Da li je zaista zainteresovan?

LanaS5

Obećava
Poruka
77
Upoznala sam tog muskarca pre mesec dana, dodali jedno drugo na fejsu,rekao kako mu se svidjam,da zeli bolje da se upoznamo,tako da treba da se vidimo ovih dana.
Mejdutim ne znam da li je zenskaros il sta. Na fejsu dodaje razne seksi devojke,komentarise slike kako su lepe,vrh itd.
Inace dopisujemo se svaki dan,on se uvek javi prvi,ne ispituje me bas puno o mom privatnom zivotu,vise on prica o svojoj proslosti i zivotu nego o meni,ili o svakodnevnim temama,sali se,duhovit je itd.

Da li da se nadjem sa njim nakon ovoga ili da odustanem? Ja stvarno nemam problem sa ljubomorom, ali muskarac kome se svidja zena i zeli da je impresionira nece valjda dodavati na fejsu seksi zene i komentarisati ih da to ona moze videti,zar ne? Bar ne u pocetku :D Da li je zaista zainteresovan za mene kako tvrdi ili ne? Da li bi ste vi prihvatile da izadjete na sastanak sa muskarcem koji flertuje preko fejsa sa drugim zenama,koji vam se dopada i koji tvrdi da mu se vi dopadate takodje?

On ima 41 godinu,ja 28

Poslednja izmena:
Ok,hvala, i meni se cini da ne treba da ga upoznajem bolje. Veruj mi nisam ljubomoran tip,samo ako dodam nekog muskarca na fejsu sa kojim planiram da idem na ljubavni sastanak, bilo bi nepostovanje ako bih komentarisala slike drugih muskaraca na pr. "macane","lep si" itd.. jer znam da to on moze videti.

Ok,hvala, i meni se cini da ne treba da ga upoznajem bolje. Veruj mi nisam ljubomoran tip,samo ako dodam nekog muskarca na fejsu sa kojim planiram da idem na ljubavni sastanak, bilo bi nepostovanje ako bih komentarisala slike drugih muskaraca na pr. "macane","lep si" itd.. jer znam da to on moze videti.

I to, a i gde su mu kriterijumi... Na kraju krajeva takvi komentari su neumesni u svakom slučaju.
Ja imam tu naviku da pogledam prijatelje ako nisu zaključani... i ako vidim devedeset posto ženskih osoba pali mi se neka lampica da tu nešto nije u redu.

Inace je razveden ,zena ga ostavila i otisla za drugog, bas mi se poverio, rekao kako sada dobro pazi ko sme da mu ujde u zivot.Jako duge razgovore smo vodili o svemu mesec dana.
Na listi prijatelja kada me je dodao,imao je samo familiju (po prezimenu) i muskarce sa zenama i decom, ali nakon sto je mene dodao na fejsbuk,tako je poceo da prihvata sve te seksi cice,a vidi se iz aviona da ih ne poznaje licno,jer su lazni profili,znam da procenim.

Jos ovo,kako da mu objasnim da ne zelim sastanak,sta reci? Biti iskrena ili da ignorisem i izbrisem ga.

Inace je razveden ,zena ga ostavila i otisla za drugog, bas mi se poverio, rekao kako sada dobro pazi ko sme da mu ujde u zivot.Jako duge razgovore smo vodili o svemu mesec dana.
Na listi prijatelja kada me je dodao,imao je samo familiju (po prezimenu) i muskarce sa zenama i decom, ali nakon sto je mene dodao na fejsbuk,tako je poceo da prihvata sve te seksi cice,a vidi se iz aviona da ih ne poznaje licno,jer su lazni profili,znam da procenim.

Jos ovo,kako da mu objasnim da ne zelim sastanak,sta reci? Biti iskrena ili da ignorisem i izbrisem ga.
Jeste li iz istog mesta?

Ne,zivi u drugom gradu, on planira prvi da dodje ovde na ceo dan. Zvao me cak i da slavim Novu Godinu sa njim.

Moj savet ti je da se distanciraš polako, ti ga bolje znaš pa proceni situaciju... Vrv nije nikakav manijak ili nešto slično, ali ja sam stvarno paranoik što se takvih stvari tiče.
Ne trebaju ti takve stvari u životu. Previše komplikacija bzv kad možeš naći nekoga zbog koga sebi nećeš postavljati slična pitanja.

Sto se tice toga u pravu ste,mada sam ga proverila dobro,bio je on u ratu 90-ih vojnik,postoje njegovi snimci na youtube. I nesto na netu,tako da nije manijak u tom smislu da ce mi nauditi fizicki.U tom smislu bih bila bezbedna pored njega i on je bio u policiji takodje.

Nego za kraj,da mu kazem razlog sto mi je sumnjiv (navela u prvom postu) ili samo da ga izbrisem i blokiram? Sta je bolje od te dve opcije? Eto,ja sa svojih 28 pitam,nisam se pre nasla u slicnoj situaciji.

Upoznala sam tog muskarca pre mesec dana, dodali jedno drugo na fejsu,rekao kako mu se svidjam,da zeli bolje da se upoznamo,tako da treba da se vidimo ovih dana.
Mejdutim ne znam da li je zenskaros il sta. Na fejsu dodaje razne seksi devojke,komentarise slike kako su lepe,vrh itd.
Inace dopisujemo se svaki dan,on se uvek javi prvi,ne ispituje me bas puno o mom privatnom zivotu,vise on prica o svojoj proslosti i zivotu nego o meni,ili o svakodnevnim temama,sali se,duhovit je itd.

Da li da se nadjem sa njim nakon ovoga ili da odustanem? Ja stvarno nemam problem sa ljubomorom, ali muskarac kome se svidja zena i zeli da je impresionira nece valjda dodavati na fejsu seksi zene i komentarisati ih da to ona moze videti,zar ne? Bar ne u pocetku :D Da li je zaista zainteresovan za mene kako tvrdi ili ne? Da li bi ste vi prihvatile da izadjete na sastanak sa muskarcem koji flertuje preko fejsa sa drugim zenama,koji vam se dopada i koji tvrdi da mu se vi dopadate takodje?

On ima 41 godinu,ja 28

Ne,zivi u drugom gradu, on planira prvi da dodje ovde na ceo dan. Zvao me cak i da slavim Novu Godinu sa njim.

Opa, znaci torima smuvao pilence, bice seksa za docek... prsti, prsti bela staza... :zper: :zcepanje: Eto kako neki znaju i umeju. :ok: :rotf: Bas ga je krenulo, cim je tako popularan na Fejsu, ide mu k'o Inzagiju, ne moz' lopta da ga promasi i uvek se odbije pravo u gol... :zcepanje:

Cikica se cas posla od familijarnog tipa transformisao u plejboja, u zver kojoj nikada nije dosta krtine. :lol: A lepo ljudi kazu da je net djavolska rabota... :rotf:

On ima 41 godinu,ja 28
pa jok ono gubice nedelje i mesece u dopisivanju s jednom koja se isto ko ti femka i treba ostane suve kite:roll:

Upoznaj se, ako to želiš, ali obavezno na javnom mestu, i u dnevnom terminu, pa onda donesi neke zaključke.
Inače, mene kad neka interesuje, veoma se raspitujem o njenom privatnom životu, kod nje naravno, jer kakvo je to interesovanje ako je ne pitaš ništa u vezi njenog privatnog života? Meni to deluje kao da je više zainteresovan za željenu situaciju, nego što je zainteresovan za tebe. Takođe sam uvek bio fokusiran samo na jednu, ali to me često dovelo u situaciju koju je pomenuo Gorgijune, tako da je za muškarca pametnija opcija da igra na više opcija.
Toliko od mene, na osnovu sopstvenog iskustva, konačne zaključke donesi sama, jer nisu svi ljudi isti.

Sta ces ti sa razvedenim ??

Sta to on ima, a da drugi momci nemaju ? Po cemu te je on to dostojan?

Takvih je gomila.... Vidi da li je iskren. I sledi svoju intuiciju.

Kada pokrene opet pricu o vidjenju- reci mu sta ti smeta- na pr. Ti mi trazis da se tu iscimam zbog tebe , i nalazimo se....a tamo lajkujes sexi cice na fb ...hahahah
Vidi kako ce da reaguje... verovatno ce da pocne da mulja nesto- a mozda ti da i neki smislen odgovor ^^
Razvedeni muskraci su usamnjeni,sta ces ^^

Ne vidim da od ovoga moze nesto da bude- barem po tvojoj reakciji...deluje mi da i sama nisi nesto impresionirana :lol:

U slucaju da nesto bude- nakon par meseci kontaktiraj njegovu bivsu zeni, i pitaj za njega ^^ ;)

Srecno ! :)

On ima 41 godinu,ja 28

Ako te bas kopka, idi na kafu. Mada... ja sam jaaako skepticna sto se toga tice.

Zasto na to odmah gledas kao na sastanak- sastanak?
Znaces da li ti se dopada tek nakon tog rzgovora.

Godine su suvisan podatak. To nisi morala ni da napises.

On ima 41 godinu,ja 28

sha fali odesh na drink, ako nije nesto mozda ima brata il' sina tvog godishta u kog se mozda zacorish

Ček malo, je l sam ja ovde jedina kojoj uvodni post deluje bolesnički?

Ako hoćeš osobu da upoznaš onda izađi sa njim/njom, provodite kvalitetno vreme oči u oči, umesto što radiš njegov psihološki profil na osnovu lajkova na FB. Hbt ko da imaš petnaest godinica.

Drugo, to što je zainteresovan za tebe ne znači da će prestati da fleretuje sa drugim ženama, odseče pišu i postane evnuh dok se ne smuvate. Par izlazaka nije ugovor potpisan krvlju da ti pripada za vjek i vjekove.

A i to što je naglo počeo da fleretuje sa drugim cicama na tvoje oči meni miriše na nesigurnost i želju da ti pokaže da ga i druge žene žele, pošto (priznaćeš) razlika od 13 godina među vama nije zanemarljiva a pride ga je i žena šutnula (žena koja je verovatno tu njegovih godina, zamisli šta mu se tek mota po glavi da bi ti mogla da uradiš lepa i mlađahna).

I zato, moj savet, mani FB, izađi sa čovekom. Upoznaj ga bolje, vidi kakakv je prema familiji, ko su mu prijatelji, kakav odnos ima sa decom (ako ima decu), pa tek nakon izvesnog perioda poznanstva procenjuj da li vredi nastavljati ili ne. Naravno, na bilo kakav znak patologije, nasilnosti, alkoholizma itd, izuvaj se i beži.

Sta ces ti sa razvedenim ??

Sta to on ima, a da drugi momci nemaju ? Po cemu te je on to dostojan?

Takvih je gomila.... Vidi da li je iskren. I sledi svoju intuiciju.

Kada pokrene opet pricu o vidjenju- reci mu sta ti smeta- na pr. Ti mi trazis da se tu iscimam zbog tebe , i nalazimo se....a tamo lajkujes sexi cice na fb ...hahahah
Vidi kako ce da reaguje... verovatno ce da pocne da mulja nesto- a mozda ti da i neki smislen odgovor ^^
Razvedeni muskraci su usamnjeni,sta ces ^^

Ne vidim da od ovoga moze nesto da bude- barem po tvojoj reakciji...deluje mi da i sama nisi nesto impresionirana :lol:

U slucaju da nesto bude- nakon par meseci kontaktiraj njegovu bivsu zeni, i pitaj za njega ^^ ;)

Srecno ! :)

ja reko ljudi se dele na dobre i lose ne po bivsem statusu :evil:

sad si me razocarala

Poslednja izmena:

Back