- Poruka
- 6.482
Titovi doceki su bili velincanstveni.....mogu li se uporediti po spontanosti sa Djokovicem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, jer je sve bilo drugacije. Tita su mnogi voleli, ali su mnogi i dovodjeni pod moranje. Tita su gledali kao vodju, a Djokovica kao najuspesnijeg Srbina.Titovi doceki su bili velincanstveni.....mogu li se uporediti po spontanosti sa Djokovicem?

Ne, jer je sve bilo drugacije. Tita su mnogi voleli, ali su mnogi i dovodjeni pod moranje. Tita su gledali kao vodju, a Djokovica kao najuspesnijeg Srbina.
Tita su dočekivale učenici koje su dovodili njihovi učitelji i nastavnici kao i zaposleni iz "radnih kolektiva".Nije bilo nikakve spontanosti u tome što ne znači da ga mnogi nisu obožavali.
Grubane, laganje je SMRTNI GREH.
To sto ti tvrdis VEZE S VEZOM NEMA.
Jeste da se nakada organizovano dolazilo, ali niko nije bio primoravan.
Cak ni clanovi partije.
.sad se ovaj nece skidati sa teme .. 
Eh,kad bi stvarno bilo takoSVI SMO MI NOLE!
Nema spontanosti ni u Đokovićevom dočeku.
Momak je sam dao izjavu posle pobede.
"Eto dolazim u Srbiju na doček, nadam se daće 'ovi' organizovati nešto... SRBIJO MOJA DOOOOLAAAZIM!"
Dakle momak je sam sebi poručio da ga sačekaju.![]()
Nisam ni napisao da je neko primoran da dođe.99 % onih koji su dočekivali Broza bili su učenici i radnici,i jedni i drugi dovedeni organizovano.
Sa zastavicama.....
Za Noleta niko nije dijelio zastavice, niti sa radnih mjesta slao da uvelica skup "velikog sina nasih naroda"
Dosao novi ucenik u razred, zut.
Pita ga nastavnica, kako se zoves.... Sun Tan Vu.
A otac.... Sun Shei Vei.
Sta ti to znaci..... Sin stotinu otaca.
A Perica ce Jovici...jesam li ti rekao da ne moze biti toliko zut samo od dva jaja.
Mis'm , ne kažem da ne bih stala na prozor ako znam da prolazi Bill Clinton ..
Није једно ни друго није спонтано. Ђоковићев дочек је режија Шаперова да покуша да избрише губитништво његовог издресираног кућног љубимца-Бориса Тадића. О Брозу се све зна.
Најбољи дочек је кошаркашима 1995 када је аутопут био закрчен од Сурчина до Старог Двора.

Ne znam...nije ga bilo...![]()