Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.031
Srbi kontrolisu teritorijalno 49% BiH, dakle nije im tesno. Zeleći vise od toga mogu dobiti samo manje u nekoj novoj raspodeli karata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leba mi, na rasupustu sam pod jedantada su se setili da trebaju biti sa svima dobri jer ne mogu sami da isteraju turke
čega si ti nastavnica leba ti?
Nije ni republika nego entitet, drzava a nije nezavisna interesantno.
Nije ni republika nego entitet, drzava a nije nezavisna interesantno.
U preraspodeli karata, svašta može da bude.Srbi kontrolisu teritorijalno 49% BiH, dakle nije im tesno. Zeleći vise od toga mogu dobiti samo manje u nekoj novoj raspodeli karata.
Kosovo nije problem od tita, on je samo još više dodao problem uvodeći pokrajine SrbijiOk, ajde da mislim da ne znaš ili da imaš sasvim drugačije mišljenje. CRuka pomenu ustav iz '74. To je ono što se prvo trebalo menjati kada smo se raskantali kao država. Niko to nije uradio, Milošević je trčao na Kosovo da viče kako niko ne sme da ih bije, nacionalizam je bio u procvatu, tipa Srbija do Tokija, a na pravnu stranu se nije gledalo. Ta politička greška nas je skupo koštala. Mi smo tada mislili stigla demokratija, ajde da radimo šta hoćemo mimo sveta. I lepo smo prošli, jel da? Ne, Kosovo nije naše više, koliko god to teško mi prihvatali, političari ga pominju samo u predizbornim pričama ali niko ništa konkretno nije uradio da se Kosovo vrati u okrilje Srbije. Niko, u poslednjih 30 godina.
Svet kojem se Srbi nadaju je skoro 41 mesec zaglavljen u blatu Ukrajine i skori izlaz se ne nazire.U preraspodeli karata, svašta može da bude.
Svet u kome su se stvari odvijale nepovoljno po Srbe silazi sa istorijske pozornice. Kakav će da bidne novi. će da vidimo. Možda bolji, možda gori, 'bem li ga.
Vi baš nikako da skapirate značenje reči "entitet"!
To je u principu neka celina, i može da bude država, republika, čovek, drvo, nilski konj itd.
Znači, ako kažeš da je nešto entitet, nisi negirao da je istovremeno i republika i država. Doduše, nisi ni potvrdio.
na godišnjem sam i nisam u radnom odnosuLeba mi, na rasupustu sam pod jedanpod dva, tema nije predviđena za vraćanje u daleku prošlost. Pod tri, ništa nismo naučili od takvih, već smo otišli u pogrešnom pravcu što se tiče svega, uzroci su mnogobrojni a kako sam ja na raspustu mrzi me da pišem eseje
![]()
Svet kojem se Srbi nadaju je skoro 41 mesec zaglavljen u blatu Ukrajine i skori izlaz se ne nazire.
Svet kojem se Srbi nadaju je skoro 41 mesec zaglavljen u blatu Ukrajine i skori izlaz se ne nazire.
Није то грешка суда,него непостојање државе по муслиманским жељама.Da i trebeo je biti ,ovo je greska i sramota suda da su pristali na politcke igre
Не може Космет у окриље Србије док Американци чувају леђа Шиптарима.Ok, ajde da mislim da ne znaš ili da imaš sasvim drugačije mišljenje. CRuka pomenu ustav iz '74. To je ono što se prvo trebalo menjati kada smo se raskantali kao država. Niko to nije uradio, Milošević je trčao na Kosovo da viče kako niko ne sme da ih bije, nacionalizam je bio u procvatu, tipa Srbija do Tokija, a na pravnu stranu se nije gledalo. Ta politička greška nas je skupo koštala. Mi smo tada mislili stigla demokratija, ajde da radimo šta hoćemo mimo sveta. I lepo smo prošli, jel da? Ne, Kosovo nije naše više, koliko god to teško mi prihvatali, političari ga pominju samo u predizbornim pričama ali niko ništa konkretno nije uradio da se Kosovo vrati u okrilje Srbije. Niko, u poslednjih 30 godina.
Резултат је потпуно гашење муслиманске унитаризације БиХ.Нема више странаца,драге америчке амбасаде,Шмит се не јавља да је жив.Koje instrumente sta je rezultat Rohilove vladavine za Srbe osim sto je RS postao privatna imovna familije Dodik i kumova.Navedi mi njegove uspjehe za RS?
У новој расподјели карата БиХ није у оптицају ни у разматрању.Srbi kontrolisu teritorijalno 49% BiH, dakle nije im tesno. Zeleći vise od toga mogu dobiti samo manje u nekoj novoj raspodeli karata.
Kako god da stoji nesto se ne bavi puno Srbima niti oni sa njom.A Kina kako stoji?
И још с Динаре имамо предиван поглед на наш Книн.Meni bi bilo greota da se ovo ne priključi Srbiji u celini.
Toliko plave boje, a da DGGP ode Federaciji ili Hrvatskoj, daleko bilo....
![]()
Političko-pravni status: RS je entitet unutar suverene države Bosne i Hercegovine. Nije nezavisna država, već ima određeni stepen autonomije u okviru ustavnog poretka BiH.Vi baš nikako da skapirate značenje reči "entitet"!
To je u principu neka celina, i može da bude država, republika, čovek, drvo, nilski konj itd.
Znači, ako kažeš da je nešto entitet, nisi negirao da je istovremeno i republika i država. Doduše, nisi ni potvrdio.
Pa prikljuci sta cekasMeni bi bilo greota da se ovo ne priključi Srbiji u celini.
Toliko plave boje, a da DGGP ode Federaciji ili Hrvatskoj, daleko bilo....
![]()
A ja sam postao emotivno vezan za Martin Brod, kad sam ga video na slikama.И још с Динаре имамо предиван поглед на наш Книн.![]()
БиХ нити је суверена,нити је држава.Političko-pravni status: RS je entitet unutar suverene države Bosne i Hercegovine. Nije nezavisna država, već ima određeni stepen autonomije u okviru ustavnog poretka BiH.
Nije nezavisna država, znači jeste zavisna država. Ipak država. Ustavom definisano.Političko-pravni status: RS je entitet unutar suverene države Bosne i Hercegovine. Nije nezavisna država, već ima određeni stepen autonomije u okviru ustavnog poretka BiH.