Da li je neko uspeo da otvori nov i uspesan forum u zadnjih godinu dana uprkos Facebook-u i koji je to forum?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko uspeo da otvori nov i uspesan forum u zadnjih godinu dana uprkos Facebook-u i koji je to forum?
Digla raja kuku i motiku...
vBulletin košta 200€ + hosting + 2 domena + radio streaming, malo mi je čudno da forum koji ima slabu posetu može da zaradi toliko...
Digla raja kuku i motiku...
vBulletin košta 200€ + hosting + 2 domena + radio streaming, malo mi je čudno da forum koji ima slabu posetu može da zaradi toliko...
Ma kako da neProveri slobodno...![]()
Sta se dogodilo sa mojim postovima???Sad tek imam razloga za slatki smeh.
![]()
Reklamiranje drugog foruma, što je Pravilnikom zabranjeno. Lično sam prijavila poruke.
Smej se do mile volje ali bez linkova koji vode ka drugim forumima i priče o istima![]()
Ovo je forum o web dizajnu, slobodna si da vodiš diskusiju o dizajnu, idejama i tehničkim rešenjima a promociju tog foruma preskoči. Doći će ljudi i bez agitovanja ovde, ako je zaista toliko dobar
![]()
Ma kako da ne![]()
Zapravo nema to nikakve veze sa facebookom, on jeste popularan i sve ali forum je drugo . Mislim da je krstarica najposeceniji forum u Srbiji ali mislim da je to zbog originalnosti, i zbog raznolikosti .... Cinjenica je da je ostatak foruma samo neuspeli pokusaj da se osnuje nesto tipa krstarice .. I to se uglavnom postize, "kradjom" tema, njihovih imena, pa cak i naziva pdf-a
![]()