Da li je vreme da covecanstvo upozna ISTINITOG boga?

Pravedan

Iskusan
Poruka
5.686
Svedoci smo raznih verskih organizacija koje nude svog boga.

Svedoci smo cinjenice, da svaka verska organizacija tvrdi da samo oni imaju veru u ISTINITOG boga a ostali da su prevareni.

Ako je kao sto oni tvrde, onda postoje mnogi bogovi.

Ali, ako uzmemo u obzir da je bog JEDAN (ako postoji) da li je vreme da ga covecanstvo upozna onakvog kakav je zaista?

Da li je vreme da covecanstvo dodje do ISTINE, ali da ta istina ne zaboli?

Istina uvek boli :) Kada taj trenutak bude dosao to ce biti jedno novo poglavlje za covecanstvo, jer smo sada suvise primitivni za tako nesto,do tada, uvek ce se stvarati podele i nesuglasice u svemu, u jeziku, u kulturi, u veri, u boji ... itd. cak i ako ne bude bilo logicne potrebe za njih. Jer je svet monoton bez ratova i klanja, jednostavno nije interesantno :p . Univerzalno jedinstvo covecanstva u bilo cemu je oduvek bilo naucna fantastika.

Ja znam da Boga ima.
Meni se je Bog Jahve obratio.
Bog je samo Jedan - Ime Mu je Sveto - JAHVE.

AccordionPlayer_Paris.jpg

Istina uvek boli :) Kada taj trenutak bude dosao to ce biti jedno novo poglavlje za covecanstvo, jer smo sada suvise primitivni za tako nesto,do tada, uvek ce se stvarati podele i nesuglasice u svemu, u jeziku, u kulturi, u veri, u boji ... itd. cak i ako ne bude bilo logicne potrebe za njih. Jer je svet monoton bez ratova i klanja, jednostavno nije interesantno :p . Univerzalno jedinstvo covecanstva u bilo cemu je oduvek bilo naucna fantastika.
Тај ваш "истинити бог" који ће донети ново поглавље човечанства и универзално јединство је уствари Антихрист.

Röm 1:19 Jer šta se može doznati za Boga poznato je njima: jer im je Bog javio;
Röm 1:20 Jer šta se na Njemu ne može videti, od postanja sveta moglo se poznati i videti na stvorenjima, i Njegova večna sila i božanstvo, da nemaju izgovora.
Röm 1:21 Jer kad poznaše Boga, ne proslaviše Ga kao Boga niti Mu zahvališe, nego zaludeše u svojim mislima, i potamne nerazumno srce njihovo.
Röm 1:22 Kad se gradjahu mudri, poludeše,
Röm 1:23 I pretvoriše slavu večnog Boga u obličje smrtnog čoveka i ptica i četvoronožnih životinja i gadova.
Röm 1:24 Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova medju njima samima;
Röm 1:25 Koji pretvoriše istinu Božiju u laž, i većma poštovaše i poslužiše tvar nego Tvorca, koji je blagosloven va vek. Amin.

2.Thes 2:8 Pa će se onda javiti bezakonik, kog će Gospod Isus ubiti duhom usta svojih, i iskoreniti svetlošću dolaska svog;
2.Thes 2:9 Kog je dolazak po činjenju sotoninom sa svakom silom, i znacima i lažnim čudesima,
2.Thes 2:10 I sa svakom prevarom nepravde medju onima koji ginu: jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasli.
2.Thes 2:11 I zato će im Bog poslati silu prevare, da veruju laži;
2.Thes 2:12 Da prime sud svi koji ne verovaše istini, nego voleše nepravdu.

To vreme za upoznavanje boga traje od uvek.Mislim da ga treba traziti u sebi a ne van sebe.Po mo misljenju,covek je bog samo treba da toga postane svestan.
To je jedina istina o bogu.Problem je u tome sto oni koji su vec dosli do tog saznanja,to saznanje nece da dele sa ostatkom sveta.Ne mislim da su svi takvi,ali vecina sigurno jeste.Idu cak i dalje,pa svoju moc koriste da bi gospodarili ostatkom covecanstva.Iz tog razloga se ljudima manipulise i ispira im se mozak pricama o nekakvim reptilima i vanzemajlcima.Ko poveruje u te i takve price,nece nikada upoznati pravu istinu o bogu tj.o sebi.

Back