- Poruka
- 23.504
Za stadion se ne kaze njiva! Na srecu oni nemaju groblje!Sherlock:I on ostavi zenu i krene sa tobom i odvede te na neku Englesku njivu...
Misao nek zavrsi svako po svojoj zelji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za stadion se ne kaze njiva! Na srecu oni nemaju groblje!Sherlock:I on ostavi zenu i krene sa tobom i odvede te na neku Englesku njivu...
Misao nek zavrsi svako po svojoj zelji
C,c,c...Ko o cemu... Kakve samo vama misli prolaze kroz glavu pa to nije normalno.Sherlock:Rekao sam njiva, mislio sam na selo ovo ono...
![]()
JekaiGeorge:C,c,c...Ko o cemu... Kakve samo vama misli prolaze kroz glavu pa to nije normalno.
Kakva njiva bre Sherlock, ako ja njega kidnapujem sa vencanja onda ja negde njega vodim a ne on mene.![]()
![]()
![]()
Znajuci Sherlocka sve je moguce.v.v.ilic:![]()
![]()
![]()
![]()
To nisi smela da kazes. Sad ce Sherlock da kaze da ces ti njega da vodis na njivu!!!![]()
![]()
![]()
Sherlock:Alo ljudi nisam ja manijak. I ako hoces da me vodis negde, gledaj da bude urbanije molim te, nisam ti ja Teri, ja sam gospodin covek![]()
Ma jok , de ti to pade na pamet :shock:JekaiGeorge:![]()
![]()
Hoces da kazes da moj Teri village boy? :-D
Uzas. Vredjas mog Dzonija ;-( :smajlikojikukaipraviopasanvirusdateunisti:Sherlock:Ma jok , de ti to pade na pamet :shock:
hocu da kazem da je ortodoksna seljacina![]()
![]()