Да ли је Тадић масон?

Zbog cega onda nasi toliko srljaju u masone? Iz neznanja? Pa kako onda takvi ljudi imaju odgovornost da vode drzavu?!

Zasto? =) Pa zato sto su slabi, a to povlaci vise stvari. Jedan deo je naravno generalno neznanje i o sebi, pa naravno i prema nekim stvarima u koje se upustaju, drugi deo je slabost prema novcu i moci. Ta dva u kombinaciji nikako ne mogu da izadju na dobro.

I naravno da takvi ljudi nemaju "odgovornost da vode drzavu".

Zasto? =) Pa zato sto su slabi, a to povlaci vise stvari. Jedan deo je naravno generalno neznanje i o sebi, pa naravno i prema nekim stvarima u koje se upustaju, drugi deo je slabost prema novcu i moci. Ta dva u kombinaciji nikako ne mogu da izadju na dobro.

I naravno da takvi ljudi nemaju "odgovornost da vode drzavu".

Slazem se sa tobom. Oni i ne znaju u sta se upustaju. .nazalost, bice iskorisceni za unistavanje. .:whistling: Sta je resenje, eto posto znamo da idu u ambis i povlace Srbiju sa sobom?

Ukucak na youtube -'Ko vlada Srbijom'.....Izacice ceo link , ima o svemu..Ako ne budes mogao, stavicu.....Ovo je vezano za temu zato sam stavio jer lepo kaze , koga masoni 'obozavaju'....

Odgledao sam malopre. .dobar video. Ako je ovako kako stoje stvari, tesko vreme dolazi. .jos je civilizacija tehnoloski napredovala, nedaj boze da se ta tehnologija zloupotrebi. (ako se vec ne cini)

Odgledao sam malopre. .dobar video. Ako je ovako kako stoje stvari, tesko vreme dolazi. .jos je civilizacija tehnoloski napredovala, nedaj boze da se ta tehnologija zloupotrebi. (ako se vec ne cini)

E moj ti optimisto =) Bolje da ne znas...pa naravno da se tehnologija vec odavno zloupotrebljava....i to svaki dan. Kreiraju zemljotrese, oluje, poplave, zaprasuju te otrovima, truju hranu, kontrolisu ponasanje ljudi emitujuci frekvencije u zavisnosti od toga koje stanje zele da postignu...apatiju, strah, agresiju, itd..

Veci strah kod neupucenih u medijski rat, izazivaju izjave poput tvoje....daj neki dokaz za to sto govoris! Budi odgovoran pa kazi narodu na osnovu kojih informacija tvrdis takve gluposti?

Na osnovu kojih informacija? =) Na osnovu informacija koje dobijam direktno iz izvora svega. Sta ces sad?

Tamo ne mogu da te odvedem, za takvu komunikaciju moras sam da se izboris.

Kao prvo, imam oci kojima mogu da vidim sta se desava oko mene. Te oci biste i vi trebalo da imate, a zasto ne mozete da vidite, morate sami da potrazite odgovor. Drugo, za razliku od nazalost velikog broja ljudi, imam neostecen duh i intuiciju, kroz koju mogu da filtriram svaku informaciju koju dobijem i tako saznam bez trunke sumnje sta je od toga istina.

Tvoje pitanje je samo dokaz svega ovoga o cemu govorim, jer vi trazite "dokaze", a ne pada vam na pamet da sami istrazite neku stvar i dobijete znanje o tome. Vi trazite nekog od "autoriteta" ili "kredibiliteta", kome cete da verujete, umesto da sami krenete da zivite i saznajete stvari.

Ti od "autoriteta" i "kredibiliteta" su vas lagali ceo zivot, zato i jeste u tako bednoj situaciji.

ja ne smatram da sam u "bednoj situaciji", nije na meni da te informisem o nacinu zivota koji zivim.A ako vec dobijas info iz "izvora svega", i kazes da ne mozes da mi ih predocis dok ih sam ne uvidim, cemu onda tvoji istupi? Ja sve sto sam saznao u zivotu, mogu da prenesem u vidu informacije nekom drugom, ako to nisi u stanju, onda nemoj iznositi tvrdnje bez ikakve potkrepe, jer svako moze tvrditi svasta i pritom ne davati dokaze...A ako tvrdis da si ozbiljan covek, onda se ponasaj ozbiljno i odgovorno. Ima ovde i ljudi koji ozbiljno shvataju tvoje nebuloze...

ja ne smatram da sam u "bednoj situaciji", nije na meni da te informisem o nacinu zivota koji zivim.

Pa naravno da ne smatras da si u bednoj situaciji, kad budes poceo da shvatas, to ce vec biti znak budjenja. Do tad ces uzivati ili sta vec, kao do sad. Ne treba meni nikakva informacija o tome kako neko zivi ovde, vidim sasvim dovoljno i sam.

A ako vec dobijas info iz "izvora svega", i kazes da ne mozes da mi ih predocis dok ih sam ne uvidim, cemu onda tvoji istupi? Ja sve sto sam saznao u zivotu, mogu da prenesem u vidu informacije nekom drugom, ako to nisi u stanju, onda nemoj iznositi tvrdnje bez ikakve potkrepe, jer svako moze tvrditi svasta i pritom ne davati dokaze...A ako tvrdis da si ozbiljan covek, onda se ponasaj ozbiljno i odgovorno. Ima ovde i ljudi koji ozbiljno shvataju tvoje nebuloze...

Cemu moji "istupi"? Ja samo govorim kako stvari stoje, sta cete vi sa tim da radite, vasa je stvar....ja necu nikog da ubedjujem ni u sta. To je najvise zbog onih sa sacuvanim duhom i intuicijom, koji ce znati da prepoznaju neke stvari, koje ce mozda da ih zainteresuju, i koje ce mozda sami da istraze i dodju do svojih zakljucaka.

Ne vidim razloga za uvrede...a uvreda je to sto ti smatras da sam u bednoj situaciji. Ja ne smatram, ja vidim da si ti u ozbiljnom problemu, cim verujes u to sto si napisao.
Ja uvek dopustam mogucnost da neko vidi bolje i dalje i da zna vise od mene. Ali to ne znaci da treba da prestanemo da disemo zbog chemtrails-a, ili da ne jedemo jer je hrana genetski modifikovana...Od svega se vise uzdam u promenjivost, adaptaciju i evoluciju.

edit: ti govoris o necemu za sta ti smatras da si u pravu...a ne o necemu sto je apsolutno istina. Postoji razlika...

E moj ti optimisto =) Bolje da ne znas...pa naravno da se tehnologija vec odavno zloupotrebljava....i to svaki dan. Kreiraju zemljotrese, oluje, poplave, zaprasuju te otrovima, truju hranu, kontrolisu ponasanje ljudi emitujuci frekvencije u zavisnosti od toga koje stanje zele da postignu...apatiju, strah, agresiju, itd..

Ovo je javno izneta tvrdnja i MORA biti potkrep[ljena dokazima..inace se svrstava na gomilu drugih gluposti...

Ovo je javno izneta tvrdnja i MORA biti potkrep[ljena dokazima..inace se svrstava na gomilu drugih gluposti...

Izvini, ako si ozbiljan da ne znas nista o tome, onda imas dugacak put da prodjes...

Kao sto rekoh, ja nisam ovde da bilo koga ubedjujem bilo sta, a kamoli da "dokazujem", ja samo govorim kako stvari stoje. Tebe ako zanimaju dokazi, potrudi se pa sam nadji odgovore za sebe, nemoj nikom da verujes.

ti govoris o necemu za sta ti smatras da si u pravu...a ne o necemu sto je apsolutno istina. Postoji razlika...

hahaha pa najbolje bi bilo da govorim to zato sto "smatram" da sam u pravu, pre bih pucao sebi u glavu da sam na tom jadnom nivou. =)

Ja ne "smatram", to je izgleda ono sto ti je tesko da shvatis.. =) O stvarima o kojima samo "smatram" bez ikakvog znanja, naravno da ne pricam, pricam samo o onome sto znam. Da, postoji ogromna razlika...

Mozda jeste, mozda nije. Ali on jeste marionetski vladar koji je uleteo u final chaptere sage o Kosovu da dovrsi odvajanje.

Naredjeno je da se Kosovo oduzme. Da je Madjarima receno da nam oduzmu Vojvodinu, bilo bi isto kao sa Albancima.

Franc Jozef Habzburg und Loren, vi ga znate pod imenom Josip Broz Tito. Bio je vanbracni sin cara Franje Josipa i poljske grofice Marije Subijer.

Cinjenica da je cara Franju ubio Srbin Gavrilo Princip, cinjenica da je glavni grad Jugoslavije Beograd, cinjenica da je on vladao iz zemlje koja je odgovorna za ubistvo cara Franje, cinjenica da niko nista o njemu nije znao, cinjenica da nije znao srpski, cinjenica da je otvorio granicu Albanije prema Kosovu, sve to govori da je dosao da osveti svog oca i nasledje (austrougarski presto i carstvo) savrseno se uklapa u to da je on bio Habzburg koji je rekao: "Vi ste moje nasledje unistili, sad cu ja vase".

I tako je bilo. Kosovo je nezavisno. Uspeo je. I naravno, postarao se da Jugoslavija nestane kao sto je i Austrougarska - u ratu.

A Tadic je samo neko ko radi sta mu se kaze.

Tadic nije mason to vam kazem sa 1000% sigurnosti ali je marioneta kao i vecina politicara u Istocnoj Evropi. Jedini politicar iz Srbije ili ti Jugoslavije koji je bio mason je Tito. Njegova slika (Titova) se pojavljuje u mnogim lozama pogotovo u Evropi niko drugi nije inicirani brat. To sto ova loza u Srbiji uclanjue koga hoce i kako hoce samo ako ima para to nema nikakve veze sa Svetskom zajednicom masonerije niti Iluminizma.

Jedna mala informacija koju nisam zapazio na forumu a to je da Masonska Loza Srbije ili kako god da se zove ima zapravo otvoren racun u Svajcarskoj banci u Cirihu koji je stari racun CIA koji je koriscen jos za vreme Korejskog rata. Totalna budalastina ako vam iko ponudi da postanete clan ove Srbske loze slobodno odbite jer ona nema nikakve akreditacije sirom sveta koristi se samo za spijunazu.

Back