- Poruka
- 33.100
Pravi crtać!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: KOJI BRATE;JEL MISLIS NA MENE?dzerod:Sta prica ovaj?
dzerod:Da,na tebe
to je brstski rock sli bez toplote,tj. od dragosti :wink:g-rock:auuuuuuuu, jel neko ovde procito moje pitanje????
hehe, dzerod> zipa owaj ti pise nesto kao cmok ili...????![]()
![]()
![]()
![]()
joGooOOD:dadada...ali to se kasnije desilo,kapirash mnogo ranije se on odmetnuo![]()
joGooOOD:dadada...ali to se kasnije desilo,kapirash mnogo ranije se on odmetnuo![]()
lucija:odlicno pitanje, samo me potpuno izludjuje to sto ovi histericni "vernici"-maloumnici moraju da upropaste svaku ideju vec u zacetku.
btw, ne znamo. i ne znam kako bismo saznali. kanda ostaje stvar licnog izbora kako ces tumaciti sve te konstrukcije i u ciju ces dokumentaciju gurati nos.
meni se namece zakljucak da bi Lucifer olako mogao biti sasma kreativan i hrabar lik. slobodnjak.
lucija:odlicno pitanje, samo me potpuno izludjuje to sto ovi histericni "vernici"-maloumnici moraju da upropaste svaku ideju vec u zacetku.
btw, ne znamo. i ne znam kako bismo saznali. kanda ostaje stvar licnog izbora kako ces tumaciti sve te konstrukcije i u ciju ces dokumentaciju gurati nos.
meni se namece zakljucak da bi Lucifer olako mogao biti sasma kreativan i hrabar lik. slobodnjak.
GojkoSisa:Kakve nebuloze!!!