ni ovu drugu. Obezbedili su se, a ja se samo nadam da će te informacije koje imaju jednom da podele i sa širom javnošću, čisto da znamo kasnije koga da linčujemo.
To je bila cista laz za tu prodaju oruzja, majka od tog degenerika koji je izmislio tu pricu je dobila otkaz u toj firmi i presla u suparnicku. I rekla je ovom tipu da izlaze sve za N1 i Novu S.. Isto kao i Jovanjica, sve su to sarene laze. Mos misliti, drzava gaji marihuanu na 5 ari zemljista.. Smesno. Tu se obrcu ozbiljne pare a ne ta sica.

Back