Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.184
У случају распада враћа се на стање од прије 1998.To više ne vredi po Dejtonu.
To može opet da se podvuče samo ako se dva entita dogovore.
Ako se ne dogovore, celi distrikt je teritorijalno zajednički.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У случају распада враћа се на стање од прије 1998.To više ne vredi po Dejtonu.
To može opet da se podvuče samo ako se dva entita dogovore.
Ako se ne dogovore, celi distrikt je teritorijalno zajednički.
Oslobodili su ga jer je pao politicki dogovor sto je pogresno , dosao je u Sarajevo.
Па ти рече прије 2 мјесеца биће ухапшен.Oslobodili su ga jer je pao politicki dogovor sto je pogresno , dosao je u Sarajevo.
У случају распада враћа се на стање од прије 1998.
Нема више оног запада из 90-их.Прошлост.Vraća se ako se dodgovore, ako se ne dogovore, distrikt logistički mogu da koriste obe strane kao suvlasnici što Republici Srpskoj daje teritorijalnu celovitost.
Samim tim, distrikt nije prepreka nezavisnosti Republike Srpske, kao što ni finansije i ostale takije iz Sarajeva nisu prepreka.
Prepreka je samo politika tj. zapad.
БиХ.Došao je u Sarajevu jer mu je garantovano da će biti oslobođen. Garantovano mu je zato što ima instrumente da tera ovako zauvek.
Vi nemate.
Ne. To bi bio uvod u novi rat..Да ли је крајње време да Република Српска прогласи самосталност и постане независна држава? Шта мислите?
Ne bi. To bi dovelo do trajnog mira, za razliku od ovog braka na silu.Ne. To bi bio uvod u novi rat..
Nije da RS cveta i prosperira. Naprotiv.Počelo je ovako..
![]()
A završilo se ovako..
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=dxSaNBTCQOEOslobodili su ga jer je pao politicki dogovor sto je pogresno , dosao je u Sarajevo.
U ovoj emisiji preteći je počeo da iznosi kompromitantne informacije o članicama sudskog veća koje je radilo na njegovom predmetu. Onda je stao i poručio im da paze šta rade, jer bi on mogao da nastavi.
Ne znam kako RS da postane država, valjda BiH treba da postane država, i BiH da pokuša da se otcepi od RS.
nema potrebe. Sve ce doci na svoje mesto mirnim putem. Rotschildi odlaze a sa njima i svi ovaki problemi. Republika srpska je nastala u sklopu drzave BIH u kojoj je rat iscenirao svetski hegemon (ovde ne mislim na USA vec na Rotschilda) kao jednog dela evropskog fronta ka Rusiji. Kako je to zavrsilo vidimo danas posmatrajuci celokupnu svetsku scenu. Zapad , USA, Rotschildi su unisteni. Mediji pokusavaju da u Rotschildovom carstvu (USA, EU) zamagle sliku propasti ali na tom zapadu pucaju svi parametri drzava, drustva, politike, privrede, finansija...........................Да ли је крајње време да Република Српска прогласи самосталност и постане независна држава? Шта мислите?
pa hoće li?Pitanje na nivou, hoće li Kosovo ostati u sastavu Srbije...
Teško je reći da je RS zavisna od BiH institucija. Pa je tako neprikladno reći da treba da bude nezavisna od nečega od čega ionako ne zavisi. Čak je ponekad nadređena tim institucijama.RS već sada jeste država, ovde raspravljamo kako da bude nezavisna..![]()
Ako me tako nešto pitaš, sigurna sam da već znaš odgovor.pa hoće li?
misliš ko Miloš Obrenović što je pa isterao turke?Sa ovakvom politikom koju vodimo, ne da neće biti nego je pitanje i koliko će Srbija teritorijalno ostati netaknutane može se ceo život guzom na više stolica..
ne znam zato i pitamAko me tako nešto pitaš, sigurna sam da već znaš odgovor.
Posle 5 vekova, uspehmisliš ko Miloš Obrenović što je pa isterao turke?
Koje instrumente sta je rezultat Rohilove vladavine za Srbe osim sto je RS postao privatna imovna familije Dodik i kumova.Navedi mi njegove uspjehe za RS?Došao je u Sarajevu jer mu je garantovano da će biti oslobođen. Garantovano mu je zato što ima instrumente da tera ovako zauvek.
Vi nemate.
Da i trebeo je biti ,ovo je greska i sramota suda da su pristali na politcke igreПа ти рече прије 2 мјесеца биће ухапшен.![]()
Nije ni republika nego entitet, drzava a nije nezavisna interesantno.RS već sada jeste država, ovde raspravljamo kako da bude nezavisna..![]()
Ok, ajde da mislim da ne znaš ili da imaš sasvim drugačije mišljenje. CRuka pomenu ustav iz '74. To je ono što se prvo trebalo menjati kada smo se raskantali kao država. Niko to nije uradio, Milošević je trčao na Kosovo da viče kako niko ne sme da ih bije, nacionalizam je bio u procvatu, tipa Srbija do Tokija, a na pravnu stranu se nije gledalo. Ta politička greška nas je skupo koštala. Mi smo tada mislili stigla demokratija, ajde da radimo šta hoćemo mimo sveta. I lepo smo prošli, jel da? Ne, Kosovo nije naše više, koliko god to teško mi prihvatali, političari ga pominju samo u predizbornim pričama ali niko ništa konkretno nije uradio da se Kosovo vrati u okrilje Srbije. Niko, u poslednjih 30 godina.ne znam zato i pitam
tada su se setili da trebaju biti sa svima dobri jer ne mogu sami da isteraju turkePosle 5 vekova, uspeh![]()