Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.734
Činjenica, da je Kralj Aleksandar bio pametan kao Simo mnogi problemi se sada ne bi imali.Pretpostavljam da jesu,al nebitno Dubajić je u mom srcu,a bravar i hrvatski komunisti nikad neće bit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Činjenica, da je Kralj Aleksandar bio pametan kao Simo mnogi problemi se sada ne bi imali.Pretpostavljam da jesu,al nebitno Dubajić je u mom srcu,a bravar i hrvatski komunisti nikad neće bit.
Ne,iako sam iz partizanskog kraja,ja sam Srbin i srpstvo mi je na prvom mjestu.
Brozu je komunizam i sve što ide s tim bili samo sredstvo za ostvarenje ciljeva koji su bili motivisani (velikohrvatskim) nacionalizmom.Ja ne podnosim komunizam. Bilo koji komunizam, pa tako i SFRJ komunizam. To je meni isti nivo zla kao nacizam.
Samo se cudim danasnjim udbasima, srpskim patriotama, koji se loze na drzavno vlasnistvo kapitala, lupetaju o tome kako je Dinkic likvidirao udbaske banke, a oni su kao protiv Tita.
To je potpuna besmislica.
SVE BITNE zivotne vrednosti su im iste kao Titu- Totalitarna kontrola ljudi, zivota i kapitala.
Te gluposti na koje se loze da su razlicite, su na nivou da jedni vise vole zelenu boju, a drugi plavu.
Ni mi trans-Ustašice nijesmo ništa boljeNe postoji veći gušt nego promatrati srpsku neslogu na ovoj temi.
Mi -U-staše možemo odmahnuti rukom.
Mili moj, pogledaj ih, pa mogli bi Balkanjezerima vladati milijun godina, samo što nam se ne da.Ni mi trans-Ustašice nijesmo ništa bolje
I vodio 6 republika zajedno.Argumentuj. Bravar je stvorio privredu koja je proizvodila "od šrafa do lokomotive i aviona".
Na indeksu je meni gušt čitat hrvatsku neslogu po pitanju partizana i ustaša.Ne postoji veći gušt nego promatrati srpsku neslogu na ovoj temi.
Mi -U-staše možemo odmahnuti rukom.
-U-staša Čvarak.
...ako je tako...loše se piše tom srpstvu..Ne,iako sam iz partizanskog kraja,ja sam Srbin i srpstvo mi je na prvom mjestu.
I ovo je veliki gušt za pročitat.Ipak, najviše bi želio vidjeti Hrvatsku sravnjenu sa zemljom...
To je nesto tipa, pre rata nismo imali nista, a onda su dosli Nemci i uzeli nam sve.Argumentuj. Bravar je stvorio privredu koja je proizvodila "od šrafa do lokomotive i aviona".
To ima posebnu težinu kad napiše neko iz Gospića ustaškog kraja....ako je tako...loše se piše tom srpstvu..
Zaboravio si da je deo vojvodine bio hrvatski a deo rumunski?Dao je Srbima Vojvodinu koju su već imali, kao što je Vučić proletos odbranio Vojvodinu, koja je nije ni bila ugrožena.
Tito je velika inspiracija za Vučića.
Sve što to o tome ima biti rečeno, mudri ljudi su već rekli...Mili moj, pogledaj ih, pa mogli bi Balkanjezerima vladati milijun godina, samo što nam se ne da.
Ipak, najviše bi želio vidjeti Hrvatsku sravnjenu sa zemljom...
Ne sumnjam, da ti je jasan ti moj apsteaktni EUpatriotizam.
Nisam ja iz Gospića...ja sam još goriTo ima posebnu težinu kad napiše neko iz Gospića ustaškog kraja.
Nimalo ne sumnjam.S ceste Gospić-Karlobag su najgori.Nisam ja iz Gospića...ja sam još gori![]()
Uz uvodnu najgluplja poruka na temi do sad.Zaboravio si da je deo vojvodine bio hrvatski a deo rumunski?
Što je Tito napravio, ovi sad ne mogu ni da ofarbaju.Nije to samo njegova zasluga, svi posle njega su se trudili i uspeli da budu mnogo losiji
Da je recimo vuciceva ekipa izgradila sve sto je titova, kostalo bi nas to 2 hilj milijardi evra
To si pročitala na Facebooku.Nije neka pamet.Što je Tito napravio, ovi sad ne mogu ni da ofarbaju.
Ali je istinaTo si pročitala na Facebooku.Nije neka pamet.
Nije,obična demagogija.Ali je istina![]()
Da li je Tito najbolji državnik u modernoj istoriji srpskog naroda? Veliki privredni i vojni uspon zemlje, demografski rast, rast kvaliteta života, porast obrazovanosti stanovništva, veliki međunarodni ugled koji je zemlja u to vreme imala, mnogo veći nego što je teritorijalno i populaciono zemlja to zasluživala, nulta tolerancija na korupciju i pljačku narodnog novca.
Da ironija bude veća po svemu sudeći ispada da je najveći državnik u modernoj istoriji srpskog naroda upravo čovek koji nije bio srpskog porekla - Josip Broz Tito.