Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Znaci,mislis da je smrt njegovih babe i djeda,apstraktan pojam?
Nadmasio si sam sebe,a i prilicno si bezobrazan,da ne kazem tezu rijec.
Toliko si navodno protivnik "teroristicko-ubilackog rezima",a sam si jos gori od toga kao licnost i covjek,cim ti je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam" i "udbaski narativ".
Sramno!

Koliko Srba znas koji voze nemacka kola?

Koliko Srpskinja znas koje gledaju turkse serije?

Jesi li svima njima rekla da su 'jos gori od toga kao licnost i covjek,cim ti je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam" i "udbaski narativ" ?

Jesi li rekla milionima Srba to, i ako ne, zasto nisi, i zasto si se i ti nekada vozila nemackim kolima i gledala turske serije?

Da te podsetim, Nemci su streljali njihove pretke.

Turci su klali njihove pretke.

A oni sada voze nemacka kola i gledaju turske serije, letuju u Turskoj i beze da rade u Nemacku?

Pa hajde daj jos malo tih udbaskih gluposti, Limunado?

Poslednja izmena od moderatora:
Da,vjerovatno i ljetuju u Ausvicu.
Pa ne letuju u Ausvicu, kao sto i ovi u Albaniji letuju u nekim turistickim mestima po Albaniji.

Kako moze tvoj komsija da salje dete da radi u Nemacku, a Nemci streljali Srbe?

Jesi li prekinula prijateljstvo sa njim zbog toga?

Hajde sada da se ide redom, i svako od vas koji je pobegao u Nemacku da radi, ili deca mu, i koji vozi nemacka kola; da cujemo kakve cete sledece besmislene udbaske narative da provalite.

Ma i ja sam potpuni idiot sto vam odgovaram na ove besmislice, objektivno.

Jesi li svima njima rekla da su 'jos gori od toga kao licnost i covjek,cim ti je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam" i "udbaski narativ" ?

Jesi li rekla milionima Srba to, i ako ne, zasto nisi, i zasto si se i ti nekada vozila nemackim kolima i gledala turske serije?

A oni sada voze nemacka kola i gledaju turske serije, letuju u Turskoj i beze da rade u Nemacku?

Sramno i stidi se,jos jednom cu ti reci!
Protiv njemackih auta i turskih serija nemam nista.Kao ni protiv bilo cijih auta i serija.
Ali protiv njemackih i turskih okupatora i zlocinaca itekako imam.
Stidi se i poredjenja i svog "narativa".
Vise mi nisi cak ni simpatican u svojoj ludosti.

Protiv njemackih auta i turskih serija nemam nista.Kao ni protiv bilo cijih auta i serija.
Bold- Sramno, i stidi se!!!

Mozes li da objasnis to, zasto nemas nista protiv toga, a Turci i Nemci ubijali Srbe!!!

Objasni se!

A simpaticni su ti oni koji letovanja u Hrvatskoj porede sa ustaskim zlocinima, samo da bi opravdali botovanje za ovaj rezim koji ubija i reketira Srbe?

Vazi.

Bold- Sramno, i stidi se!!!

Mozes li da objasnis to, zasto nemas nista protiv toga, a Turci i Nemci ubijali Srbe!!!

Objasni se!
Zasto bih imala ?
Ja nijedan narod ne mrzim.Mrzim zlocince.
I ne poturaj mi te "udbaske"splacine da je zlocin neki auto ili neka serija.

Zasto bih imala ?
Ja nijedan narod ne mrzim.Mrzim zlocince.
I ne poturaj mi te "udbaske"splacine da je zlocin neki auto ili neka serija.
Kako zasto bi imala?

Pa ti podrzavas kontekst ove teme, cak i Obzervorovo pomahnitalo-ludacko sirenje tog konteksta.

To ti je sve u skladu konteksta teme- idi da pljujes ove koji voze nemacka kola i gledaju turske serije.

Da te podsetim Limunado, poenta i kontekst teme je da oni koji letuju u Hrvatskoj i Albaniji, to su gori ljudi od ovih koji rade za kriminalni Vucicev rezim.

Moralno gori.

Obzerver naravno direktno izvlaci da oni koji letuju ili ne kritikuju ove sto letuju- da oni direktno podrzavaju Antu Pavelica i Ustase!!!

I hajde ti sada meni reci, da li je to normalno, lupetati da ako neko letuje u Hrvatskoj podrzava Antu Pavelica? Da li je to normalno, izvuci tako nesto kao zakljucak, ili je za tesko lecenje nekim jakim lekovima?

Da li to ima imalo, cak i trunku neke ljudske racionalnosti u sebi, ili je besraman udbaski spin, koji za cilj ima da podrzi ovu teroristicku vlast u Srbiji?

Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.

Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.

Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?

Opcijom broj jedan ne činiš nikome nikakvo zlo.

Opcijom broj 2 (saučesništvom u apsolutnom, iskonskom zlu), ti potpomažeš zlo, ti postsvljaš sebe kao saučesnika ekipi zbog koje je:
- desetine hiljada Srba ubijeno u ratovima od 1992 do danas,
- stotine hiljada Srba proterano sa vekovnih ognjišta,
- milioni raseljeni po inostranstvu, u potrazi za životom što dalje od SNS/Radikalskog/SPS zla.
- zemlja zadužena toliko da nikada neće izaći iz dužničkog ropstva.
- zemlja i voda rasprodati strancima.
- kultura dovedena na nivo srednjeg veka.

Eto ti, pa sam izaberi šta je sramotnije.

Inteligentni stvore,to je upravo do ljudi koji idu tamo,a o tome se ovde i govori.
Pročitaj naslov teme.

Evo ja nisam niciji i nikakav bot,ali kazem da porediti zlocine ustasa i Ante Pavelica sa nekim politickim rezimom u Srbiji,koliko god da smo protiv njega je,u najmanju ruku, bestidno.
To znaci umanjivanje zlocina tih istih ustasa,protiv kojih se navodno borite,a ne borbu protiv rezima.
Ovde se ne radi o upoređivanju toga, već da li je sramotnije letovati u današnjoj Hrvatskoj nego biti bot.
Šta današnja Hrvatska ima sa tim zločinima, idu ljudi da žive i rade i u Nemačku, ne vidim da je to nekome problem.

Ko su ti okupatori?
Mozes li mi dati neki primer, neko konkretno ime i prezime?

🤣 Je li ste vi realni? Pa cela Srbija je vekovima bila poprište sukoba, grobova imamo na svakom ćošku, je li ovo znači da svi treba da se raselimo, kao ti, negde van Srbije ? :mrgreen: Pa iz daleka da šaljemo patriotske pozdrave? I opet pominjanje ustaša dok političari ubijaju sopstveni narod korupcijom??? Mislite da je normalno ostati u prošlosti i boriti se i dalje protiv Hrvatske i Albanije dok nam decu sada ubijaju??? Au borci al ste promašili poentu :(

II deo: kako ovo shvatiti nego kao imputiranje?
Tipično, kad god te neko satera u ćošak, ti izvadiš replike, trolovanje, imputiranje i slično :roll: i ti obavezno nastavi da mi objašnjavaš kako Nemci u Kg u stvari nisu bili pobornici naci ideologije već slučajni, obični Nemci koji su postupili po naređenju. Mislim da su imali veliki propust što nisi mogao da budeš u Nirnebergu, možda svi bolje prošli :mrgreen:

🤣 Je li ste vi realni? Pa cela Srbija je vekovima bila poprište sukoba, grobova imamo na svakom ćošku, je li ovo znači da svi treba da se raselimo, kao ti, negde van Srbije ? :mrgreen: Pa iz daleka da šaljemo patriotske pozdrave? I opet pominjanje ustaša dok političari ubijaju sopstveni narod korupcijom??? Mislite da je normalno ostati u prošlosti i boriti se i dalje protiv Hrvatske i Albanije dok nam decu sada ubijaju??? Au borci al ste promašili poentu :(
On se bori iz Kalifornije. Evo zapraljao je tastaturu od tolike borbe na bojnom polju; jos ce da ti dobacuje sa 10.000 km pozadine kako ti mrzis Srbe i navijas za ustase.

O kakvim zločinačkim režimima može biti reči kad ove uplakane oportuniste i lopove na vlasti svako živ može bez ikakvih posledica da ismeva, pljuje, naziva svim mogućim zoološkim imenima, i sve što uz to ide?

Oportunizam & histerija ≠ zločinački režim.
Dodji u Srbiji da vidis sta znaci reketiranje i streljanje od strane udbasko-mafijaskog rezima.

Dodji da vidis sta mafijasi na vlasti rade i kako prete ljudima.

Hajde dodji.

Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.
2025-06-21-12-20-52-014.jpg

Mora se Vučiću priznati da je sposoban da narodu nametne debilnu temu, kao što je ova.
Je li moguće da mi raspravljamo da li je sramnije botovanje ili letovanje u blizini kompleksa?! Takvu postavku pristojan čovek nikada ne bi nametnuo. To je nasilno nametanje gluposti narodu. To je bestidnost, iza koje ne stoji ništa osim želje da se izbegne diskusija o zločinima Aleksandra Vučića i njegovog režima.

Ono u čemu su Vučić i botovi glupi, je to da ne kapiraju da je bezobrazluk kad siluju svest ljudi, do te mere iritantan, da ih narod još više mrzi.

Vučić sigurno ne zna šta ga to čini iritantnim, pa zato radi nenormalne stvari.

Moze li i o jednoj temi ovde da se prica, a da se ne pominje Vucic?
Da li istorija postoji i prije njega?
Pa pokretač teme ga je turio u naslov.
Ne slažem se s tobom. Ja sam za permanentnu personalizovanu kampanju protiv njega. "Udri vraga, ne ostav' mu traga" kaže Njegoš!

Ovde se ne radi o upoređivanju toga, već da li je sramotnije letovati u današnjoj Hrvatskoj nego biti bot.
Šta današnja Hrvatska ima sa tim zločinima, idu ljudi da žive i rade i u Nemačku, ne vidim da je to nekome problem.
Pa ima,to su njeni zločini.Pripadnici tog hrvatskog naroda su činili užasne stvari pripadnicima našeg(srpskog) naroda.Isto važi i za Nemačku.To je do ljudi koji idu tamo.Ne znaju istoriju i nemaju nacionalnu svest.

Back