- Poruka
- 33.100
Znate zašto u CG nema ptičjeg gripa? Poubijali flamingose...
Offtopic...
Offtopic...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eIvin:a)Svi ste ćutali k'o ***** dok je Marlon bio tu,a sada ga prozivate iako nje postovao već deset dana,jadno je i da ga optužujete za kloniranje bez dokaza...
b)Možda ste počeli da se radujete prerano,opet vas nigde neće biti kad se vrati...![]()
Ne mogu da verujem. Šta, ne sme čovek javno da iskaže svoj stav? Možda bi trebalo ženu (devojku) da stavimo na krst i zapalimo, vešticu jednu nevernu. Daj, probudite se, nije ovo srednji vek.jomini:Sram da te bude! I javno još da to govoriš!
Да, баш како каже Миланче, немам, на жалост, доказе, јер да имам, одавно би их презентовао јавности. Још једна ствар. Мило је јако добар ученик свог (познатог) учитеља (који се тренутно одмара под липом) и његове методе врло подсећају на Србију деведесетих. Ја сам (на жалост) старији мало од ове гунгуле, па се сећам кад је Мило, заједно са пук. Радовићем радио на моралној подобности војника бивше ЈНА, када су рушили стратешки важан Дубровник, и бранили голоруки српски народ.erеmita:Наравно да ми је позната комуњарска улога у редовима СПЦ од 1945. ПА СВЕ ДО ДАНАС ПА И ДАНАС. Али комуњаре се грдно варају ако мисле да ће БАШ ОНИ да упиру прстом ко је а ко није удбаш. То се у СПЦ врло добро зна... али зар не мислиш да је "недопустиво, неумесно и неваспитано и против Правила форума" да тако блатиш и вређаш Митрополита Амфилохија... имаш ли доказе за то или Ти је Мило дошапнуо...
zelebp:Ne mogu da verujem. Šta, ne sme čovek javno da iskaže svoj stav? Možda bi trebalo ženu (devojku) da stavimo na krst i zapalimo, vešticu jednu nevernu. Daj, probudite se, nije ovo srednji vek.
Да, баш како каже Миланче, немам, на жалост, доказе, јер да имам, одавно би их презентовао јавности. Још једна ствар. Мило је јако добар ученик свог (познатог) учитеља (који се тренутно одмара под липом) и његове методе врло подсећају на Србију деведесетих. Ја сам (на жалост) старији мало од ове гунгуле, па се сећам кад је Мило, заједно са пук. Радовићем радио на моралној подобности војника бивше ЈНА, када су рушили стратешки важан Дубровник, и бранили голоруки српски народ.
eIvin:Ajde ti lepo popričaj sa upravom Krstarice,pa kada omoguće potpunu ravnopravnost ćirilice i latinice,tj i ćirilične kodove za emotikone i uopšte kodove, ti javi...
Do tada ću ipak morati da koristim latinicu,iz čisto praktičnih razloga...
_Milanche_:jedno 50% imanica koje danas koristimo u srpskom jeziku je stranog porekla tako da su neke price o tome besmislene.
DukeofSerbia:То су две различите ствари.
Писмо које се користи у Србије је ХРВАТСКА латиница и то није српско писмо. На интернету се користи енглеска латиница.
DukeofSerbia:Није истина да су неких 50% именица у српском страног порекла.