Da li je to TO

Neistrazena

Elita
Poruka
17.359
Kako prepoznate da li je on ON (ona ONA), da li po osjecaju, razumu... Da li ste izostrili to culo uceci na svojim greskama? Po cemu znate da je to zaista ona prava veza, ona prava osoba?

P.S. Molim samo ozbiljne komentare.

Kako prepoznate da li je on ON (ona ONA), da li po osjecaju, razumu... Da li ste izostrili to culo uceci na svojim greskama? Po cemu znate da je to zaista ona prava veza, ona prava osoba?

To ne moze da se prepozna i nema ni svrhe tako nesto ciniti jer se ljudi oko nas (i mi sami)menjamo i ono sto nam sada zvuci idealno,jednog dana ce prestati da bude.Nikada necu biti sigurna da je moj sadasnji muz prava osoba za mene.(ili ja za njega)Mozda nekada sretnem nekoga za koga cu smatrati da je vise pravi nego sto je on sada.Mozda i ne.

Prestala sam da verujem u happily ever after....ali, znam da je on sada pravi za mene, nisam ni sekunde imala dvojbe.....sa predhodnim sam se stalno dvoumila i pitala se sta je to sad....kako ne znam....a nisam znala jer nismo uspostavili dovoljnu bliskost i nije me ispunjavao koliko treba.....znaces, jednostavno ces da znas i ne brini.....sve je to prolazno :) i to nije lose.....

uhvatis zeleni talas i sve ide kako treba :))))) ali kakav ce neko biti muz, otac, partner, prijatelj, itd. to mozes samo naslutiti i pokusati da procenis na pocetku. ljudi se menjaju...situacije lome choveka....ali ako uspesh uhvatiti jedan dobar ritam sa partnerom, dobri su izgledi da ce sve biti ok. sto bi rekao jedan momak "redjaju se porazi, ali ljubav ne prolazi" :))))))

Ma i ne treba se sa tim opterecivati....cim si u nedoumici da li je to TO to NIJE to....:D....a i ako je TO ne znaci da ce trajati doveka.....treba da se potrudis na pravi nacin i u skadu sa sobom, da das sve od sebe da se posle ne bi kajala....a sta ce buducnost da donese, ma to niko ne zna......a i ne treba se toga plasiti.....:)

nema pravih osoba i nepravih osoba. ljudi se menjaju, i mi i oni preko puta nas. i ono sto ti je bilo pravo pre, sada te mozda jednostavno ne zadovoljava i trazis nesto drugo. i obrnuto. treba biti srecan dok je nesto dobro i dok funkcionise, ako se promeni, ybg tuznoje, tesko je, ali ako nista drugo desava se i drugima :neutral: a sta znas, mozda budes i od onih srecnih koji nadju nesto za ceo zivot :)

Svaki zbog kojeg ti titra osmjeh na licu je pravi. Pravi za taj određen period. Nema pravog za sva vremena. Nema veze za sva vremena.
Čak i onaj koji te je ostavio, tebi je bio pravi. Samo je fora naći nekoga kome si ti prava, podjednako koliko i on tebi.
Ali, postoje veze koje traju a ti ne vidiš nijedan razlog za razlaz. Čak i kada nije baš lijepo čini ti se da si ulovio premiju.

Šta slušati, razum ili srce? I jedno i drugo.
Lijepo je govoriti da je srce jedino važno... ali čovjek se zaljubljuje u svakojake karaktere, a nisu svi oni nama podnošljivi kada se strasti malo smire. Da slušaju razum ne bi mnoge žene završavale sa nasilnicima. A da slušaju srce, ne bi bile serijske preljubnice.

Prestala sam da verujem u happily ever after....ali, znam da je on sada pravi za mene, nisam ni sekunde imala dvojbe.....sa predhodnim sam se stalno dvoumila i pitala se sta je to sad....kako ne znam....a nisam znala jer nismo uspostavili dovoljnu bliskost i nije me ispunjavao koliko treba.....znaces, jednostavno ces da znas i ne brini.....sve je to prolazno :) i to nije lose.....

ko o cemu, baba o punjenim paprikama :)))

nema pravih osoba i nepravih osoba. ljudi se menjaju, i mi i oni preko puta nas. i ono sto ti je bilo pravo pre, sada te mozda jednostavno ne zadovoljava i trazis nesto drugo. i obrnuto. treba biti srecan dok je nesto dobro i dok funkcionise, ako se promeni, ybg tuznoje, tesko je, ali ako nista drugo desava se i drugima :neutral: a sta znas, mozda budes i od onih srecnih koji nadju nesto za ceo zivot :)

isuse teta radmila, kak si pametna i odrasli mogu da uce od tebe!

nikad ne možeš da budeš 100% siguran da je to to...
...ljude 100% upoznaš vrmenom...pa i za tih 100% možeš da se prevariš...

ma ja sam tuka, pojma ja nemam, on je srecom to znao pa objasnio i meni da je onaj pravi,
inace da je samo do mene bilo....ma garant bi nesto ukakala....

Sad bih nabrojala neke osnovne znakove prave ljubavi i pravih osoba ali zvucace romanticno, a kad bilo sta romanticno dolazi od mene to izgleda smesno. Zato cu reci da sam ja pravu osobu prepoznala samo po tome sto sam uz njega prvo upoznala a onda i izgradila sebe.

Sad cu ti reci onaj klishe koji sam cula milion puta i ishao mi na zivce - ispostavilo se da je tacan, kad je to to- jednostavno znas.
Ne postoji mrvica sumnje.
Ne kazem da je to bilo kakav garant da ce trajati vecno, ali tada u tom momentu, prosto si sto posto sigurna da je to to :)

Ma i ne treba se sa tim opterecivati....cim si u nedoumici da li je to TO to NIJE to....:D....a i ako je TO ne znaci da ce trajati doveka.....treba da se potrudis na pravi nacin i u skadu sa sobom, da das sve od sebe da se posle ne bi kajala....a sta ce buducnost da donese, ma to niko ne zna......a i ne treba se toga plasiti.....:)

:ok:

Prvo se uozbilji jer to ne bi uspelo i vidovitoj zorki..mislim ne bi bila sama

Zar ovdje niko ne postavlja pitanje koje nije direktno vezano za nju/njega samog? Ja nisam u nedoumici da li je on ON (dok god mi je dovoljan i dok god ne osjecam "ali").

:ok:

Zar ovdje niko ne postavlja pitanje koje nije direktno vezano za nju/njega samog? Ja nisam u nedoumici da li je on ON (dok god mi je dovoljan i dok god ne osjecam "ali").

Ma ok nego kazes samo ozbiljni odgovori..na to odgovor ne postoji jer da je to TO niko se ne bi rastajo i ceo svet bi bila bajka..znaci ono kad budemo na samrti reci cemo za nekog da je bio taj ako je ostao s nama..ovo trenutni zakljuchci da je neko do groba su sprdnja

Back