Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Eee pa ne ide to tako..ako ode Kosovo ide RS i Hrvati a vi u vashem Balijastanu onda uzivajte sami.ca-mu47:vec sam pisao,a ako to ne uradite pod hitno,ode Kosova,ode Sandzak,ode Vojvodina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee pa ne ide to tako..ako ode Kosovo ide RS i Hrvati a vi u vashem Balijastanu onda uzivajte sami.ca-mu47:vec sam pisao,a ako to ne uradite pod hitno,ode Kosova,ode Sandzak,ode Vojvodina.
ca-mu47:vec sam pisao,a ako to ne uradite pod hitno,ode Kosova,ode Sandzak,ode Vojvodina.
ca-mu47:djikane,ti u Crnoj Gori ni u wc-u nesmijes izgovoriti rijec srbin.
I da onda umrete od deficita!Dikan:Да се уједине Србија и Република Српска
безусловно и што пре
:grin: :grin: :grin:
Bošnjak:I da onda umrete od deficita!
Razmišljajte malo šta bi u ekonomskom pogledu to značilo!
Ово је Мошњак написао на теми долеBošnjak:Ma nemogu biti veća govna nego govna koja su stradala u Jasenovcu!
tacnije receno ono sto nije bilo otjerano u vojarne je ostalo srbima.i koji su ispred sebe imali cijelu hrvatsku a iza 5.korpus armije bih.ti vasi krajisnici mogu samo i da budu ljuti i da se malo kurce dok je mira.ako pukne opet jauk i kuknjava butrosu da pomogne. treba malo da vam praga zasvira da ne zaboravite...ca-mu47:u svakom slucaju ljuci od onih tkz.krajisnika-srba iz hrvatske uz koje je stajala cijela srbija i JNA,imali su sve oruzje na raspolaganju i opet su zauvijek izgubili tkz.rsk.da su ti krajisnici bili nanasem jestu oni nebi izdrzali ni mjesec dana.
adem_ks:evo ja cu, pristojnijeg nisam uspeo naci![]()
ops:
![]()
kryten:majke ti izzove koji micmudani!
ca-mu47:mi kad se e brijemo desetgodina mi licimo na arijevce, a vi srbi ste 90% tamne,cadjave koze ka i braca Turci vam.
Dikan:А шта би ти да делиш Српску Спарту Црну Гору. Тамо кад провири усташка глава тамо и остаје, а тела вам враћају плаветним Јадраном.
ca-mu47:djikane,ti u Crnoj Gori ni u wc-u nesmijes izgovoriti rijec srbin.
Bošnjak:I da onda umrete od deficita!
Razmišljajte malo šta bi u ekonomskom pogledu to značilo!
bio,dolazio i sjedio sa mnogim crnogorcima,jeli ,pjevali i veselili se,a tebe nigdje nevidjah.Inok Georgije:Дођи ти у ту Црну Гору, па лани да си "бошњак". Прво лети та "памет" међу ногама, а затим глава. Добро дође за фудбал, кад понестане оних оригиналних енглеских.