DA LI JE SRBIMA ZABRANJENA UPOTREBA LATINICE?

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eIvin:
a)Svi ste ćutali k'o ***** dok je Marlon bio tu,a sada ga prozivate iako nje postovao već deset dana,jadno je i da ga optužujete za kloniranje bez dokaza...
b)Možda ste počeli da se radujete prerano,opet vas nigde neće biti kad se vrati...:D

brate,
prochitaj na shta je odgovor onaj post.
pa vidi dal je marlonov stil i intelekt.

meni je marlom bio jedini iz "patriotskog" bloka vredan poshtovanja i definitivno jedan od najinteligentnijih ljudi ovde. zao mi je shto je bannovan.

a dreamcather, po mom mishljenju definitivno nije on!
mislim da je neko od "izbeglica" sa foruma SC.

jomini:
Sram da te bude! I javno još da to govoriš!
Ne mogu da verujem. Šta, ne sme čovek javno da iskaže svoj stav? Možda bi trebalo ženu (devojku) da stavimo na krst i zapalimo, vešticu jednu nevernu. Daj, probudite se, nije ovo srednji vek.

erеmita:
Наравно да ми је позната комуњарска улога у редовима СПЦ од 1945. ПА СВЕ ДО ДАНАС ПА И ДАНАС. Али комуњаре се грдно варају ако мисле да ће БАШ ОНИ да упиру прстом ко је а ко није удбаш. То се у СПЦ врло добро зна... али зар не мислиш да је "недопустиво, неумесно и неваспитано и против Правила форума" да тако блатиш и вређаш Митрополита Амфилохија... имаш ли доказе за то или Ти је Мило дошапнуо...
Да, баш како каже Миланче, немам, на жалост, доказе, јер да имам, одавно би их презентовао јавности. Још једна ствар. Мило је јако добар ученик свог (познатог) учитеља (који се тренутно одмара под липом) и његове методе врло подсећају на Србију деведесетих. Ја сам (на жалост) старији мало од ове гунгуле, па се сећам кад је Мило, заједно са пук. Радовићем радио на моралној подобности војника бивше ЈНА, када су рушили стратешки важан Дубровник, и бранили голоруки српски народ.

zelebp:
Ne mogu da verujem. Šta, ne sme čovek javno da iskaže svoj stav? Možda bi trebalo ženu (devojku) da stavimo na krst i zapalimo, vešticu jednu nevernu. Daj, probudite se, nije ovo srednji vek.

Да, баш како каже Миланче, немам, на жалост, доказе, јер да имам, одавно би их презентовао јавности. Још једна ствар. Мило је јако добар ученик свог (познатог) учитеља (који се тренутно одмара под липом) и његове методе врло подсећају на Србију деведесетих. Ја сам (на жалост) старији мало од ове гунгуле, па се сећам кад је Мило, заједно са пук. Радовићем радио на моралној подобности војника бивше ЈНА, када су рушили стратешки важан Дубровник, и бранили голоруки српски народ.

Значи НЕМАШ доказе, али ИМАШ сложену и упаковану причу коју шириш као нека женетина трачара. Поготово је жалосно што сам кажеш да си "мало старији". Колико ја знам велика је заслуга Црногорске Митрополије као и самог Владике Амфилохија ИСТИНА О ЗЛОЧИНИМА И ЗЛОЧИНЦИМА КОМУНИСТИМА У ЦГ... а све то је дуго објављивано у часопису "Светигора"... па тако не знам како мислиш да ова Твоја инсинуација може да се уклопи, гле, молим те, патолошке идеје ПУКОВНИК УДБЕ у лику Митрополита Амфилохија ? Нормално је свуда у свету, па тако и овде да највиши представник СПЦ има комуникацију и сарадњу са властима, шта је ту удбашко? Поготово што је тај мафијаш Мило колико знам један од највећих донатора СПЦ у Црној Гори - а шта ту може Амфилохије када га је народ изабрао?

п.с. Да ниси Ти, Богу ти, Марашев ЦрноооооГоооооооорац ? :razz: :razz: :razz:
Или си можда од оних Милових "јуначина" што стварају секту у Војводини ? :lol:

eIvin:
Ajde ti lepo popričaj sa upravom Krstarice,pa kada omoguće potpunu ravnopravnost ćirilice i latinice,tj i ćirilične kodove za emotikone i uopšte kodove, ti javi...
Do tada ću ipak morati da koristim latinicu,iz čisto praktičnih razloga...

То су две различите ствари.

Писмо које се користи у Србије је ХРВАТСКА латиница и то није српско писмо. На интернету се користи енглеска латиница.

DukeofSerbia:
То су две различите ствари.

Писмо које се користи у Србије је ХРВАТСКА латиница и то није српско писмо. На интернету се користи енглеска латиница.

Jesi l' ti završio osmoljetku?
Ako jesi naučio si i ćirilicu i latinicu i to ne hrvatsku latinicu,nego srpsku...

Što ti recimo piše i u Windowsu,serbian-latin,ako ne veruješ potraži...
E,sad to što ti nekome prebacuješ što neće da piše srpski jezik engleskim alfabetom,nego bi da koristi i slova š,ć,č,ž je prilično smešno,problem sam ti već objasnio,pa ti lepo zapucaj kod admina i traži mu da uvede ćirilične kodove...
Do tada si voljno...

Прочитао сам све што сте сви написали и могу рећи да понегде имате сви за право, зато сам решио да вам пошаљем три алфабете, једну која претвара у латиницу све што је написано са виндос чирилицом у нормалном писању великим и малим словима, друга азбука претвара све у латиницу што је написано виндос чирилицом само великим словима, довољно је селекционирати текст и променити азбуку, коју сте претходно поставили на ваш рачунар међу друге азбуке и трећа азбука може да пише на сваком рачунару старославенскосрпским језиком са свим знаковима за скраћенице. Морам вам такођер рећи да сви кодови за све европске и многе друге језике сада постоје и све их можете убацити у било који текст а има их преко 1750. Само имам један проблем незнам како да вам све то пошаљем па ћу узети слободу да пошаљем на e-mail ономе кога то интересује.

Вујадин

Back