Da li je Srbija okupirana zemlja?

Nema ideologije u Srpskoj politici
Као љубитељ имена и злодела Зорана Ђинђића, требало би да се обавестиш бар елементарно о политичкој теорији и философији, макар као "омаж" свом пок. фиреру. Јер, очито је да ти, као евидентна и неприкривена жутарица:lol: не презаш да ставиш у исту раван кривицу "црвених" и "жутих", не би ли се то упоређивало.
Колика је то бесмислица- показаћу ти са пар чињеница, а ти их сам комбинуј, да видимо до ког ћеш "резултата" доћи.
Црвени су имали идеологију; какву- такву, али- идеологију. Са манама, предностима, добрим и лошим решењима, истинама и заблудама.
Жути немају идеологију; то је одсуство идеологије.
За то имамо прегршт доказа; па, зар није и сам Ђинђић рекао- "Коме је до морала, нека иде у Цркву"?:roll:
Прагматизам, као основна идеја водиља жутих не садржи никакав општи морално етички кодекс; подразумева повијање пред силом, бирање битака које се бију, калкулације око свих постављених питања. Нема установљених, почетних вредности- оне се одређују према тренутном "интересу".
Докле је довела та неолиберална "идеологија" не само Србију, него и свет- види се сасвим добро и лаичким погледом.
Вероватно си млад, сигурно- знатно млађи од мене.
Ако не припазиш, постаћеш задрт и "погрешан" човек, са годинама. Живот који је пред тобом казниће превише "прагматизма", а премало норми.
А ти- како хоћеш.

Tako što hapse i streljaju izdajnike koji idu u strane ambasade po savete i dobijaju koverte sa novcem za izvršavanje datih uputa, koji su protiv interesa i zdravlja naroda. Kod nas je to nemoguća opcija jer bi trebalo streljati pola Skupštine.

Pa ne moramo da sreljamo pola skupštine. To je svakako neadekvatna metoda koja bi izazvala haos i dramatične posledice, ali da isključimo iz politike pola skuptine, to je već ostvarivo i efektno.

Apatija i beznađe da je nemoguće promeniti bilo šta služi samo aktuelnoj vlasti koja na račun tog narodnog ubeđenja otima i pljačka. Zbog tog ubeđenja mnogi ljudi ne izlaze na izbore i politički su neaktivni. A to posebno odgovara aktuelnoj vlasti. Samo vi nemojte izlaziti na izbore, ima ko će za nas da glasa. I tako se režim "ćuti i otimaj" nastavlja.

Prvi princip svakog građanina Srbije koji namerava ostati ovde da živi bi trebalo da, makar kroz izbore, odstrani kancerogene političare, posebno one političare koji se vrte po državnim funkcijama već 20 i više godina.

Drugi princip bi bio: Ili velika izlaznost na izborima ili BOJKOT izbora. Trećeg nema.

Meni se čini da jedino na takav način legalno i legitimno Srbija može da dobije nove političare. A Srbiji su novi političari potrebniji neko kiša pustinji.

Алиби за издају у једној реченици; честитам, јаснији не можеш бити...:lol:
Реци ми сад- Жућко- које сте то наше интересе заштитили?:roll:
Шта сте том премудром политиком сачували?

Prvo moraš da shvatiš da naši srpski problemi nisu Svetska vlada.

Naši srpski problemi su naši ološi od političara kojima je jedini cilj da se dočepaju vlasti preko koje će da ostvaruju svoje lične, sebične i kriminalne ciljeve, pritom ne mareći nimalo za narod niti za bilo kakve nacionalne interese.

Kad to budeš shvatio i razumeo uzdićićeš se iznad prosečnog, neobrazovanog nacionaliste čija je politika na nivou srednjoškolca.

Drugo moraš da shvatiš šta je ta Svetska vlada i ko su ti okupatori.

De facto Svetska vlada je vlada koja de facto vlada celim svetom, a ne samo Srbijom. Vlada koja vlada samo Srbijom naziva se srpska vlada.

Dakle taj okupator, o kome ovde pričaju, jeste ta - de facto - svetska vlada. To je taj okupator koij nije "okupirao" samo Srbiju, već je taj okupator "okupirao" praktično ceo svet - Francusku, Nemačku, Rusiju, Ameriku, Japan, Australiju, Indiju...

Postavlja se prosto pitanje - Kako su se sve te druge države izborile sa "okupatorima"?

Ako je Srbija u ovako lošem stanju zbog okupatora, zbog svetske vlade, kako to onda nisu i sve ostale države u lošem stanju?

Meni se čini da jedino na takav način legalno i legitimno Srbija može da dobije nove političare. A Srbiji su novi političari potrebniji neko kiša pustinji.[/B]

Jesi li ti svestan šta pričaš. Koje to nove političare možeš da izabereš na izborima u Srbiji 1942?

Ako je Srbija u ovako lošem stanju zbog okupatora, zbog svetske vlade, kako to onda nisu i sve ostale države u lošem stanju?

Zato što našu državu i narod žele da unište. Ako ti je pamet ko u ribice, seti se šta je bilo u Prvom ratu u Cirihu, seti se Ženevskog jezera, seti se genocida i dečijih logora u Bernu i Lozani, seti se sankcija i bombardovanja Švajcarske...

Poslednja izmena:
Jesi li ti svestan šta pričaš. Koje to nove političare možeš da izabereš na izborima u Srbiji 1942?

Zato što našu državu i narod žele da unište. Ako ti je pamet ko u ribice, seti se šta je bilo u Prvom ratu u Cirihu, seti se Ženevskog jezera, seti se genocida i dečijih logora u Bernu i Lozani, seti se sankcija i bombardovanja Švajcarske...

O božeee... Pa gde sam ja pominjao bilo kakve izbore iz Drugog svetskog rata? Nigde čoveče nisam ni pominjao 1942. godinu.

Jel čitaš ono što citiraš ti ili samo onako nasumično odgovaraš šta ti padne na pamet?

Ja pričam o sadašnjem vremenu, o izborima iz 2017 i 2016. godine. Pričam o političarima koji pljačkaju srpski narod iz dana u dan. Pričam o poltičarima koji krše zakone i ustav. Pričam o političarima koji su penzionerima oteli 10% penzije. Pričam o političarima koji su napravili na desetine tajnih i štetnih ugovora između privatnih i javnih preduzeća. Pričam o političarima koji su sproveli razbojničku i lopovsku privatizaciju, o političarima koji arče državni novac, o političarima koji se zadužuju kod MMFa da bi plaćali sebi političke kampanje, vile, putovanja i letovanja, o političarima koji su nas zavadili sa celim svetom, o političarima koji su ratovali sa celim svetom i izgubili u napred izgubljeni rat, o političarima koji su u džakovima iznosili pare iz države......

Obrati pažnju, to su sve bili naši plitičari. To su sve bili političari srpskog i crnogorskog porekla.

Da, da, da... svi žele nas da unište, ali im nikako ne polazi za rukom zato što smo mi jači od svih njih, jel tako?

Oni svi žele da nas unište, i Svetska vlada, i jevrejski lobi, i Londonski klub, i Trilateralna gupra, i Masoni i Iluminati, i engleska kraljica, i Pentagon, i svi oni žele da nas unište, i nas i našu državu, ALI, mi smo jači od svih njih zajedno, jel tako? I mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole. :hahaha:

O božeee... Pa gde sam ja pominjao bilo kakve izbore iz Drugog svetskog rata? Nigde čoveče nisam ni pominjao 1942. godinu.

Jel čitaš ono što citiraš ti ili samo onako nasumično odgovaraš šta ti padne na pamet?

Ja pričam o sadašnjem vremenu, o izborima iz 2017 i 2016. godine. Pričam o političarima koji pljačkaju srpski narod iz dana u dan. Pričam o poltičarima koji krše zakone i ustav. Pričam o političarima koji su penzionerima oteli 10% penzije. Pričam o političarima koji su napravili na desetine tajnih i štetnih ugovora između privatnih i javnih preduzeća. Pričam o političarima koji su sproveli razbojničku i lopovsku privatizaciju, o političarima koji arče državni novac, o političarima koji se zadužuju kod MMFa da bi plaćali sebi političke kampanje, vile, putovanja i letovanja, o političarima koji su nas zavadili sa celim svetom, o političarima koji su ratovali sa celim svetom i izgubili u napred izgubljeni rat, o političarima koji su u džakovima iznosili pare iz države......

Obrati pažnju, to su sve bili naši plitičari. To su sve bili političari srpskog i crnogorskog porekla.

Da, da, da... svi žele nas da unište, ali im nikako ne polazi za rukom zato što smo mi jači od svih njih, jel tako?

Oni svi žele da nas unište, i Svetska vlada, i jevrejski lobi, i Londonski klub, i Trilateralna gupra, i Masoni i Iluminati, i engleska kraljica, i Pentagon, i svi oni žele da nas unište, i nas i našu državu, ALI, mi smo jači od svih njih zajedno, jel tako? I mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole. :hahaha:

Džaba kolega... propaganda vlasti je učinila svoje.. Nema tu osnove za zdrav razum a ni iskustva iz kog bi trebalo stvoriti širu sliku.. Zato i biramo ovakave kakve imamo i pored stvari koje nam se desavaju.. U takvom ambijentu je smešno očekivati bilo kakave promene Meni je ne zamislivo da neko na osnovu urađenog moze ponovo da izabere AV ali eto kod nas je sve moguće ..

Као љубитељ имена и злодела Зорана Ђинђића, требало би да се обавестиш бар елементарно о политичкој теорији и философији, макар као "омаж" свом пок. фиреру. Јер, очито је да ти, као евидентна и неприкривена жутарица:lol: не презаш да ставиш у исту раван кривицу "црвених" и "жутих", не би ли се то упоређивало.
Колика је то бесмислица- показаћу ти са пар чињеница, а ти их сам комбинуј, да видимо до ког ћеш "резултата" доћи.
Црвени су имали идеологију; какву- такву, али- идеологију. Са манама, предностима, добрим и лошим решењима, истинама и заблудама.
Жути немају идеологију; то је одсуство идеологије.
За то имамо прегршт доказа; па, зар није и сам Ђинђић рекао- "Коме је до морала, нека иде у Цркву"?:roll:
Прагматизам, као основна идеја водиља жутих не садржи никакав општи морално етички кодекс; подразумева повијање пред силом, бирање битака које се бију, калкулације око свих постављених питања. Нема установљених, почетних вредности- оне се одређују према тренутном "интересу".
Докле је довела та неолиберална "идеологија" не само Србију, него и свет- види се сасвим добро и лаичким погледом.
Вероватно си млад, сигурно- знатно млађи од мене.
Ако не припазиш, постаћеш задрт и "погрешан" човек, са годинама. Живот који је пред тобом казниће превише "прагматизма", а премало норми.
А ти- како хоћеш.

Pogrešna pretpostavka.. Oni koji po kafanama određuju ko će biti šta mene ne interesuju i njih stavljam u istu ravan sa svim ostalima crveni žutu zeleni meni je to isto kao što rekoh .. Ono za šta se ja zalažem je nešto sasvim drugo i od DS, SNS a i od SPS odnosno SKJ.. Gradjanska država prava gde su institucije sistema iznad svakog pojedinca..Gde se kvalitet ceni i dolazi na površinu a sljam pada na dno.. Gde se domaci interesi stavljaju ispred vlastitih (strankinih).. Neka vrsta tehnokratske vlade gde profesionalizam i kvalitet ide ispred partijske knjižice.. ..

Poslednja izmena:

Pa i ja pričam o sadašnjem vremenu, samo što ti nasumično okrećeš nešto svoje.

A na ove nipodaštavajuće i uvredljive rečenica iz poslednjih redova, mogu samo da ti odgovorim - Bravo, Pajo, samo napred!
v10_55512.jpg

Poslednja izmena:
Xa xa xa, već 17 godina donosimo nove zakone po nalogu EUF, i kao nisu mogli da donesu ni jedan da izađu na kraj sa ovim fazonima :) Daj bre, Pajo, pa nismo deca.
EUF je i osmislila i omogućila sebi pljačku Balkana, preko ovakvih fizionomija.

A sta to imaju pljačkati?

Nas su opljačkali naši, i samo naši tek po neki se stranac niskog morala ogrebao o nas.

Pa i ja pričam o sadašnjem vremenu, samo što ti nasumično okrećeš nešto svoje.

A na ove nipodaštavajuće i uvredljive rečenica iz poslednjih redova, mogu samo da ti odgovorim - Bravo, Pajo, samo napred!

Ja pričam o sadšanjem političkom stanju u Srbiji i izborima iz 2017. i 2016. godine, ti pominješ nekakve izbore iz 1942. godine. Drugi svetski rat nije sadašnje vreme.

Tvrdiš da je Sbija u rasulu zato što okupatori (Svetska vlada) žele da nas unište. Ja te pitam što nas nisu uništili do sada?

A sta to imaju pljačkati?

Nas su opljačkali naši, i samo naši tek po neki se stranac niskog morala ogrebao o nas.

Ne budi smešna...

Svaku zemlju koju razbucaju, zauzmu njihova tržipta, isisaju kvalitetno stanovništvo, postave marionete i odštampaju od od 500-1000 milijardi US$ bez pokrića

- - - - - - - - - -

A ove gore jeste CIA, MMF i WB postavljala...

Ne budi smešna...

Svaku zemlju koju razbucaju, zauzmu njihova tržipta, isisaju kvalitetno stanovništvo, postave marionete i odštampaju od od 500-1000 milijardi US$ bez pokrića

- - - - - - - - - -

A ove gore jeste CIA, MMF i WB postavljala...

Vi starija generacija (predpostavljam) izgleda da niste još ušli u 21vek.. Mongolija se razvija danas.. cela Azija i J Amerika a vi još uvek pričate o Berlinskim zidu.. Nema više ucena carina koje se ne mogu izbeći na neki način ... Evo neki dan mi se je jeo Travnicki sir odem na Ebay i naručim 1kg 8,9EVRA plus PTT.. Razumete li vi šta je danas internet..

Pusti me toh trivijalnog pitanja šta je internet ... Azija je manje više slobodna.

Bez slobode nema ekonomije

Imperija ima svoje planove, svoje kvote, carine, polupropusne granice, banke, ucene ... i druge korporacijske mehanizme u subjugaciji.

Naravno da ćemo vrhunski sir da prodajemo za 9e umesto za 19e, a kilo telećeg organskog mesa za 4e umesto za 30e.

Tako je to sa poraženima

Džaba kolega... propaganda vlasti je učinila svoje.. Nema tu osnove za zdrav razum a ni iskustva iz kog bi trebalo stvoriti širu sliku.. Zato i biramo ovakave kakve imamo i pored stvari koje nam se desavaju.. U takvom ambijentu je smešno očekivati bilo kakave promene Meni je ne zamislivo da neko na osnovu urađenog moze ponovo da izabere AV ali eto kod nas je sve moguće ..

Ispravno su govorili grčki filozofi: Kakav narod, takva vlast.

Taj AV je čist primer, idealan reprezentativan uzorak prosečnog srpskog političara koji je na sve spreman, apsolutno na sve spreman samo da se dočepa vlasti i da ostane na vlasti.

Taj je promenio i crkvu, i ideologiju, i boga, i saradnike, i neprijatelje, i prijatelje, i ženu, i političke ciljeve i programe samo da se dočepa vlasti. Taj će sutra da juri MMF i da ih moli, da skine gaće i da ih moli za dodatne milione koje će onda njegova politička partija da potroši na političku kampanju i to sve opet sa ciljem da dobije na izborima. To je taj obrazac političkog delovanja naših političara.

Kad ga budu skinuli sa vlasti, tek će onda isplivati u javnost brlog i mulj koji ostaje iza SNSa.

Na žalost u režimu "ćuti i kradi" nije samo pozicija, već i veliki deo opozicije. Svi su oni u istom taboru kada se kraducka. Svi bi oni malo kraduckali, a gde prođe "malo" tu će probati i "mnogo". E, to je ozbiljan problem, naš srpski problem. Da nestane Svetska Vlada, Amerika i MMF, mi bi i dalje tavorili u mulju, medijskom mraku i aferama zato što bi i dalje imali te iste političke ološe, lažne nacionaliste, lažove i prevarante koji ulaze u politiku zarad svojih ličnih, sebičnih i profiterskih motiva i ciljeva.

Pusti me toh trivijalnog pitanja šta je internet ... Azija je manje više slobodna.

Bez slobode nema ekonomije

Imperija ima svoje planove, svoje kvote, carine, polupropusne granice, banke, ucene ... i druge korporacijske mehanizme u subjugaciji.

Naravno da ćemo vrhunski sir da prodajemo za 9e umesto za 19e, a kilo telećeg organskog mesa za 4e umesto za 30e.

Tako je to sa poraženima

Moraš malo to da razdvojis.. Nema kvota za njihove državljane nemoguće ih je primeniti.. Kvote mogu biti samo preko vlade Srbije.. Znaci oni su pustili Chile kao najvećeg proizvodjaca bakra koji je danas već stigao Eu standarde a i Panamu sa svojih 3mil koji su na putu iz svog dvorišta a Srbiji ne daju oko da otvori..po kojoj to logici dragi kolega.. Cena sira je realna 10-15% veća od vrhunskog Danskog sira.. Pričas gluposti ..

Ne nemam pojma. Ne komentarišeš organsku hranu, već farme i pričaš o fabričkoj proizvodnji, ja pričam o manufakturnoj i kvalitetnijoj...

Kada je sajam pića i hrane, onda dolaze iz svih ambasada i kupuju sve domaće, bez sertifikata, bez papira, samo preko poljpr. gazdinstva. što je nemoguće izvesti na taj način...itd ... stranci kupuju, slatko ajvar, vino, sir, suvo meso itd ...

Znaju da to vredi ...mnoogo više !

Ne nemam pojma. Ne komentarišeš organsku hranu, već farme i pričaš o fabričkoj proizvodnji, ja pričam o manufakturnoj i kvalitetnijoj...

Kada je sajam pića i hrane, onda dolaze iz svih ambasada i kupuju sve domaće, bez sertifikata, bez papira, samo preko poljpr. gazdinstva. što je nemoguće izvesti na taj način...itd ... stranci kupuju, slatko ajvar, vino, sir, suvo meso itd ...

Znaju da to vredi ...mnoogo više !

Vredi onoliko koliko neko hoće da plati.....Ipak moraš malo da uloži da bi došao do kupaca i stvorio brend prepoznatljiv sirom sveta.. Ajvar se već nalazi u svakoj prodavnici ovde velikoj ili maloj prepoznatljiv i prihvaćen od potrošača...uvoze ga i reklamiraju veliki.. Primer za vas.. Ovde najveći na tržištu Arla reklamira jela sa ajvarom https://www.arla.dk/opskrifter/pasta-med-ajvar-krydret-gronsagssauce-og-svinemorbrad/

Оне државе који нису у лошем стању, а таквих је врло мало- у стању су да се војно заштите.
А ти можеш да рационализујеш издају колико год хоћеш, опет је издаја.

- - - - - - - - - -

Gradjanska država prava gde su institucije sistema iznad svakog pojedinca
Колики је ово политички идиотизам, нека ти објасни пок. Ђики; има у његовим "радовима" довољно објашњења да чак и ти схватиш колики је ово нонсенс...:roll:
Грађанин је изнад система; права појединца, испред општег интереса.
Даклем, грешчица у стартићу...:lol:

- - - - - - - - - -

To je ono što ti vidiš. Ja kontam da bi dobila nerni slom kada bi shvatila koliko su se tek nakrali oni odande.
Не покушавај; ради за странце, а има неке трачице савести, па не сме да сагледа ситуацију.

Оне државе који нису у лошем стању, а таквих је врло мало- у стању су да се војно заштите.
А ти можеш да рационализујеш издају колико год хоћеш, опет је издаја.

- - - - - - - - - -

Колики је ово политички идиотизам, нека ти објасни пок. Ђики; има у његовим "радовима" довољно објашњења да чак и ти схватиш колики је ово нонсенс...:roll:
Грађанин је изнад система; права појединца, испред општег интереса.
Даклем, грешчица у стартићу...:lol:

- - - - - - - - - -

Не покушавај; ради за странце, а има неке трачице савести, па не сме да сагледа ситуацију.

Panama je u stanju da se vojno zaštiti.:hahaha:...

Panama je u stanju da se vojno zaštiti.:hahaha:...
Ууу, жешћи ти пример...:lol:
Па, то је незванично чланица САД... Погледај, де, мала моја, са прозора јединога- ко је власник свега и свачега у Панами?:roll:
Хоћеш и себе да окупирају, генија?

Back