Da li je Srbija okupirana zemlja?

Vučić je pogrešio što nije uveo carine od 1,000,000,000%

Zato treba dovesti Radulovića.

To je otprilike tvoja poruka a.k.a. lupanje otvorenog prozora

Apsolutno se zalažem za jednake uslove i jednaka pravila za sve učesnike .. Dizanje troškova onih koji remete taj balans preko vlasti u svojim državama je jedna od mera..Oni koji nastupaju pod jednakim uslovima nemaju problem sa konkurencijom na taj način..Niti mi smetaju ma odakle da dolaze.

Poslednja izmena:
Prestani da me lažno optužuješ i da klevećeš.

Nikog ne interesuje šta ti misliš ko je šta hteo da kaže.... :roll:

Pa očigledno tebe interesuje, jer nešto previše razglabaš o tome. Ja sam sa time završio pre 2 strane. Da sam te zaista pogrešno protumačio, ti bi kao svaki normalan čovek odmah to naglasio i rastumačio u sledećem postu, ali nikako da se uhvatiš i uradiš to, već konstantno pritiskaš mene da sam u zabludi i u krivu. Istina, ima iskomplekisranih ljudi kojima je više od sopstvene atrikulacije stalo da prikažu neku slabost svoga sagovornika, zanoseći se idejom da tako obezvrednjuju i njegov stav na datu temu, no ja ne mislim da si ti jedan od njih, već da ti samo odgovara da se kriješ u ovoj zameni teza da ne bi morao da kažeš svoje pravo mišljenje.

Санкције; изолација; бомбардовање; отимање територија; октобар 2000; довођење на власт жутих, па жућих; пљачка ресурса; ММФ и Светска банка; утицање на сваки изборни процес; ометање проширења сарадње са Кином и Русијом; замајавање о чланству у ЕУ; финансирање "плишаних" револуција по целом свету, жуте патке и остало, што ти је познато; мислиш да је ово у Скопљу спонтано?
Тражиш доказе о заверама које запад прави по целом свету деценијама?
Има ли војног сукоба у свету од 1945. а да у њему нема директног учешћа САД?:roll:
Настави ти да лажеш себе, твоја ствар, ако тако волиш.

Sankcije i izolaciju nismo imali samo od Amerike, već i od Rusije i celog sveta. Rusija je u savetu bezbednosti Ujedinjenih Nacija podržala gotovo sve rezolucije sankcija koje je UN uvodila Jugoslaviji, SFRJ/SRJ.

Odakle vama da su to sankcije koje je zapad uveo Srbiji? To su bile sankcije koje su Srbiji/SRJ uvodile Ujedinjene Nacije (Ceo svet), a tu odluku (u ime celog sveta) su donosile čanice Saveta Bezbednosti UN kojih ima pet, među kojima je i Rusija koja na svaki predlog može da uloži veto. Kina je takođe stalni član saveta bezbednosti i ona nam je uvodila sankcije.

Ja satvarno ne znam u kom svetu vi živite.

Ko je kriv i odgovoran za to što se Srbija zavadila sa celim svetom pa čak i sa Rusijom?

Naravno, moja baba nije za to odgovorna, odgovorna je tadašnja nakaradna, umobolna i antisrpska vlada na čelu za onim zlotvorom Slobom i njegovom šizofrenom ženom sa zmijskim očima, kako su govorili julovci.

Umesto da sarađujemo sa svetom i sa Rusijom i sa Amerikom, mi smo vodili ratove sa celim svetom. Ceo svet ne valja, samo mi valjamo. Oće, oće to tako. Svi su oni u krivu, samo smo mi u pravu. Jašta.

Bombardovanja 1999. godine ne bi bilo da je Sloba prihvatio pregovore u Rambujeu. I tada smo praktično opet ratovali sa celim svetom, jer ničiju podršku nismo imali. Rusija je bila suzdržana. Nikakve mere nisu preduzeli, nikakvu pomoć nismo imali.

Kao i sankcije tako je i NATO bombarodovanje bila posledica umobolne i antisprske vlade koja je htela da ratuje sa svima i sa kime god stigne. Najveću odgovornost snose oni koji su imali najveću moć u SRJ a to je Sloba koji jedino što je hteo jeste da bude novi TIto, i njegova žena koja je vešto maniplulisala Slobom.

Šta je problem sa ktobrom 2000?

A zaboravio si najveću pljačku srpskog naroda u drugoj polovini 20 veka? To si zaboravio, to ti nije problem. Kratko pamćenje ili pristrasnost crvenima, šta je u pitanju?

Već smo pisali o tome čoveče, moraš malo da čitaš ako već hoćeš da učestvuješ u raspravi, ako hoćemo da dođemo do nekih istina i do nekih rešenja.

Svetska vlada je dovela i žute i crvene i sve boje između. Šta tebi tu nije jasno?

Šta MMF i šta Svetska banka? To su problemi u Srbiji???

Problem su naši političari i naša vlada koja arči državne pare, pare prikupljene od naroda preko poreza. Raznim malverzacijama ološi uzimaju i kradu novac iz državne kase i onda da bi popunili rupe koje su sami napravili, da bi se još više nakrali hrle i jure u MMF da mole za još novca i onda se još u ime naroda zadužuju.

Naša vlada, naši političari, naši ministri i naši "narodni" poslanici su Srbiju doveli do prosjačkog štapa. Pokrali su sve što su mogli. Mogli bi oni malo da se posvete razvijanju privrede u Srbiji pa Srbija ne bi morala da bude prosjak koji ne može sem sebe da izdržava, ali neeee, zabole njih ona stvar i za Srbiju i za njenu privredu, njih samo interesuje gde mogu da se ućare, da malo kraduckaju što bi rekao bivši ministar, dok je još na vlasti. Sad mu se ukazala prilika da se obogati, posle kad dođu drugi na vlast, nema posle ništa.

Zamajavanje sa članstvom za ulazak u EU?

To je tebi problem u Srbiji, pored svih afera, lopovluka, bezakonja, uništavanja srpske kulture, tebi je EU problem? E, znaš koliko mene kao građanina Srbije zabole qqrac za Evropsku Uniju. Srbiji EU neće rešiti probleme.

Otimanje teritorija?

Koje otimanje teritorija, ima ih puno? Ono kada su srpski komunisti usovijili Ustav 1974., ili ono kad je Sloba sa svojim drugarom Franjom prodao Krajnu ili ono kada Sloba nije hteo da prihvati Rambuje pa je onda ratovao sa Amerikanicima pa izgubio taj rat?

Omni
Sankcije i izolaciju nismo imali samo od Amerike, već i od Rusije i celog sveta. Rusija je u savetu bezbednosti Ujedinjenih Nacija podržala gotovo sve rezolucije sankcija koje je UN uvodila Jugoslaviji, SFRJ/SRJ.[/B]

Odakle vama da su to sankcije koje je zapad uveo Srbiji? To su bile sankcije koje su Srbiji/SRJ uvodile Ujedinjene Nacije (Ceo svet), a tu odluku (u ime celog sveta) su donosile čanice Saveta Bezbednosti UN kojih ima pet, među kojima je i Rusija koja na svaki predlog može da uloži veto. Kina je takođe stalni član saveta bezbednosti i ona nam je uvodila sankcije.

Шта мислиш- колико људи ти верује у ове глупости, а да нису идиоти?:lol:
Причаш о Русији са пијаним Јељцином и Кини која не сме да се замера западној коалицији јер економски зависи од њих?
Смисли ти то мало боље, ово ти је мало јадњикаво...:lol:

Ko je kriv i odgovoran za to što se Srbija zavadila sa celim svetom pa čak i sa Rusijom?

Naravno, moja baba nije za to odgovorna, odgovorna je tadašnja nakaradna, umobolna i antisrpska vlada na čelu za onim zlotvorom Slobom i njegovom šizofrenom ženom sa zmijskim očima, kako su govorili julovci.
Ууу, ово је већ озбиљна пројекција, да ниси Хрват?:eek:

Bombardovanja 1999. godine ne bi bilo da je Sloba prihvatio pregovore u Rambujeu
А јел' знаш који су били "услови" тих "преговора"?:roll:
Kratko pamćenje ili pristrasnost crvenima, šta je u pitanju?
Нешто, што теби није- политичка непристрасност и објективно сагледавање ситуације.:whistling:

ako hoćemo da dođemo do nekih istina i do nekih rešenja.
Не "хоћемо" то сви.
Ти и теби слични хоћете да убедите друге да је ваше становиште исправно, иако је сваким даном све јасније да није, па мало губите живце, јер вам се круни под ногама, а рупа коју сте лажима ископали прети да вас прогута.
И тај страх је потпуно оправдан.

Svetska vlada je dovela i žute i crvene i sve boje između. Šta tebi tu nije jasno?
Не, није црвене; зато су их уклонили силом, да поставе вас жуте; шта ту теби није јасно?

Да, један део.

Problem su naši političari i naša vlada koja arči državne pare, pare prikupljene od naroda preko poreza. Raznim malverzacijama ološi uzimaju i kradu novac iz državne kase i onda da bi popunili rupe koje su sami napravili, da bi se još više nakrali hrle i jure u MMF da mole za još novca i onda se još u ime naroda zadužuju.

Naša vlada, naši političari, naši ministri i naši "narodni" poslanici su Srbiju doveli do prosjačkog štapa. Pokrali su sve što su mogli. Mogli bi oni malo da se posvete razvijanju privrede u Srbiji pa Srbija ne bi morala da bude prosjak koji ne može sem sebe da izdržava, ali neeee, zabole njih ona stvar i za Srbiju i za njenu privredu, njih samo interesuje gde mogu da se ućare, da malo kraduckaju što bi rekao bivši ministar, dok je još na vlasti. Sad mu se ukazala prilika da se obogati, posle kad dođu drugi na vlast, nema posle ništa.
Жута банда, шта је ту нејасно?

Srbiji EU neće rešiti probleme.
Браво, почињеш пут стазом оздрављења!
Koje otimanje teritorija, ima ih puno? Ono kada su srpski komunisti usovijili Ustav 1974., ili ono kad je Sloba sa svojim drugarom Franjom prodao Krajnu ili ono kada Sloba nije hteo da prihvati Rambuje pa je onda ratovao sa Amerikanicima pa izgubio taj rat?
Дакле, ти мислиш да би све било исто да се запад није умешао у све те набројане сукобе на страни противника Србије?:lol:
А таман сам помислио да ти је боље...
Нећу ја тебе да убеђујем ни у шта. Веруј ти слободно да су за све криви комунисти, Тито, Цар Лазар, кранијалне студије др Гебелса, *ебе ми се; али, чим почнеш са тим глупостима да серендаш овде по форуму- не очекуј да ћу да ћутим и да нећу демаскирати такве подлости онима који не проникну одмах колико је то опасно и штетно.;)
Јер, так'а ми ранфла...:bye:

Pa očigledno tebe interesuje, jer nešto previše razglabaš o tome. Ja sam sa time završio pre 2 strane. Da sam te zaista pogrešno protumačio, ti bi kao svaki normalan čovek odmah to naglasio i rastumačio u sledećem postu, ali nikako da se uhvatiš i uradiš to, već konstantno pritiskaš mene da sam u zabludi i u krivu. Istina, ima iskomplekisranih ljudi kojima je više od sopstvene atrikulacije stalo da prikažu neku slabost svoga sagovornika, zanoseći se idejom da tako obezvrednjuju i njegov stav na datu temu, no ja ne mislim da si ti jedan od njih, već da ti samo odgovara da se kriješ u ovoj zameni teza da ne bi morao da kažeš svoje pravo mišljenje.

Ja sam svoje mišljenje rekao veoma jasno.

Nekoliko puta sam detljano pisao šta su problemi u Srbiji.

Ponoviću ponovo - srpski ološi od političara koji su u džakovima iznosli novac iz Srbije, koji su uništili državna preduzeća da bi ih kupili za sitne pare, koji su Srbiju doveli do prosjačkog štapa i koji jure u MMF i mole za još malo para i koji se zadužuju u ime naroda, kao da se već nisu dovoljno nakrali.

Mi naše probleme možemo da rešimo samo ako Srbiju prihvatimo kao svoju državu, a ne kao kravu muzaru koju ćemo da izmuzemo. Nemamo više komuniste, nemamo više nametnutog Tita pa moramo da čekamo da on umre da bi se nešto promenilo. Za početak bi mogli da otstranimo kancerogene plitičare, političare koji su dokazani lopovi.

Da nemamo lopove i prevarante u vlasti. Za početak to bio dobar start ka pozitivnim promenama.

Dalje, moraju da počenu da se poštuju zakoni. Srbija mora da se dovede u red i da makar malo počenu da se primenjuju zakoni na sve. A ne onaj vozio suprotnom trakom na duploj punoj liniji na zlatiborskom putu, u pijanom stanju i izazvao saobraćajnu nesreću, ubio glumca zablaćanskog, i za sve te zločine dobio godinu zatvora. Pa to smao u Srbiji izgleda može. Samo godinu dana!!!

Hebbiga, Petar Šišović ima političke veze, i on može i da pije i da vozi pijan i da ubija ljude, i šta ga boli uvo, dobiće samo godinu dana zatvora. Ja u takvoj državi neću da živim. Ko u takvoj državi hoće da živi? Sutra će tako neki krimos, neka pijana budala koja ima politčke veze da ubije tovje dete, da ubije tebe.

Naši plitičari misle da su bogovi ovde u Srbiji, da im se sve može.

Tako je isto i sin vlasnika TV Pink, pijan i nadrogiran vozio džip i ubio maloletnicu na pešačkom na crveno u Ustaničkoj. Samo odjednom vidiš Vučić se reklamira na Pinku. odjednom više Pink nije samo zabavna televizija, već i politička. A sin mu oslobođen krivice, dobio uslovnu. Vozio džipa, nije hteo. Na kraju u medijima napraviše da je ubijena devojka ustvari zločinac a da je sin vlasnika pinka žrtva. Nemam reči. I to sve prolazi.

Dalje što mora da se uradi, mora da se na vlast dovedu novi političari, a ne leševi iz devedesetih, koji će da preipitaju imovinu svih ljudi koji se bave politikom od 1990 do danas. Da se preispita privatizacija. Ne treba nama Mišković u zatvoru, boli mene uvo što će on da odleži u nekoj luksuznoj sobi nekoliko godina, ne, nego se lepo imovina koju je on oteo i ukrao od države, varti državi. Tako za sve mutne privatizacije.

Нећу ја тебе да убеђујем ни у шта. Веруј ти слободно да су за све криви комунисти, Тито, Цар Лазар, кранијалне студије др Гебелса, *ебе ми се; али, чим почнеш са тим глупостима да серендаш овде по форуму- не очекуј да ћу да ћутим и да нећу демаскирати такве подлости онима који не проникну одмах колико је то опасно и штетно.;)

Veruj ti slobodno da je za sve probleme uvek neko drugi kriv. :hahaha:

Nema ništa opasnije i destruktivnije od neodgovornosti, neznanja, naivnosti i zabluda.

Naravno, uvek možeš po forumima da pišeš kako su naši političari sposobni,dobri i pošteni ljudi i kao su od Srbije napravili novi Singapur.

:bye:

Čoveće, do čega je došlo, koliko su samo bezobrazni ovi eurofašisti, i koliko se blesavi prave. Još ćemo na kraju da se izvinjavamo za Jasenovac.

Nećemo mi, nego naši političari koje smo mi izabraili i podržali. ;)

Evo, Vučić je potpisao "izmenjeni" Ahtisarijev plan, nešto što DS nije smeo ni da pomišlja. Vučiću je to prošlo ko od šale.

Vučić bio kod Klintona i njegove žene da im se izvini što su nas bombardovali 1999. godine. :hahaha:

Šta još možemo da očekujemo od Vučića i sadašnje vlade? Pa verovatno će da prizna nezavisnost Kosova.

Sankcije i izolaciju nismo imali samo od Amerike, već i od Rusije i celog sveta. Rusija je u savetu bezbednosti Ujedinjenih Nacija podržala gotovo sve rezolucije sankcija koje je UN uvodila Jugoslaviji, SFRJ/SRJ.

Umesto da sarađujemo sa svetom i sa Rusijom i sa Amerikom, mi smo vodili ratove sa celim svetom. Ceo svet ne valja, samo mi valjamo. Oće, oće to tako. Svi su oni u krivu, samo smo mi u pravu. Jašta.

Bombardovanja 1999. godine ne bi bilo da je Sloba prihvatio pregovore u Rambujeu. I tada smo praktično opet ratovali sa celim svetom, jer ničiju podršku nismo imali. Rusija je bila suzdržana. Nikakve mere nisu preduzeli, nikakvu pomoć nismo imali.

Kao i sankcije tako je i NATO bombarodovanje bila posledica umobolne i antisprske vlade koja je htela da ratuje sa svima i sa kime god stigne. Najveću odgovornost snose oni koji su imali najveću moć u SRJ a to je Sloba koji jedino što je hteo jeste da bude novi TIto, i njegova žena koja je vešto maniplulisala Slobom.

Šta je problem sa ktobrom 2000?

A zaboravio si najveću pljačku srpskog naroda u drugoj polovini 20 veka? To si zaboravio, to ti nije problem. Kratko pamćenje ili pristrasnost crvenima, šta je u pitanju?

Već smo pisali o tome čoveče, moraš malo da čitaš ako već hoćeš da učestvuješ u raspravi, ako hoćemo da dođemo do nekih istina i do nekih rešenja.

Zamajavanje sa članstvom za ulazak u EU?

To je tebi problem u Srbiji, pored svih afera, lopovluka, bezakonja, uništavanja srpske kulture, tebi je EU problem? E, znaš koliko mene kao građanina Srbije zabole qqrac za Evropsku Uniju. Srbiji EU neće rešiti probleme.

Otimanje teritorija?

Све ово је добро научена и безброј пута овде поновљена НАТО и лебертадна пропаганда којом покушава да се презентује ваша парадигма и да смо ми криви што сте нас ви тукли...како вам се не згади?

Omni

Шта мислиш- колико људи ти верује у ове глупости, а да нису идиоти?:lol:
Причаш о Русији са пијаним Јељцином и Кини која не сме да се замера западној коалицији јер економски зависи од њих?
Смисли ти то мало боље, ово ти је мало јадњикаво...:lol:

Ууу, ово је већ озбиљна пројекција, да ниси Хрват?:eek:

А јел' знаш који су били "услови" тих "преговора"?:roll:

Нешто, што теби није- политичка непристрасност и објективно сагледавање ситуације.:whistling:

Не "хоћемо" то сви.
Ти и теби слични хоћете да убедите друге да је ваше становиште исправно, иако је сваким даном све јасније да није, па мало губите живце, јер вам се круни под ногама, а рупа коју сте лажима ископали прети да вас прогута.
И тај страх је потпуно оправдан.

Не, није црвене; зато су их уклонили силом, да поставе вас жуте; шта ту теби није јасно?

Да, један део.

Жута банда, шта је ту нејасно?

Браво, почињеш пут стазом оздрављења!

Дакле, ти мислиш да би све било исто да се запад није умешао у све те набројане сукобе на страни противника Србије?:lol:
А таман сам помислио да ти је боље...

Slobo je trebao da ode sa vlasti jer je ugrožavao zemlju i narod a on kao odgovoran političar( što nije) prema svom narodu je trebao i to da oseti jer sa njegove pozicije se to jako dobro znalo .. Raspiše izbore i dozvoli normalnim ljudima da dodju na vlas a ne ulica i ko zna ko sve da nameće ljude.. Medjutim tvoj miljenik to nije uradio već je dozvolio da dodje do puča i da ulica odlučuje.. Kako je pustio Srbe u krajini niz vodu dao Sarajevo muslimanima tako je i vas prodao za fotelju koju mu je ulica uzela na kraju krajeva.. . . ..Jad i beda..

Poslednja izmena:
Slobo je trebao da ode sa vlasti jer je ugrožavao zemlju i narod a on kao odgovoran političar( što nije) prema svom narodu je trebao i to da oseti jer sa njegove pozicije se to jako dobro znalo .. Raspiše izbore i dozvoli normalnim ljudima da dodju na vlas a ne ulica i ko zna ko sve da nameće ljude.. Medjutim tvoj miljenik to nije uradio već je dozvolio da dodje do puča i da ulica odlučuje.. Kako je pustio Srbe u krajini niz vodu dao Sarajevo muslimanima tako je i vas prodao za fotelju koju mu je ulica uzela na kraju krajeva.. . . ..Jad i beda..
Ко Шваба тралала...:lol:
кад прочитам овакве уписе- потпуно разумем "црвени терор", Голи оток и одтале репресивне мере комунистичких режима; вас не занима долажење до истине, нити некакво средње решење- вас занима само наметање свог становишта.
Јер, све што се догодило од октобардког државног удара говори супротно од овога што ти причаш, и доказа за то је сасвим довољно; али, само мали део вас жутих то је у стању да призна.
Историја нас учи да понављање грешака води у понављање историје.
Спреми коферче...:lol:

Ja sam svoje mišljenje rekao veoma jasno.

Nekoliko puta sam detljano pisao šta su problemi u Srbiji.

OK, hajde onda držaćemo se problema, da ne skrećemo previše u besmislenu raspravu.

Ponoviću ponovo - srpski ološi od političara koji su u džakovima iznosli novac iz Srbije, koji su uništili državna preduzeća da bi ih kupili za sitne pare, koji su Srbiju doveli do prosjačkog štapa i koji jure u MMF i mole za još malo para i koji se zadužuju u ime naroda, kao da se već nisu dovoljno nakrali.
Jeste.

Mi naše probleme možemo da rešimo samo ako Srbiju prihvatimo kao svoju državu, a ne kao kravu muzaru koju ćemo da izmuzemo. Nemamo više komuniste, nemamo više nametnutog Tita pa moramo da čekamo da on umre da bi se nešto promenilo. Za početak bi mogli da otstranimo kancerogene plitičare, političare koji su dokazani lopovi.
Istina.

Da nemamo lopove i prevarante u vlasti. Za početak to bio dobar start ka pozitivnim promenama.
Tačno.

Dalje, moraju da počenu da se poštuju zakoni. Srbija mora da se dovede u red i da makar malo počenu da se primenjuju zakoni na sve. A ne onaj vozio suprotnom trakom na duploj punoj liniji na zlatiborskom putu, u pijanom stanju i izazvao saobraćajnu nesreću, ubio glumca zablaćanskog, i za sve te zločine dobio godinu zatvora. Pa to smao u Srbiji izgleda može. Samo godinu dana!!!
Tako je.

Hebbiga, Petar Šišović ima političke veze, i on može i da pije i da vozi pijan i da ubija ljude, i šta ga boli uvo, dobiće samo godinu dana zatvora. Ja u takvoj državi neću da živim. Ko u takvoj državi hoće da živi? Sutra će tako neki krimos, neka pijana budala koja ima politčke veze da ubije tovje dete, da ubije tebe.
Slažem se.

Naši plitičari misle da su bogovi ovde u Srbiji, da im se sve može.
Upravo tako misle.

Tako je isto i sin vlasnika TV Pink, pijan i nadrogiran vozio džip i ubio maloletnicu na pešačkom na crveno u Ustaničkoj. Samo odjednom vidiš Vučić se reklamira na Pinku. odjednom više Pink nije samo zabavna televizija, već i politička. A sin mu oslobođen krivice, dobio uslovnu. Vozio džipa, nije hteo. Na kraju u medijima napraviše da je ubijena devojka ustvari zločinac a da je sin vlasnika pinka žrtva. Nemam reči. I to sve prolazi.
Istina.

Dalje što mora da se uradi, mora da se na vlast dovedu novi političari, a ne leševi iz devedesetih, koji će da preipitaju imovinu svih ljudi koji se bave politikom od 1990 do danas. Da se preispita privatizacija. Ne treba nama Mišković u zatvoru, boli mene uvo što će on da odleži u nekoj luksuznoj sobi nekoliko godina, ne, nego se lepo imovina koju je on oteo i ukrao od države, varti državi. Tako za sve mutne privatizacije.
Može novi, ali samo prvo da potpišu da će za sve što urade da odgovaraju po našem zakonu, ali u Kini i pred kineskim sudijama, i da će tamo služiti kaznu.

Ко Шваба тралала...:lol:
кад прочитам овакве уписе- потпуно разумем "црвени терор", Голи оток и одтале репресивне мере комунистичких режима; вас не занима долажење до истине, нити некакво средње решење- вас занима само наметање свог становишта.
Јер, све што се догодило од октобардког државног удара говори супротно од овога што ти причаш, и доказа за то је сасвим довољно; али, само мали део вас жутих то је у стању да призна.
Историја нас учи да понављање грешака води у понављање историје.
Спреми коферче...:lol:
Citirao bi Ramba.. .
Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi"
..

Citirao bi Ramba.. .
Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi"
.. Pronađi se sam..
Лепо је што се ви Хрвати- нагонице држите заједно, ал' ја тако умне вилософе ретко пратим; држим се ових јаснијих- Хегела, Хајдегера, Морена- њих боље разумевам...

Citirao bi Ramba.. .
..

Zašto onda Amerikanci, sa tolikim standardom, svuda po svetu štite svoje nacionalne interese bombama? Što palamude?

Zašto onda Amerikanci, sa tolikim standardom, svuda po svetu štite svoje nacionalne interese bombama? Što palamude?

Ma, nisu to Amerikanci, nego Svetska vlada. Američka vojska i vojska NATO pakta ne štiti Američke interese, već štiti interese Svetske vlade.

Svetska vlada je iskoristila Ameriku i dodelila joj ulogu globalnog policajca.

Mi mali ljudi, mi mislimo da je Amerika jedno, a Rusija nešto drugo i da su oni odvojeni, da funkcionišu nezavisno jendi od drugih. Mi ne vidimo tu Svetsku vladu. Ona je za nas nevidljiva i daleka.

Svetska vlada zapravo upravlja i manipuliše i Amerikom i Rusijom. A jedan od osnovnih i najefektnijih metoda vladanja jeste - Podeli, zavadi pa vladaj! Ovim principom Svetska vlada je celu drugo polovinu 20. veka držala pod kontrolom i vladala svetom zavađajući Rusiju i Ameriku. Držali su ceo svet u konstantnom strahu, jer je strah i nestabilnost ključ njihove vladavine.

Svetska vlada kreira problem, veštački stvori finansijsku, političku, vojnu, humanitarnu nestabilnost i strah, a onda kada narod kaže "Ne može ovo više ovako, nešto mora da se preduzme" onda ta ista Svetska vlada koja je kreirala problem, predlože svoje rešenje koje je uvek u korist te iste Svetske vlade, ljudi iz senke kojima je cilj da svoju moć, bogatstvo i uticaj ojačaju, očuvaju i povećaju.

A mi, običan narod, mi vidimo ono što nam se plasira. Mi zbog večitih napetosti između Rusije (SSSRa) i Amerike, mi mislimo da su to dve odvojene celine, dve nezavisne države i onda delimo strane, ali ne vidimo da je iznad njih jedno globalno, internacionalno telo, ne vidimo da je tu na delu metod - zavadi pa vladaj.

Najveći problem je što Svetskoj vladi uspeva. Šta god da se dogodi, ovi moćnici iz svetske vlade će ostati na svojim pozicijama moći i vešto će svaku situaciju, ako i ima situacija koje su za njih nepredviđene, da preokrenu u svoju korist.

Svetska vlada nije država, ona nema svoju državu, njena država je ceo sevet. Oni su nevidljivi u javnosti i medijima i uvek neki njihovi predstvanici govore u njihovo ime. Oni su sebe pozicionirali kao internacionalno telo koje je praktično orbitira iznad drugih dražava, i to internacionalno telo zapravo vodi globalnu politiku, to telo druge države pomera kao figure na šahovskoj tabli.

Ova de facto Svetska vlada često je nazivana i Piramida, internacionalisti, Treća sila, a 2002 godine su nazvani Globalisti.

Piramida su nazivani jer su pisali da su na vrhu piramide i još mnogo toga vezanog za okultizam.

Internacionalisti jer nemaju nacionalizam, već im nacionalizam služi kao metod vladanja. Oni su sve i ništa.

Treća sila. prva je bila Amerika, druga je Sovjetski Savez, a oni su treća sila.

Najnoviji naziv je vezan za globalizam i približavanju stvaranja jedne Globalne Super Države sa jednom svetskom vladom. Evropska Unija služi kao pilot projekat.

Ljudi misle da je Amerika ta koja osvaja i koja vlada polovinom sveta, i ne vide šta se Americi sprema i šta se tamo događa i koliko je Amerika izmanipulisana. Ono što mi mislimo da je bio teroristički napad, kada je u jednom danu poginulo 3000 ljudi. To nije delo Amerike a ni Al Kaide, to nisu američki nacionalni interesi, a nisu ni interesi Al Kaide. To je na delu bila Svetska vlada, globalisti koji su zavadili Ameriku sa Islamskim svetom. I iznad te Amerike nalazi se Svetska vlada.

Mnogi su govorili i pisali o Tri čina stvaranja Svetske vlade - Novog sveta. Ta tri čina su u stvari tri svetska rata. Prva dva čina su završena i one ciljeve koje je svetska vlada postavila su i ostvareni.

Treći čin je Treći svetski rat. Cilj je da se u svetu stvore krize i nestabilnosti svih vrsta, ekonomske, verske, nacionalne, vojne, političke, kulturne, moralne sve sa ciljem da se izazove sveopšti globalni rat svako protiv svakog.
Amerika sa Rusijom, Severna Koreja sa Južnom Korejom i Japanom, Pakistan sa Indijom, Kina sa Indijom, Izrael sa Turskom i drugim muslimanskim državama, Hrvatska sa Srbijom.... svako sa svakim.

Drugi cilj im je smanjenje globalne poplulacije, što će se postići ovim globalnim ratom.

A onda kada se svet izmori od ratovanja, kada osiromaši, kada od posledica rata, nestašice vode, hrane i ostalih potrepština pomre nekoliko milijardi ljudi, onda će ova Svetska vlada celom svetu da predloži jedino realno rešenje a to je Svetska vlada, Globalna vlada i jedna Super država. Za globalne probleme idu globalna rešenja.

To su užasi koje spremaju ovi globalisti.

Poslednja izmena:
Može novi, ali samo prvo da potpišu da će za sve što urade da odgovaraju po našem zakonu, ali u Kini i pred kineskim sudijama, i da će tamo služiti kaznu.

Vi niste ni svesni koliko Kinu zabole za Srbiju, ona gleda samo države u svom okruženju i nije još uvek u vojnom smislu svetska sila nego regionalna.

Ekonomija Kine je najpovezanija sa američkom ekonomijom.

Ajde da si barem napisao ruske sudije al realno i Rusiju sve više zabole za nas.

Da ne pričam to da su se najveće lopuže poput Mire Marković i Bogoljuba Karića našle u Rusiji da uživaju godinama.

To koliko su Mira Marković i Bogoljub ukrali za godinu dana žutare sve zajedno nisu za 10 godina a Rusija ih je udomila jer ona najbolje kapira tajkunsku priču jer tajkun je ruska reč.

Poslednja izmena:

Back