da li je Srbima jasno

ca-mu47:
u svakom slucaju ljuci od onih tkz.krajisnika-srba iz hrvatske uz koje je stajala cijela srbija i JNA,imali su sve oruzje na raspolaganju i opet su zauvijek izgubili tkz.rsk.da su ti krajisnici bili nanasem jestu oni nebi izdrzali ni mjesec dana.
tacnije receno ono sto nije bilo otjerano u vojarne je ostalo srbima.i koji su ispred sebe imali cijelu hrvatsku a iza 5.korpus armije bih.ti vasi krajisnici mogu samo i da budu ljuti i da se malo kurce dok je mira.ako pukne opet jauk i kuknjava butrosu da pomogne. treba malo da vam praga zasvira da ne zaboravite...

adem_ks:
evo ja cu, pristojnijeg nisam uspeo naci :confused: :oops:
slavko2aj5.jpg

Шиптар, кад ти такви дођу на Космет, "бријаће" те до кости. И то тупом камом. Да више боли.

ca-mu47:
mi kad se e brijemo desetgodina mi licimo na arijevce, a vi srbi ste 90% tamne,cadjave koze ka i braca Turci vam.

Рече онај чији је предак продао вјеру за вечеру и остаде жив. До једног вакта... Кад престанете да анус чистите кажипрстом, признаће се ваша "цивилизованост". До тада, м`рш у ћенифу, то јест у твоју домовину. А за њу сте, сигуран сам, увијек "спремни".

Dikan:
А шта би ти да делиш Српску Спарту Црну Гору. Тамо кад провири усташка глава тамо и остаје, а тела вам враћају плаветним Јадраном.

Ова ти је ка` Његошева. "Потрпезне кучке и лижисахани/ шта им хоће друштво са Турцима..."

ca-mu47:
djikane,ti u Crnoj Gori ni u wc-u nesmijes izgovoriti rijec srbin.

Дођи ти у ту Црну Гору, па лани да си "бошњак". Прво лети та "памет" међу ногама, а затим глава. Добро дође за фудбал, кад понестане оних оригиналних енглеских.

Inok Georgije:
Дођи ти у ту Црну Гору, па лани да си "бошњак". Прво лети та "памет" међу ногама, а затим глава. Добро дође за фудбал, кад понестане оних оригиналних енглеских.
bio,dolazio i sjedio sa mnogim crnogorcima,jeli ,pjevali i veselili se,a tebe nigdje nevidjah.

Crna Gora je zaslugom Bosnjackih glasova dobila nezavisnost.

Back