Mentalna zaostalost profila kao sto je Sarlot uglavnom pokusava da se nadoknadi povrsnoscu i trulezom koji profil Samante, koja to isto, pokusava da koriguje. Te su najgore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dilerDuse:Mentalna zaostalost profila kao sto je Sarlot uglavnom pokusava da se nadoknadi povrsnoscu i trulezom koji profil Samante, koja to isto, pokusava da koriguje. Te su najgore.
Ok, onda sam svinja! Kako ti kazes!dilerDuse:nea:Sorry, ali ni zbog tebe necu jedan cist sex nazvati vodjenjem ljubavi!
Naravno da ne trebas zbog mene nazvati sex vodjenjem ljubavi, ali na prvom mestu ZBOG SEBE to ne bi trebalo da nazivas "karanjem". Otisla si u krajnost. U ovom slucaju je gore nego da si rekla vodjenje ljubavi. Ja nisam protiv kres varijanti, ali nemoj se ljutiti, ako zena za sebe kaze da se "kara" stvarno nije nista drugo do svinja.
Nije, on je rodom iz Prnjavora, a po profesiji je oficir, sad sluzi u Beloj Crkvi.inspirion:nea:Misam ti ovo ja zakljucila! Moja drugarica je procitala negde! Biram ja, biram....inspirion:A i ti si mi neka zenska.Chim imas tako negativna iskustva sa muskarcima pa si zakljucila sto si zakljucila.Vrati se na popravni.Ali sledeci put biraj.![]()
![]()
![]()
Idem na spavanje, kako je moj bivsi rekao, sutra je red, rad, disciplina!![]()
Laku noc!
Jer ti decko bivsi ziveo na NBG?Jer tako je govorila i moja nastavnica iz geografije.
Biraj,biraj.Ali nemoj mnogo.Jer,kako se ono kaze: bez izbiracha,nema udaracha.
Laku noc.
inspirion:dilerDuse:Mentalna zaostalost profila kao sto je Sarlot uglavnom pokusava da se nadoknadi povrsnoscu i trulezom koji profil Samante, koja to isto, pokusava da koriguje. Te su najgore.
Ovo me je zabolelo jako.Niko i nikad nesme njih da dira.
Samo da ti kazem, u ratu smo![]()
nea:Nije, on je rodom iz Prnjavora, a po profesiji je oficir, sad sluzi u Beloj Crkvi.inspirion:nea:Misam ti ovo ja zakljucila! Moja drugarica je procitala negde! Biram ja, biram....inspirion:A i ti si mi neka zenska.Chim imas tako negativna iskustva sa muskarcima pa si zakljucila sto si zakljucila.Vrati se na popravni.Ali sledeci put biraj.![]()
![]()
![]()
Laku noc!
Jer ti decko bivsi ziveo na NBG?Jer tako je govorila i moja nastavnica iz geografije.
Laku noc.![]()
![]()
![]()
Pa... on je Mr.big... nikad se ne zna.. :wink:inspirion:nea:Nije, on je rodom iz Prnjavora, a po profesiji je oficir, sad sluzi u Beloj Crkvi.inspirion:nea:Misam ti ovo ja zakljucila! Moja drugarica je procitala negde! Biram ja, biram....inspirion:A i ti si mi neka zenska.Chim imas tako negativna iskustva sa muskarcima pa si zakljucila sto si zakljucila.Vrati se na popravni.Ali sledeci put biraj.![]()
![]()
![]()
Laku noc!
Laku noc.![]()
![]()
![]()
Sad?
Mislim da tu ima nekih nezavrsenih poslova :wink:
nanuska:Da li je u vasem zivotu postojao Mr.Big? Da li je bio tako neodoljiv, tako okrutan, tako blizu, a tako daleko...
To je njihova sustina, mislim na tipove poput Big-a, oni ostaju uvek nasa bolna tacka, i veliko iskustvo. I na nama je da krenemo dalje i da ih zaboravimo!inspirion:E bre zene, ja![]()
Samo su vam srca lomili.Citajuci ovu temu to sam skontao.Mada,bice ako se nije ni slomilo,onda nije ni valjalo.
odgovor je F E N O M E N A L A Njagodica:pa da, moj tata