Da li je velicina (ipak) bitna?

Da li je velicina one stvari bitna?

• Da

glasova: 2 25,0%
  • Ne

glasova: 1 12,5%
  • Nikada nisam videla onu stvar na svetlu

glasova: 5 62,5%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Mnoge zene sam cuo da kazu da im velicina "one" muske stvari uopste nije bitna, ako se u svemu ostalmo dobro slazu...

Medjutim, istrazivanja kod majmuna simpanza i gorila, koji se od ljudi razlikuju samo u DVA hromozoma, ubedljivo su potvrdila da zenke ovih vrsta majmuna REDOVNO za partnera biraju one sa vecom onom stvari.:sad2:

Da nisu zene ipak hipokriti, pa nece da uvrede muskarce, a posle u braku pocinju da traze ono cega kod muza nemaju dovoljno?

a sta da ti kazem, kompleksna je to nauka :lol:

vidi imas dasu sa dobranom karom koji ne ume da je upotrebljava, devojka mu ludi i juri sa strane, svaler joj ima manji ali ga bolje koristi...prica je ziva istina...
imas ti i dasu sa majusnim devojka ga sutne ne moze treba joj veci

tako da ja glasam za velicina + tehnika....skromno....da ne sitnicavimo sad :manikir:
:lol:

- - - - - - - - - -

sto kaze lala "moj je mali, al je mekan ko dusa" :lol:

Mnoge zene sam cuo da kazu da im velicina "one" muske stvari uopste nije bitna, ako se u svemu ostalmo dobro slazu...

Medjutim, istrazivanja kod majmuna simpanza i gorila, koji se od ljudi razlikuju samo u DVA hromozoma, ubedljivo su potvrdila da zenke ovih vrsta majmuna REDOVNO za partnera biraju one sa vecom onom stvari.:sad2:

Da nisu zene ipak hipokriti, pa nece da uvrede muskarce, a posle u braku pocinju da traze ono cega kod muza nemaju dovoljno?
Zimus sam gleala neku emisiju i zao mi je sto ne mogu da se setim tacno, da je nadjem... Tema je bila seks i pomenuto je kako je, navodno, muski polni organ najveci srazmerno covekovom telu, ako se poredi sa zivotinjama. Sto je posledica, kako tvrde toga da su zene jos u plemenima birale muskarce po velicini, pa su naredni nasledjivali uglavnom njihove dimenzije.
Ipak, mislim da smo se civilizovali :lol:

Back