Da li je zaista više bitno da se čitaju knjige?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.939
U doba alternativnih metoda saznanja i zabave, da li je zaista više bitno da se čitaju knjige?

1701546158197.png

Jako je vazno da deca zele da citaju. Dok sami ne nauce, treba im citati. Knjige imaju moc da naucis da razmisljas....isto, drugacije...ali, razmisljas....a, kada razmisljas, ne prihvatas bas sve....imas svoje misljenje.
nemaju deca problem da nauče da čitaju i razumeju šta su pročitali ali u današnje vreme oni nalaze zabavu i inofrmacije na drugačiji način (onlajn). Retko ćeš da nađeš mlade koji čitaju papirne knjige

Mogu oni da čitaju i onlajn, ne moraju samo da gledaju slike i slušaju šta se priča, naprotiv, mnogi čitaju. I način na koji im je predstavljen sadržaj im mnogo više odgovara nego "dosadne knjige"
Ne slazem se. Nikakvo citanje online. Samo knjiga, taj divan osecaj da si sam sa knjigom koja ti nesto prica, a ti moras da razmisljas, a razmisljanje vodi sve dalje....online citanje uskracuje taj osecaj...najvazniji.

Aha. Ja sam shvatila oprezno u smislu da će ti isprati mozak kao neka sekta. J
er ako znaš da su gluposti, onda nema opasnosti, samo se smoriš.
I onda baciš đubre.
problem je u onima koji ne shvate da su gluposti pa pročitaju na prime mein kampf
jer, što onaj reče odavno, dovoljno retorike svako sranje pretvori u nešto prihvatljivo

problem je u onima koji ne shvate da su gluposti pa pročitaju na prime mein kampf
jer, što onaj reče odavno, dovoljno retorike svako sranje pretvori u nešto prihvatljivo
Zato deci od starta treba staviti do znanja da su pisci ludaci, sujetni, narcisi, egomanijaci, smarači, elitisti, snobovi, perverznjaci...i da se ne zanose previše.
Da tu i tamo ima čestitih ljudi, kao i među đubretarim uostalom.

Back