Као љубитељ имена и злодела Зорана Ђинђића, требало би да се обавестиш бар елементарно о политичкој теорији и философији, макар као "омаж" свом пок. фиреру. Јер, очито је да ти, као евидентна и неприкривена жутарица

не презаш да ставиш у исту раван кривицу "црвених" и "жутих", не би ли се то упоређивало.
Колика је то бесмислица- показаћу ти са пар чињеница, а ти их сам комбинуј, да видимо до ког ћеш "резултата" доћи.
Црвени су имали идеологију; какву- такву, али- идеологију. Са манама, предностима, добрим и лошим решењима, истинама и заблудама.
Жути немају идеологију;
то је одсуство идеологије.
За то имамо прегршт доказа; па, зар није и сам Ђинђић рекао- "Коме је до морала, нека иде у Цркву"?

Прагматизам, као основна идеја водиља жутих не садржи никакав општи морално етички кодекс; подразумева повијање пред силом, бирање битака које се бију, калкулације око свих постављених питања. Нема установљених, почетних вредности- оне се одређују према тренутном "интересу".
Докле је довела та неолиберална "идеологија" не само Србију, него и свет- види се сасвим добро и лаичким погледом.
Вероватно си млад, сигурно- знатно млађи од мене.
Ако не припазиш, постаћеш задрт и "погрешан" човек, са годинама. Живот који је пред тобом казниће превише "прагматизма", а премало
норми.
А ти- како хоћеш.