Kakvo je vase misljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde, ne kaki.....Nije ni u prvih sto.BG5:Kakvo je vase misljenje?
On je pitao u svetu. A ja mislim da su takva pitanja a pogotovu ocene ko je kakav, besmislene. Čime se odredjuje kvalitet jednog fudbalera a pogotovu čime se isti razlikuje od drugog. To su besmislena pitanja. Bez obzira o kom se fudbaleru radi. Izvikanom ili neizvikanom.Rainbow Six:Pa ono da baš nije najbolji, nije, ali je daleko od Ilketove kritike! Ipak je on trenutno jedan od boljih i stabilnijih defendera u Evropi!
Uh što ponekad umem da popizdim...Rainbow Six:Ma dobro! Nemoj da si na kraj srca! I sam si skontao suštini!
Činjenica je da je Nemanja svjetska klasa i da mu ima mjesta u bilo kojem timu na svijetu!
Baš sam ovo i imao u vidu kada sam ga uvrstio među elitu. Obratite pažnju na Vidićevu konkurenciju na toj poziciji u svijetu kada je riječ o fudbalerima njegove ili približno njegove generacije. Momak daleko prednjači.Tokan:...Пошто одбрамбени играчи најбоље играју око 30-те године када имају доста искуства, треба очекивати да постане права звер. Има потенцијала за то.
Sada će Nevidljivi da te pohvali. Hvališ mu ljubimca. :wink:Rainbow Six:Baš sam ovo i imao u vidu kada sam ga uvrstio među elitu. Obratite pažnju na Vidićevu konkurenciju na toj poziciji u svijetu kada je riječ o fudbalerima njegove ili približno njegove generacije. Momak daleko prednjači.
Who was United's Player of the Month in October 2006?Tokan:Ma није најбољи ни у Манчестеру, Фердинанд је бољи
BG5:Who was United's Player of the Month in October 2006?
TOTAL VOTES: 91138
A. Michael Carrick (3406 votes)
B. Patrice Evra (16535 votes)
C. Darren Fletcher (1375 votes)
D. Wayne Rooney (28410 votes)
E. Paul Scholes (6405 votes)
F. Nemanja Vidic (35007 votes)
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={57559CF0-6451-43C3-99EA-4B0D101474C3}&page=1&pollid=882
Moje pitanje je glasilo:da li je Vidic trenutno najbolji........Tokan:Јесте, још да фудбал постоји од октобра...![]()
Za lika kao što je Puyol Vidić je pre svega Homo Sapiens.Rainbow Six:Pa recimo bar ovako: Za lika kao što je Puyol (koji je recimo standardan u Barseloni), Vidić je "izmislio fudbal i napravio loptu"!
BG5:Moje pitanje je glasilo:da li je Vidic trenutno najbolji........
MadonnaGirl:Mislim da je najbolji u Mancesteru...........za sire ne smem nista da pricam.......
vec vidim ilketa kako ide redom i bocka ovim macem........![]()
Puyol je ukršteni orangutan i koker španijel! Vidjeli smo ga kako se gubio protiv naše repke!DeteSunca:Za lika kao što je Puyol Vidić je pre svega Homo Sapiens.![]()
Ako je riječ o gerijatriji, onda Maldini može Bekenbaueru na časove!ZzZzZz:Vidic je odlican ali...
Jedan je Maldini!
Ja, koji idem mačem i bockam. :wink:MadonnaGirl:a sha je smesno???