Wild Ranger
Primećen član
- Poruka
- 548
Šta kažete ako uporedite 2000. i 2025? Pred pad Miloševića sa vlasti (2000. godine), da li ga je veći procenat naroda podržavao nego što podržava Vučića danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Tad se živelo mnogo lošije nego sad tako da su ljudi imali više motiva da smene vlast.Šta kažete ako uporedite 2000. i 2025? Pred pad Miloševića sa vlasti (2000. godine), da li ga je veći procenat naroda podržavao nego što podržava Vučića danas?
Dobro, bio si mlađi, jači i zdraviji, ali tad smo imali restrikcije struje, gorivo iz flaša i druge pošasti devedesetih. Plate su bile neuporedivo lošije. Moja žena je za isti posao u septembru 2000. imala platu 50 evra, a sad ima skoro 1000. Nije ništa poskupelo 20 puta.Meni je bilo mnooooogo bolje 2000.,nago sada.
Tada sam imao 28.,a sada 53 i 1/2 godine.
Vucic izgleda da ima vecu podrsku sto je suludo i jadno i pokazuje stanje nacije.
Zasto?
Danas imamo internet gde narod moze da vidi istinu i pravo stanje stvari ali ne zeli? I pored interneta Vucic i dalje ima toliku podrsku. Lud narod.
tada zapad nije skrtario nego je upumpao ogromne pareŠta kažete ako uporedite 2000. i 2025?