Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
Pametniji popušta- mene to naucili pre Osnovne skole![]()
Pametniji popušta
Pa glupljem kormilo prepušta
Eto začas karnevala
Na brodu budala
Ххахах! Па, избори се не побеђују изговарањем чињеница. Демократија није конференција атмосферских физичара.Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
Tako je! Hajde da se igramo!nekada dok je narod bio prost, bilo je leba i igara.
a danas je narod toliko prost da leba nije ni zasluzio, pa mu ostaju samo igre
Odavno ne pročitah bolji naslov od ovog!Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
strategija medija u celom svetu, dogovorena je u okviru UN 1945 a zanimljiva je tacka da mediji (naravno oni na zapadu) ne smeju nikada pisati nista sto bi ugrozilo americke interese a posebno da se ne sme nista negativno pisati o jevrejima.......................ako neki medij prekrsi ovaj dogovor , tom mediju se zabranjuje dalji rad...(a zabranu sprovode korumpirani politicari, americki politicki placenici )........a mediji zive od tog Rada.Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
"Jedna guskasamo budala budali dokazuje da je budala
budale treba yebati u mozak i sprdati se sa njihovim budalastinama
Mene su malo kasnije učili: PametnijA dopušta...Pametniji popušta- mene to naucili pre Osnovne skole![]()
Mora!Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
Slažem se sa tobomRečnik:
======
Budala: osoba koja se ne slaže sa vama (kreten).
Pametan čovek: osoba koja se slaže sa vama (ljudina, vitez, serdar).
Избори су већ одржани, како ниси чуо...Po ko zna koji put čekaju nas sudbonosni izbori, i naravno neizmerne količine bljuvotina i laži po medijima. Morali to tako u Srbiji.
Ххахах! Па, избори се не побеђују изговарањем чињеница. Демократија није конференција атмосферских физичара.
"Jedna guska
rekla drugoj guski
da je guska.
Jesi: guska.
I ponavljam: guska.
Naljuti se druga guska.
Njoj da jedna guska
kaze da je guska?!
I vikne prvoj: Gusko!
Zar ti, jedna guska,
da meni kazes - guska?
A prva opet: Jesi!
Bas si guska, guska, guska.
Tako su se raspravljale
sve do noci kasne,
jer guske medju sobom
tesko se objasne."
Gvido Tartalja
Mene su malo kasnije učili: PametnijA dopušta...