Slaba logika. Primera ima puno da pojas u automobilu ne spasava život. Meni do sad nikad nije spasao a stavio sam ga hiljadu puta.
Opet slaba logika. Ni to što ti imaš WC u stanu ne znači nužno da mokriš u njega. Pitanje je samo kako bi to radio da ga nemaš....
Vidiš kako si lepo definisao svoju ulogu u ovom razgovoru, Mause

Žrtva, kojoj muzu resurse je
bad guy, ali ipak ne toliko loša kao siledžija. Pretpostavljam da taj čudan okret ima veze sa time što je žrtva slovesnskog iliti robovskog porekla, a ove siledžije su arijevci....
I zbog takvog sticaja okolnosti mi treba da se pomirimo sa našom robovskom sudbinom.... Kakva dijalektika

To je jednostavno istorijski proces, i oko toga nema rasprave?
Crevez chiens si vous n'êtes pas contents? Ako ti ovakvo razmišljanje prolazi kod studenata BU, ne prolazi kod nas koji imamo mozak. Mause, toliko ti je cela spika puna logičkih grešaka u razmišljanju da imamo transfer blama.
Nisu mogli ni Franjo ni Sloba ništa da dogovore da je pre raspada SFRJ zapad rekao -
No, no, mora referendum i da se čuje narodna volja.
Primećujemo trend.
Neodgovornost jeste glavni problem. Ovde kod nas. Neslaganja imamo zato što si ti mlad i neiskusan i ne vidiš dalje od svog stana. Misliš da si ti odgovoran za uređenje tvoga stana i kada slučajno kroz prozor uleti kamen, misliš da ti ga šalju istorijske okolnosti vođenje božijom promisli i psuješ svoju decu zašto su neogovorni i ne nose šlemove.
Dok ti ne prekineš da skidaš odgovornost sa onih čija je odgovornost mnogo veća od naše, neće nema biti bolje.
Opet dokazuješ svoju neukost. Amerika se ostrvila na nas tek skoro.
Mause, izvrćeš teze, ti si taj koji verje u neke nepromenljive okolnosti koje su nametnute sa strane i kojima moramo da se pokoravamo da ne bi dobili po njušci. To je otprilike najbliže konceptu Boga što može biti. Mi, pak, znamo ko je krivac. Poimence. Lako se nađe kratak presekna internetu...
https://yugoslaviablog.wordpress.com/