Da li je Vidic trenutno najbolji odbrambeni igrac na svetu?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rainbow Six:
Pa ono da baš nije najbolji, nije, ali je daleko od Ilketove kritike! Ipak je on trenutno jedan od boljih i stabilnijih defendera u Evropi!
On je pitao u svetu. A ja mislim da su takva pitanja a pogotovu ocene ko je kakav, besmislene. Čime se odredjuje kvalitet jednog fudbalera a pogotovu čime se isti razlikuje od drugog. To su besmislena pitanja. Bez obzira o kom se fudbaleru radi. Izvikanom ili neizvikanom.
Kako može samo da pita: Da li je najbolji na svetu?

Rainbow Six:
Ma dobro! Nemoj da si na kraj srca! I sam si skontao suštini!
Činjenica je da je Nemanja svjetska klasa i da mu ima mjesta u bilo kojem timu na svijetu!
Uh što ponekad umem da popizdim...
c095.gif

Ma није најбољи ни у Манчестеру, Фердинанд је бољи :) али да је добар јесте, и то веома добар. Пошто одбрамбени играчи најбоље играју око 30-те године када имају доста искуства, треба очекивати да постане права звер. Има потенцијала за то.

Tokan:
...Пошто одбрамбени играчи најбоље играју око 30-те године када имају доста искуства, треба очекивати да постане права звер. Има потенцијала за то.
Baš sam ovo i imao u vidu kada sam ga uvrstio među elitu. Obratite pažnju na Vidićevu konkurenciju na toj poziciji u svijetu kada je riječ o fudbalerima njegove ili približno njegove generacije. Momak daleko prednjači.

BG5:
Moje pitanje je glasilo:da li je Vidic trenutno najbolji........

Ок, али већ сутра ако згреши неки гол, неће бити најбољи... окрутно... ако ћеш да будеш бквалиста он је изабран за најбољег играча у ОКТОБРУ, а сад је ДЕЦЕМБАР...

Back