Упознала сам дечка преко апп за учење језика , он је наш, дошао из Фр на одмор. Ја сам се њему овако кроз причу , видео свидела и упознали се ми и њему је то прво вече засметало неке недоследности. Пољубили се јесмо али у повратку само је пружио руку и остао задржан. Ја сам сконтала и рекла ок здаво, схватила сам да зти се нисам допала. Пожелела му срећу и није ми било ок али сам пресекла прва и држала се добро. Стиже ми порука сутрадан да се каје и да је њему срце и даље отворено и да му је жао сто мене није упознао праву, да му је нешто упало у душу ( не зна српски добро) мислио да се нешто фолирам и да хоћу ја њега да искористим због новца. Дешава се то да он жели да ме види, да жели да се виђамо и тако нешто све кроз емоције јер видео да сам била тужна. Слушј ја долазим да те видим
То вече је било лепо, љубили су се, грлили, био је пажљив толико према мени, као ниједан момак , препустио се , грлили, чак ме чешљао , сели негде ма улици, зезали, питао јел планирам да додђем код њега и кад , били смо заједно 4 сата, наравно да је пожелео секс, рекла сам не и није инсистирао. сутрадан није звао цео дан, увече сам му послала поруку тетралну да није у реду и да није требало да му дам другу шансу, само је ударио сеен. Сутра се враћа у Француску. Не разумем ништа шта је било, шта је све оно значило , као да га није брига преко ноћи , зашто ме је питао кад дођем код њега, повређена сам и боли а највише сам збуњена шта се десило , ако је видео да нисам оно што тражи а тражи жену, нешто озб , чему све ово?