DA LI JE VAZNA SPOLJASNJA LEPOTA?

Joj kako se ove ribe foliraju...
Prvo sto zena primeti na muskarcu je njegovo odelo,jer tako lako moze da oceni kom drustvenom stalezu pripada (ako je Puma,Nike trenerkica,patikice vidi se da ima kinte)
Drugo kakva mu je frizura i izgled tj koliko vodi racuna o higijeni,a posebnu paznju daju zubima tj osmehu!
Trece nacin hoda ili stajanja (dosta govori o osobi)
Cetvrto gledaju kako se ponasa u drustvu ( Da li je zanimljiv,duhovit ili je povucen,depresivan,asocijalan...)
Peta stvar je bitna velicina polnog organa)!

Nema veze kako muskarac izgleda,ako on ispunjava navedene uslove njegova je devojka i bice!! Svaka devojka ima druge ukuse od navedenog samo trebate se naci,a te ribe koje gledaju samo izgled tj fizicku lepotu,te veze kratko traju i iskljucivo su kao avanture muskarcu!!

Joj kako se ove ribe foliraju...
Prvo sto zena primeti na muskarcu je njegovo odelo,jer tako lako moze da oceni kom drustvenom stalezu pripada (ako je Puma,Nike trenerkica,patikice vidi se da ima kinte)
Drugo kakva mu je frizura i izgled tj koliko vodi racuna o higijeni,a posebnu paznju daju zubima tj osmehu!
Trece nacin hoda ili stajanja (dosta govori o osobi)
Cetvrto gledaju kako se ponasa u drustvu ( Da li je zanimljiv,duhovit ili je povucen,depresivan,asocijalan...)
Peta stvar je bitna velicina polnog organa)!

Nema veze kako muskarac izgleda,ako on ispunjava navedene uslove njegova je devojka i bice!! Svaka devojka ima druge ukuse od navedenog samo trebate se naci,a te ribe koje gledaju samo izgled tj fizicku lepotu,te veze kratko traju i iskljucivo su kao avanture muskarcu!!

Јест'.
Рецимо, мени се никад не би свидео момак који носи пума и нике одећу и тренерице итд.
Добро, свако има другачије критеријуме.
Тако да, битан је начин одевања...
И све то набројано што прво приметимо код других.
То је, просто, неминовно.

Е, сад, управо тај физички изглед нам ствара илузије и уме да завара јер врло често не упознамо особу каква она заиста јесте.

Aha, znači oke, ljude gledamo kako se oblače.
Ima pare ako nosi original patike od 10.000!!!
Jeeeeeee, ima pare ima da mi kupuje skupe poklone!!!
Vidim ima lance, kajle, litar parfema, mmmmm, kilo gela u kosi, joj, SAVRŠEN MUŠKARAC IZ SNOVA, JAOOOOO!

Da ja malo objasnim zašto meni nije bitno.
Prvo, na ulici niti koga gledam, niti koga "startujem", boli mene ku*ac dal' je osoba lepa, dal' ima dugačku swatku kosicu, ništa to ne znači ako osoba nije onakva kakvu ja tražim, u duhovnom smislu.
Eto, imam net.
Upoznam se s osobom, postane mi draga, kako god da izgleda!

@Mrs_Sick

Оно прво наведено су критеријуми неких девојака; не свих.
Лично, такав момак би ме одбио у старту, а можда је баш он сасвим одговарајући за мене у, како ти кажеш, духовном смислу.
Али, јб.г, у стварном свету (дакле, без интернета) чула су на снази, те је и физички изглед оно што прво приметимо и што нам се свиди или не.
Не може се на основу првог погледа наслутити какав је ко заиста; додуше постоји нешто што се зове интуиција, неко је има, неко не.
Мене моја досад није преварила у већој мери. :)
Некако и ја бих радије волела да прескочим ту илузију тела, спољашњег изгледа...
Јер не волимо тело већ оно што је унутра; оно што чини човека, а ако је нама леп његов дух, све остало губи на важности.
Али, не можемо сви носити маске да нам прекрију лик у стварном свету...
Е, сад. Занимљиво је што си поменула интернет.
Заправо, на интернету ти прво упознаш начин размишљања, унутрашњост особе. А како рекох, лепота одиста долази изнутра. :)
Интернет је добра симулација тих маски, јер не видиш лик...
Но, мени интернет не може заменити конверзацију уживо... Нити ће.
Јер гледати особу и њене гестове... осетити њен мирис и уздах, поглед.
...

Samo pazi da ne se ne zaljubis u svoje pacijente...kod tebe je to vrlo moguce.

Pih...ako svi budu ko ti....teško...teško...

E pa sad..ja se uvek,ali uvek,zalepim za asocijalne,ili povucene...

tj.za one koje moje drugarice kazu da su "frikovi"...:neutral:

prosto me ne imrpesioniraju neciji misici,ili zgodno telo.

Ili su totalni kreteni...ili su totalno povučeni....frikovi......e da i svi su visoki i suvi ko grana i imaju onaj pogled napuštenog kučeta...vodi me kući..a uglavnom su toliko švorc da bih im ja plaćala piće kada bi smo izašli..
Imam vrlo specifičan ukus, reklo bi se...z:mrgreen: i u 90% slučajeva ne znam šta mi se uopšte na njemu dopalo...

Poslednja izmena od moderatora:
Da ja malo objasnim zašto meni nije bitno.
Prvo, na ulici niti koga gledam, niti koga "startujem", boli mene ku*ac dal' je osoba lepa, dal' ima dugačku swatku kosicu, ništa to ne znači ako osoba nije onakva kakvu ja tražim, u duhovnom smislu.

P' ne mozemo bas da generizujemo jednu grupu fizickih osobina koju lep covek treba da poseduje. Cinjenica je da je sve to u zavisnosti od ukusa :)

Inace, ja sam jednom nasla (tj. on je mene nasao) lika u kome se sve poklopilo [ spoljasnja lepota i moral ] ...ali, ne bi ja bila Sonja kad ne bi' nesto sj.bala :mrgreen:
(nebitno)

*a skroz mi je cudno da neko ne gleda na ulici macane. Nekako mi mladalackom duhu bas prilici pikiranje i spopadanje :mrgreen: Ne znam na koju bih drugu foru upoznala decake!
Dobacis mu, pridjes, pa ak je stoka, sut karta :D nja nja nja nja :twisted:

Back