- Poruka
- 129.144
Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedina koja pokazala da voli kitu je Karleusa, nju bih rado opalio.Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
cak i ako je caci?Jedina koja pokazala da voli kitu je Karleusa, nju bih rado opalio.
I drolja je, sta ces bolje za seks.cak i ako je caci?![]()
Koalicija.Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
Sa bičem ili bez?Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
jes , da kazem pa da mi udare ban..........kao, vredjam zenski rod.Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
šta? intimni odnos sa blokaderkom? pričaj...jes , da kazem pa da mi udare ban..........kao, vredjam zenski rod.
Desilo mi se jednom.
Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
Aman...Jedina koja pokazala da voli kitu je Karleusa, nju bih rado opalio.
po ukusuSa bičem ili bez?
a?U naslovu ti stoji jedno pitanje a u uvodnom postu drugo.
može i bez posteljineUmesto politicke istomisljenosti mnogo je vaznija cista posteljina...
UVEKJel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?
a?![]()
pojasni
kako razlicite?U naslovu pitas da li je za dobar sex bitna politicka istomisljenost, a u uvodnom postu pitas, citiram: “ Jel bi mogli da se kresete sa cacijem ili blokaderkom ako ste na drugoj strani?”
To su dve razlicite stvari.
U naslovu pitas da li je dobar seks, u uvodnom postu da li bi uopste doslo do istog.kako razlicite?
pa to mu dodje na isto..los seks je kao da ga nije ni biloU naslovu pitas da li je dobar seks, u uvodnom postu da li bi uopste doslo do istog.
Kapiras?