Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.389
Pa neko ima volju ka napretku ka raspalom svetu a neko ka napretku da ode na planinu i cuva ovce,msm da ce drugom pre poci za rukom ostvaranje takvog cilja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali mi u ovom
organizmu zvanom čovečanstvo ne možemo da preuzmemo više od jedne
uloge.
Naravno da ti možeš da utićeš na kvalitet tvog života u ogromnoj meri, ali isto tako je činjenično i da igraš sa onim kartama koje si dobio po rođenju.
Složila bih se sa ovim mišljenjem da mi, po rođenju, imamo samo ulogu kćerke/sina. Međutim, ogroman broj ljudi pored primarne porodice ima i rodbinu i sekundarnu porodicu. To znači da mi imamo više uloga.
Imamo ulogu sestre / brata, sestričine, bratanice, ulogu supruge ukoliko smo u braku. Imamo ulogu i roditelja ukoliko imamo decu.
I postoji još uloga. Završili smo neku srednju školu ili fakultet i postali smo pravnici, arhitekte npr, i to nam je uloga u poslovnom svetu..
Naravno, život nam je podelio karte pri rođenju. Od nas zavisi, od naše volje, da li ćemo uspeti da promenimo loše karte.
Ima puno primera, ali bih onda otišla u potpuni offtopic![]()
Stidljiva osoba i nenametljiva će teško postati prodorna osoba, neko ko ima depresivne momente teško da će u životu postati pozitivac i osoba koja pleni životnom radošću.
Nisam na te uloge mislila, već na tvoje mesto u organizmu. NapravilaSložila bih se sa ovim mišljenjem da mi, po rođenju, imamo samo ulogu kćerke/sina. Međutim, ogroman broj ljudi pored primarne porodice ima i rodbinu i sekundarnu porodicu. To znači da mi imamo više uloga.
Imamo ulogu sestre / brata, sestričine, bratanice, ulogu supruge ukoliko smo u braku. Imamo ulogu i roditelja ukoliko imamo decu.
I postoji još uloga. Završili smo neku srednju školu ili fakultet i postali smo pravnici, arhitekte npr, i to nam je uloga u poslovnom svetu..
Moram da se složim sa @Araon postom o "kartama dobijenim na rođenju."
Osim tih karti, karte nam još uvek dele kako naši tako i ovi svetski moćnici
Uglavnom ove iz "tanjeg špila"
Žao mi je.Upravo tako. Npr, moja porodica da se prosto igrom slucaja nije rodila tu gde jeste, ne bih imao 22 clana familije koja nisu vise zivi zbog rata i ne bi pocinjali pet puta sve ispocetka. Ali ko te pita.
Žao mi je.
Dođi ti, Džokeru, na hag
A, ovaj,
možemo da razvijemo border line zajedno te ih pod tom dijagnozom malo poredimo, šta misliš![]()
Ne. Ne bi bio gladan, ne bi te pojeo niko, ti si survajver po vokacijiNema sta da bude zao, tako je kako je, da sam rodjen u Ugandi bio bih mozda gladan i pojela bi me hijena.
Bog te čuva ti pazi ljude... Pa šta bude..Tako ti je kako ti je i furaj mali tom sredinom
Ja sam za svaka razvijanja![]()
Ne. Ne bi bio gladan, ne bi te pojeo niko, ti si survajver po vokaciji
Bog te čuva ti pazi ljude... Pa šta bude..
Hahahah
Razvijamo film
Kada ljudi ne živi sebe
Ali ja nisam napisala samo te reči, nego i objašnjenja i pesmicu samOd sinoć pokušavam da razumem ove reči, ali ih i dalje ne razumem.
Deo teksta
https://velikeprice.com/psihologija/da-li-smo-mi-krivi-bas-za-sve-sto-nam-se-desava/
"Neke od najuticajnijih kampanja najvećih brendova u ovom periodu poput „Just do it” (Samo uradi – Najki), „Impossible is nothing” (Ništa nije nemoguće – Adidas)", navodi Ilić
šire ideju naše velike moći da prevaziđemo sve životne prepreke i ostvarimo sve svoje ciljeve samo jakom snagom volje i verovanjem.
Ako im je verovati, ispada da stvarno zavisi sve od nas.
To je onda stvarno fantastično.
Jedini problem je", naglašava Ilić –"što je potpuno netačno."
Pogledajte prilog 1573419
Sumirah svoj stav u to da snaga volje i nije neka snaga po sebi, ako nije potkrepljena značajno resursima (ličnim ili iz okoline)
Bez bar nečeg, a za velika dela, sama volja može da se okačio o klin.
За велика дела, а и за мала, потребно је делање. Жеље сви имамо, но воља јесте суштински битна, а она се вежба, тренира.Ne za velika dela već za velike promene sam htela da kažem.
Mada-može i oboje.
Ako je volja suštiniski bitna a ona se kako kažeš vežba i trenira, onda je pitanje za glavnu nagradu :šta je potrebno za treniranje volje ? neka ista ili druga (volja)?За велика дела, а и за мала, потребно је делање. Жеље сви имамо, но воља јесте суштински битна, а она се вежба, тренира.
Ako je volja suštiniski bitna a ona se kako kažeš vežba i trenira, onda je pitanje za glavnu nagradu :šta je potrebno za treniranje volje ? neka ista ili druga (volja)?
Да се мало мрдне гуза.Ako je volja suštiniski bitna a ona se kako kažeš vežba i trenira, onda je pitanje za glavnu nagradu :šta je potrebno za treniranje volje ? neka ista ili druga (volja)?